fbpx
seikkailijattaren etukortti

Matkaedut ja jäsenyys kortilla!

Seikkailijattaren etukortti on jäsenkorttisi sekä avain lukuisiin etuihin että etuhintainen pääsylippu tapahtumiimme. Liity Seikkailijattaret-jäseneksi nyt ja nappaa heimoedut käyttöösi!

Seikkailijattaren jäsenkortti eli niin sanottu etukortti on on avain lukuisiin etuihin ja alennuksiin Suomessa ja ulkomailla. Edut vaihtelevat ja niitä tulee lisää, mutta kortti on myös pääsylippu Seikkailijattaret-tapahtumiin.

Seikkailijattaret-jäsenyys inspiroi seikkailuun lähellä ja kaukana. Kortilla saat meitä varten kasattuja alennuksia ja etuja monista paikoista niin kotimaassa, verkossa kuin ulkomaillakin. Valitsemme yhteistyökumppanimme harkitusti ja pyrimme ottamaan mukaan yhteisömme toivomia yrityksiä.

Antamalla alennuksen tai edun yrittäjät ovat halunneet kutsua meitä Seikkailijattaria matkakumppaneineen luokseen. Vastaatko kutsuun myöntävästi?

Etuja tulee koko ajan lisää ja tiedotamme kortin hankkineita säännöllisesti uusista eduista monissa kanavissa, muun muassa Instagramissa.

Nauttikaa jäsenyydestä ja sitä todentavasta kortista, se on tehty teitä kaikkia varten, mahdollistamaan edullisemmat seikkailut ja samalla auttamaan meitä kehittämään heimomme toimintaa entistäkin parempaan ja innostavampaan suuntaan.

Kortin hankinta tukee toimintaamme ja auttaa meitä kehittymään. Kiitos tuestasi!

Katso FAQ -sivulle kootut yleisimmät kysymykset vastauksineen ja tutustu korttiin ja sen etuihin täällä ja hanki omasi nyt!

 

Liity täältä jäseneksi ja saa itsellesi etukortti! 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

seikkailijattaret
EDELLINEN SEIKKAILU

Miten olla osa yhteisöä?

seikkailijattaret
SEURAAVA SEIKKAILU

Mikä Seikkailijattaret?