Seikkailijattarien aarresaari-klubi ja etukortti

Matkaedut klubikortilla!

Kerro kaverille!

Seikkailijattaren etukortti on klubikorttisi sekä avain lukuisiin etuihin ja pääsyoikeus tapahtumiimme. Upgreidaa seikkailijattaruutesi liittymällä Seikkailijattarien Aarresaari-klubiin ja nappaa edut käyttöösi!

Seikkailijattaren etukortti symboloi virallistettua Seikkailijattaruutta ja on avain lukuisiin etuihin ja alennuksiin Suomessa ja ulkomailla. Se on myös oikeus osallistua Seikkailijattaret-yhteisön tapahtumiin.

Seikkailijattaret-klubilaisena saat meitä varten kasattuja alennuksia ja etuja monista paikoista niin kotimaassa, verkossa kuin ulkomaillakin. Valitsemme yhteistyökumppanimme harkitusti ja pyrimme ottamaan mukaan yhteisömme toivomia yrityksiä.

Antamalla alennuksen tai edun yrittäjät ovat halunneet kutsua meitä Seikkailijattaria matkakumppaneineen luokseen. Vastaatko kutsuun myöntävästi?

Etuja tulee koko ajan lisää ja tiedotamme heimolaisia säännöllisesti uusista eduista monissa kanavissa, muun muassa Instagramissa.

Nauttikaa Aarresaari-klubilaisuudesta vilauttelemalla sitä todentavaa vihreää korttia. Seikkailijattaruuden uudelle tasolle vievä klubi on luotu teitä kaikkia varten, mahdollistamaan edullisemmat seikkailut ja samalla auttamaan meitä kehittämään yhteisömme toimintaa entistäkin parempaan ja innostavampaan suuntaan.

Kortin hankinta tukee toimintaamme ja auttaa meitä kehittymään. Kiitos tuestasi!

Katso FAQ -sivulle kootut yleisimmät kysymykset vastauksineen ja tutustu korttiin ja sen etuihin täällä ja hanki omasi nyt!

 

Liity täältä ja saa itsellesi etukortti! 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.