fbpx

Mikä Seikkailijattaret?

Seikkailijattaret (Seikkailijattaret Oy) on alkujaan vuonna 2016 perustettu naisille kohdennettu, moniulotteinen matkamedia ja blogisivusto. Se on samaan aikaan matkabloggaavien naisten verkosto sekä matkailua rakastavien reissunaisten aktiivinen ja laajalti tunnettu yhteisö.

Seikkailijattaret-media koostuu:

    • Nettisivustosta www.seikkailijattaret.fi ja sitä tuottavasta toimitustiimistä
    • Sosiaalisen median kanavista: Facebook ja Instagram
    • Naismatkabloggaajien verkostosta
    • Keskeisessä roolissa on Seikkailijattarien Facebook -ryhmä, jossa noin 7500 jäsentä keskustelee aktiivisesti matkailusta vaihtaen matkavinkkejä ja kokemuksia, luotettavalla ihmiseltä ihmiselle -periaatteella

 

Keitä ovat Seikkailijattaret?

Seikkailijattarien tämänhetkinen ydinryhmä löytyy yllä mainituista kanavista, mutta se on vasta alkua! 

Seikkailijatar voi olla kuka tahansa matkaileva ja matkailun itselleen tärkeäksi kokeva nainen. Seikkailijattaret tutkivat niin lähiseutuja kuin kaukomaitakin, etsien monipuolisia matkaelämyksiä ja kuluttaen erilaisia matkailuun liittyviä palveluita ja tuotteita. Seikkailijattaret matkustelevat niin soolona kuin ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. 

 

Miksi naisille suunnattu media ja yhteisö?

Tiimimme koostuu naisista. Vaikka tiedostamme sukupuolineutraalin suhtautumisen asioihin ja kannatamme sitä, etenkin matkailun saralla on olemassa selkeä ero nais- ja miesmatkailijoille, annettakoon esimerkkinä turvallisuus. Vaikka Pohjoismaissa tasa-arvo on jo lähes itsestäänselvä asia, naisen arvostus monissa matkailumaissa on edelleen hataralla pohjalla ja naisen paikka ei ole olla maailmalla matkailemassa.

Naisnäkökulmaa tarvitaan myös matkailun saralla. Pyrimme jakamaan vinkkejämme, joiden avulla matkailu naisena voi olla turvallisempaa ja myös luomaan turvallisen yhteisön, jossa uskaltaa kysyä henkilökohtaisiakin asioita. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, jos sukupuolesta riippumatta kaikki löytävät juttujemme pariin, mutta pääpaino pysyy edellä mainituista syistä lähtökohtaisesti naisille suunnatuissa teemoissa ja näkökulmissa, naisten kokemusten avulla. Seikkailijatttaret-sivuston jutuissa löytyy toki kiinnostavia, naisten kirjoittamia vinkkejä aivan kaikille.

 

Seikkailijattaret-media

Seikkailijattaret-sivustolla vinkkejä jakaa joukko maailmanmatkaajia ammattimaisista bloggaajista elämäntapamatkaajiin ja eri alojen asiantuntijoihin. Ydintiimi koostuu kokeneista matkabloggaajista. Tiimiin voi tutustua täällä.

Myös lukijoillamme on mahdollisuus vaikuttaa sisältöömme ja päästä hetkeksi Seikkailijatar-lavan parrasvaloihin. Yhteisöllä on sana sanottavanaan ja me jaamme yhteisön sanomaa.

Sivuillamme on sekä syvällistä että kepeää sisältöä. Valitse sinulle sopivin tie ja tallaa omaa polkuasi, haluamme tarjota turvallisen tilan kaikille.

 

Miksi termi “suomalaisille naisille”?

Ainoa syy on kieli. Tieto jaetaan suomeksi.

 

Matkailu on elämäntapa seikkailijattarille

Matkailu on parhaimmillaan ajatuksia herättävää maailman tutkailua ja oman maailmankuvan avartamista. Se on erilaisuuden ymmärtämistä ja myös omaan itseen tutustumista. Matkailu seikkailijatar-asenteella ei aina ole vain pelkkää lomailua, sillä haluamme usein matkoillemme myös syvemmän merkityksen. Meille matkailu on elämäntapa, ja jokainen päivä arjessakin on uusi mahdollisuus seikkailuun, pieneen tai suureen sellaiseen.

Kiitos, että olet täällä. Yhteinen seikkailumme on nyt virallisesti alkanut, annetaan sen viedä mukanaan. Muistakaa, että jokainen voi olla oman elämänsä seikkailijatar!

 

Lukuvinkki: Lue myös tämä juttu Seikkailijattarien uudistuksesta!

 

Seikkailijattarien taustalla toimii Seikkailijattaret Oy (Laura Santanen, Jenni Siusluoto, Rosita Juurinen)

 

Ota yhteyttä lomakkeella tai info@seikkailijattaret.fi

Please enter your email, so we can follow up with you.