Seikkailijattaret on matkaileville ja matkailusta kiinnostuneille naisille suunnattu verkkomedia. Kyseessä on yhteisöllinen ja kollektiivinen julkaisu sekä samalla myös eräänlainen projekti.

Tarkoituksemme on tuoda seikkailuhenkiset naiset saman katon alle inspiroitumaan ja levittämään matkakuumeen tartuntaa. Kuume leviää trooppisen taudin lailla vuoden jokaisena päivänä.

Tämä kuume on positiivinen tunne. Sen seurauksena saatat rohkaistua matkustamaan entistä ennakkoluulottomammin. Matka voi viedä kauas tai lähelle, yksin tai yhdessä, toiminnan tai toimettomuuden tai vaikkapa vuosisadan rakkauden perässä. Saatat myös päätyä mielikuvamatkalle suoraan kotisohvaltasi.

Seikkailijattaret-sivuston sisältö

Haluamme antaa unelmillesi siivet sekä villeimmillekin ideoillesi faktat. Vinkkejä jakaa joukko maailmanmatkaajia bloggaajista ja reppureissaajista eri alojen asiantuntijoihin. Tiimimme koostuu naisista, mutta miehet ovat luonnollisesti tervetulleita sivuillemme. Myös lukijoillamme on mahdollisuus vaikuttaa sisältöömme ja päästä hetkeksi Seikkailijatar-lavan parrasvaloihin. Facebookin Seikkailijattaret-ryhmä toimii Seikkailijattaret-raatina, jonka vinkkejä kasaamme teitä varten.

Sivuiltamme löydät sekä syvällistä että kepeää sisältöä. Valitse sinulle sopivin tie ja tallaa omaa polkuasi. Seikkailijattaret-sivusto auttaa sinua löytämään matkaseuraa, kertoo kulttuurieroista, vinkkaa sinulle kiinnostavista matkakohteista, parhaista tanssirytmeistä, kiehtovimmista majapaikoista sekä kertoo tarinoita kuumimmista lomaromansseista ja mielettömistä matkailun mahdollisuuksista.

Haluamme levittää tiedostavan matkailun sanaa. Kerromme kohtaamisista ja kommelluksista. Haastattelemme muita ja avaudumme itse. Joukkoomme kuuluu toinen toistaan seikkailevampia naisia ja myös niin sanottuja arjen seikkailijattaria.

Matkailu on elämäntapa seikkailijattarille

Matkailu on parhaimmillaan ajatuksia herättävää maailman tutkailua ja oman maailmankuvan avartamista. Se on erilaisuuden ymmärtämistä ja myös omaan itseen tutustumista. Matkailu seikkailijatar-asenteella ei aina ole vain pelkkää lomailua, sillä haluamme usein matkoillemme myös syvemmän merkityksen. Meille matkailu on elämäntapa, ja jokainen päivä arjessakin on uusi mahdollisuus seikkailuun, pieneen tai suureen sellaiseen.

Kiitos, että olet täällä. Yhteinen seikkailumme on nyt virallisesti alkanut, annetaan sen viedä mukanaan. Muistakaa, että jokainen voi olla oman elämänsä seikkailijatar!

Yhteydenotot: info@seikkailijattaret.fi