fbpx
seikkailijattaret

Mikä Seikkailijattaret?

 Seikkailijattaret on naisille suunnattu, yhteisöllinen verkkomedia, ja matkainspiraation tukikohta.

Seikkailijattaret sai alkunsa, kun kaksi maailmalla rohkeasti seikkailevaa naista kohtasivat yhteisen tuttavan kautta. Sama elämäntapa sai aikaan sydänystävyyden ja hengenheimolaisuuden. Toisella heistä oli jo pidempään kytenyt ajatus suomalaisten reissunaisten yhdistämisestä. Suomessa on toinen toistaan upeampia matkailijanaisia, joiden kuuluisi löytää toinen toisensa ja jakaa toisilleen tukea, turvaa ja vinkkejä. Samaan aikaan oli ajatus omatoimisen matkailijan tietopankista, matkojen alkupisteestä. Sen sijaan, että niin monet kirjoittaisivat omia blogejaan, miksei samankaltainen inspiraatio löytyisi saman katon alta? Nämä ajatukset johtivat tuumasta toimeen ja pian oli syntynyt ilmiöksi kasvanut yhteisö ja matkainspiraation tukikohta nimeltään Seikkailijattaret.

Mistä Seikkailijattaret-media koostuu?

  • Nettisivustosta ja sitä tuottavasta toimitustiimistä.
  • Seikkailijattarien sosiaalisen median kanavista: Facebook ja Instagram
  • Naismatkabloggaajien verkostosta
  • Keskeisessä roolissa on Seikkailijattarien Facebook -ryhmä, jossa noin 7500 jäsentä keskustelee aktiivisesti matkailusta vaihtaen matkavinkkejä ja kokemuksia, luotettavalla ihmiseltä ihmiselle -periaatteella.
  • Seikkailijattaren etukortista, jonka alle on koottu upeita etuja.

seikkailijattaret

Keitä ovat seikkailijattaret?

Seikkailijattarien ydinryhmä löytyy yllä mainituista kanavista, mutta se on vasta alkua!

Seikkailijatar voi olla kuka tahansa matkaileva ja matkailun itselleen tärkeäksi kokeva nainen. Seikkailijattaret tutkivat niin lähiseutuja kuin kaukomaitakin, etsien monipuolisia matkaelämyksiä ja kuluttaen erilaisia matkailuun liittyviä palveluita ja tuotteita. Seikkailijattaret matkustelevat niin soolona kuin ystävien, kumppanin tai perheen kanssa.

Seikkailijattarille matkailu on parhaimmillaan ajatuksia herättävää maailman tutkailua ja oman maailmankuvan avartamista. Se on erilaisuuden ymmärtämistä ja myös omaan itseen tutustumista. Matkailu Seikkailijatar-asenteella ei aina ole vain pelkkää lomailua, seikkailijatar metsästää elämyksiä. Seikkailijattarille matkailu on elämäntapa, ja jokainen päivä arjessakin on uusi mahdollisuus seikkailuun, pieneen tai suureen sellaiseen.

Miksi naisille suunnattu media ja yhteisö?

Seikkailijattarien tiimi koostuu naisista ja tarinamme on kerrottu naisten äänellä, naisnäkökulmasta. Naisnäkökulma ei missään tapauksessa rajaa aiheita pois. Vaikka tiedostamme sukupuolineutraalin suhtautumisen asioihin, etenkin matkailun saralla on olemassa selkeä ero nais- ja miesmatkailijoille, annettakoon esimerkkinä turvallisuus. Vaikka Pohjoismaissa tasa-arvo on jo lähes itsestäänselvä asia, naisen arvostus monissa matkailumaissa on edelleen hataralla pohjalla ja naisen paikka ei ole maailmalla matkailemassa.

Naisnäkökulmaa tarvitaan myös matkailun saralla. Pyrimme jakamaan vinkkejämme, joiden avulla matkailu naisena voi olla turvallisempaa ja olemme myös halunneet luoda turvallisen yhteisön eli Seikkailijattaret-ryhmän, jossa uskaltaa kysyä henkilökohtaisiakin asioita.

Sivustollamme ja kanavissamme on sekä syvällistä että kepeää sisältöä. Valitse sinulle sopivin tie ja tallaa omaa polkuasi.

Suosittelemme tutustumaan esittelemiimme reissunaisiin Kuukauden seikkailijatar -palstalla, jonne pääset täältä.

Seikkailijattaret-tiimi

Seikkailijattaret-verkkosivustolla vinkkejä jakaa joukko maailmanmatkaajia ammattimaisista bloggaajista elämäntapamatkaajiin ja eri alojen asiantuntijoihin. Ydintiimi koostuu kokeneista matkabloggaajista.

Seikkailijattarien ydintiimi koostuu pitkän linjan reissaajanaisista, joista moni kirjoittaa myös omaa matkablogiaan. Tutustu tiimiin täällä.

Seikkailijattaret yhteisönä ja mediana – ole osa meitä!

Myös lukijoillamme on mahdollisuus vaikuttaa sisältöömme ja päästä hetkeksi Seikkailijatar-lavan parrasvaloihin. Yhteisöllä on sana sanottavanaan ja me jaamme yhteisön sanomaa.

Lue aiheesta lisää täällä!

Seikkailijattaren etukortti

Olemme kasanneet jokaisen seikkailijattaren iloksi etukortin, joka on avain lukuisiin etuihin ja alennuksiin Suomessa ja ulkomailla. Etuja tulee koko lisää ja kortti on myös pääsylippu Seikkailijattaret-tapahtumiin, korttia voikin ajatella myös jäsenkorttina.

Tutustu korttiin ja sen etuihin täällä ja hanki oma avaimesi seikkailuetuihin ja heimolaisuuteen!

Tägäämällä #seikkailijattaret ja @seikkailijattaret sosiaalisessa mediassa löydämme juttusi ja voimme jakaa niitä muidenkin iloksi!

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA TAI [email protected]

Please enter your email, so we can follow up with you.

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

1 Comment

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

seikkailijattaren etukortti
EDELLINEN SEIKKAILU

Matkaedut etukortilla!