fbpx
seikkailijattaret

Mikä Seikkailijattaret?

Seikkailijattaret on reissunaisten koti ja Suomen ensimmäinen naisille suunnattu matkailuyhteisö sekä matkainspiraation tukikohta. Missionamme on innostaa kaikkia elämään seikkailurikkaampaa elämää ja rohkaista kaikkia jahtaamaan unelmiaan.

Seikkailijattaret sai virallisesti alkunsa vuonna 2016 , kun kaksi maailmalla rohkeasti seikkailevaa naista kohtasivat yhteisen tuttavan kautta.  Toisella heistä, Lauralla, oli jo pidempään kytenyt ajatus suomalaisten reissunaisten yhdistämisestä. Hän halusi yhdistää Suomen upeat reissunaiset sekä auttaa heitä kuulemaan toistensa tarinoita sekä jakamaan tukea, turvaa ja vinkkejä.

Asiat etenivät ja pian Facebookin puolelle olis syntynyt naisreissaajien vertaistukiryhmä, Seikkailijattaret-ryhmä. Kasasimme myös omatoimisen matkailijan reissuinspiraation ja matkainformaation tukokohdan, syntyi seikkailijattaret.fi.  Näin oli syntynyt ilmiöksi kasvanut reissunaisten yhteisö ja matkainspiraation tukikohta nimeltään Seikkailijattaret.

Mistä Seikkailijattaret-media koostuu?

  • Nettisivustosta ja sitä tuottavasta vapaaehtoisten ja valittujen bloggaajien toimitustiimistä.
  • Seikkailijattarien sosiaalisen median kanavista: Facebook ja Instagram
  • Naismatkabloggaajien verkostosta
  • Keskeisessä roolissa on Seikkailijattarien Facebook -ryhmä, jossa noin 8000 jäsentä keskustelee aktiivisesti matkailusta vaihtaen matkavinkkejä ja kokemuksia, luotettavalla ihmiseltä ihmiselle -periaatteella.
  • Seikkalijattaret-yhteisön omasta Seikkailijattaren etukortista, jonka alle on koottu upeita etuja.

seikkailijattaret

Keitä ovat seikkailijattaret?

Seikkailijattarien ydinryhmä löytyy yllä mainituista kanavista, mutta se on vasta alkua!

Seikkailijatar voi olla kuka tahansa matkaileva ja matkailun itselleen tärkeäksi kokeva nainen. Seikkailijattaret tutkivat niin lähiseutuja kuin kaukomaitakin, etsien monipuolisia matkaelämyksiä ja kuluttaen erilaisia matkailuun liittyviä palveluita ja tuotteita. Seikkailijattaret matkustelevat niin soolona kuin ystävien, kumppanin tai perheen kanssa.

Seikkailijattarille matkailu on parhaimmillaan ajatuksia herättävää maailman tutkailua ja oman maailmankuvan avartamista. Se on erilaisuuden ymmärtämistä ja myös omaan itseen tutustumista. Matkailu Seikkailijatar-asenteella ei aina ole vain pelkkää lomailua, seikkailijatar metsästää elämyksiä. Seikkailijattarille matkailu on elämäntapa, ja jokainen päivä arjessakin on uusi mahdollisuus seikkailuun, pieneen tai suureen sellaiseen. Siihen haluamme kannustaa kaikkia!

Miksi naisille suunnattu media ja yhteisö?

Seikkailijattarien ydintiimi koostuu vapaaehtoisista naisista ja tarinamme on kerrottu naisten äänellä, naisnäkökulmasta. Naisnäkökulma ei missään tapauksessa rajaa aiheita pois. Vaikka tiedostamme sukupuolineutraalin suhtautumisen asioihin, etenkin matkailun saralla on olemassa selkeä ero nais- ja miesmatkailijoille, annettakoon esimerkkinä turvallisuus. Vaikka Pohjoismaissa tasa-arvo on jo lähes itsestäänselvä asia, naisen arvostus monissa matkailumaissa on edelleen hataralla pohjalla ja naisen paikka ei ole maailmalla matkailemassa.

Naisnäkökulmaa tarvitaan myös matkailun saralla. Pyrimme jakamaan vinkkejämme, joiden avulla matkailu naisena voi olla turvallisempaa ja olemme myös halunneet luoda turvallisen yhteisön eli Seikkailijattaret-ryhmän, jossa uskaltaa kysyä henkilökohtaisiakin asioita.

Sivustollamme ja kanavissamme on sekä syvällistä että kepeää sisältöä. Valitse sinulle sopivin tie ja tallaa omaa polkuasi.

Suosittelemme tutustumaan esittelemiimme reissunaisiin Kuukauden seikkailijatar -palstalla, jonne pääset täältä.

Seikkailijattaret-tiimi ja yhteisö

Seikkailijattaret-verkkosivustolla vinkkejä jakaa siis joukko maailmanmatkaajia ammattimaisista bloggaajista elämäntapamatkaajiin ja eri alojen asiantuntijoihin. Ydintiimimme koostuu kokeneista matkabloggaajista, jotka ovat vapaaehtoisina mukana toiminnassa pääosin juttujen kirjoittajina, mutta myös ystävinä ja aktiivisina heimolaisina. Tutustu tiimiin täällä.

Lisäksi jaamme kaikkien seikkailijattareksi itsensä kokevien tarinaa, toimimme yhteisönä ja annamme kaikille sananvaltaa. Myös lukijoillamme on siis mahdollisuus vaikuttaa sisältöömme ja päästä hetkeksi Seikkailijatar-lavan parrasvaloihin.

Lue aiheesta lisää täällä!

 

Seikkailijattaren etukortti

Halusimme luoda yhteisön iloksi uusia mahdollisuuksia ja olemme kasanneet jokaisen seikkailijattaren iloksi etukortin, joka on avain lukuisiin etuihin ja alennuksiin Suomessa ja ulkomailla. Etuja tulee koko lisää ja kortti on myös pääsylippu Seikkailijattaret-tapahtumiin. Korttia voikin ajatella myös jäsenkorttina ja eduntarjoajat ovat halunneet kutsua heimolaisemme kylään. Me taas puolestamme pyrimme valitsemaan yhteistyökumppaneiksemme arvoihimme sopivia yrityksiä.

Hankkimalla kortin tuet myös toimintaamme ja autat meitä kehittämään palveluitamme kaikkien iloksi! Kiitos tuestasi.

 

Seikkailijattaren etukortti mainos.

Tutustu korttiin ja sen etuihin täällä ja hanki oma avaimesi seikkailuetuihin ja heimolaisuuteen!

Tägäämällä #seikkailijattaret ja @seikkailijattaret sosiaalisessa mediassa löydämme juttusi ja voimme jakaa niitä muidenkin iloksi!

 

Seikkailijattarista mediassa: 

 

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA TAI [email protected]

Please enter your email, so we can follow up with you.

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

2 Comments

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

seikkailijattaren etukortti
EDELLINEN SEIKKAILU

Matkaedut ja jäsenyys kortilla!