Muutoksenvirrassa

Tunnen muutoksen ympärilläni – en pelkästään omassa elämässäni vaan myös sinun. Jotain mahtavaa ja kaunista on tulossa; oletko valmis?

Tunnen oloni puusta virtaan pudonneeksi lehdeksi, joka kevyesti matkaa isommassakin kuohunnassa kohti tyynempiä vesiä. Menen virran mukana ja luotan, sillä pelolle en anna tilaa eikä sitä sille olisikaan. Päästä sinäkin irti ja anna muutoksenvirran viedä, joka toisinaan tuntuu kuin uisit virtaa vastaan, mutta tosiasiassa olet myötävirran vietävänä – anna kuohujen kuljettaa sinua, olet turvallisesti matkalla kohti määränpäätä.

Luota minuun, kun sanon, että vaikka tänään asiat tuntuvat hajoavan käsiisi, ovat palapelisi palaset todellisuudessa viimeistä asettelua vaille koossa. Et ole ennenkään menettänyt uskoasi myrskyn keskellä, koska tiedät, että sateen jälkeen taas kerran paistaa – mikään ei ole pysyvää.

Muutoksenvirrassa/Sanna

Tämä vuosi on ollut suurta siirtymisen vaihetta, kun nyt tänään tutkailen omaa polkuani sekä mietin muiden mukana olleiden elämiä – paljon pohdintaa, riskinottoa, uskallusta ja toimintaa; unohtamatta asioiden kohtaamista ja niistä irtipäästämistä sekä ennenkaikkea itsensävoittamista. Sinä ja minä olemme tehneet kaunista ja arvokasta sisäistä työtä jo pitkään, ja pian on aika korjata kärsivällisen työn sato. Nautithan niistä hedelmistä, jotka rakkaudella kasvatit pienestä siemenestä – liityn seuraasi juhlimaan muutosta.

Tiedän, miltä muutos tuntuu, niin se henkinen kuin konkreettinen, sillä olen ollut suurten muutosten keskellä jo vuosia. Ehkäpä nyt kirjoitan, koska haluan jakaa sitä kaikkea kanssasi, mutten niinkään vain kertoakseni tarinaani ja sen yksityiskohtia vaan jakaakseni ajatuksiani kaikesta koetusta ja nähdystä, jotta sinä voisit samaistua tai löytää voimavaran tai kipinän omaan muutokseesi tai siihen, missä ikinä tällä hetkellä oletkaan.

Muutoksenvirrassa/Sanna

Muutos on tietynlainen jatkuva prosessi, joka kulkee kanssasi aina, mutta sen suuruus sekä määrä vaihtelevat. Päivä vaihtuu yöksi joka päivä, kehomme solut ovat jatkuvassa muutoksessa jokainen sekunti, mutta yhtä lailla arjessamme niin tilanteet kuin ihmiset tulevat ja menevät, muuttuvat myös; joskus sekunnin murto-osassa, joskus vuosien saatossa. Sinä kasvat ja muutut tiedostamattasi ja toisinaan tehden tietoisen muutoksen itsessäsi tai jollain osa-alueella elämässäsi. Sinä sekä tilanteet ja paikat elämässäsi muuttuvat sitä mukaan, kun uskallat tarttua elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin; unohtamatta sitä tärkeintä eli uskallustasi unelmoida.

Muutoksenvirrassa/Sanna

Ole kiitollinen kärsivällisyydestäsi sekä vakaasta uskostasi siihen, että kaikki, mitä olet tehnyt ja antanut, tulee aina takaisin. Olet kaunis ja ainutkertainen ja ansaitset vain parasta. Siksi nyt upeita asioita on saapumassa elämääsi, taas osa unelmistasi on käymässä toteen – olet sen arvoinen ja ehkä vielä enemmän.

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top