fbpx

Oman elämänsä seikkailijattaret – kauniimman ja avarakatseisemman maailman puolesta!

/

On uuden aika. Seikkailijattaret on kasvanut muutamassa vuodessa tunnetuksi, suomalaisten reissaajanaisten monipuoliseksi yhteisöksi. Uusia tuulia ja toiminnan täsmennyksiä on ollut tuloillaan jo pidemmän aikaa ja nyt on aika kääntää seuraava sivu: Seikkailijattaret on nyt yritys ja tämä mahdollistaa paljon kaikkea kivaa yhteisöllemme!

(Rumpujen pärinää.)

Ideat ovat muhineet ja voimme virallisesti julkistaa, että Seikkailijattaret on nyt yritys! Yrityksen takana häärää kolme pitkän linjan reissunaista: Laura Santanen, Rosita Juurinen ja Jenni Siusluoto. Voimme jopa sanoa, että kaikki vain tapahtui ja yhtäkkiä palaset loksahtivat paikoilleen. Hyppäsimme uuteen!

Tavoitteenamme uudistuneessa (vai sanoisiko täsmentyneessä) Seikkailijattarissa on olla omalta osaltamme muokkaamassa maailmasta kauniimpaa ja avarakatseisempaa paikkaa, jossa kaikilla on tilaa seikkailla juuri sellaisina kuin ovat.

Jokainen meistä voi olla oman elämänsä seikkailijatar.

 

Koko idea Seikkailijattarista lähti ystävysten yhteisestä elämäntavasta eli matkailusta ja kertomattomista tarinoista, joilla voisi ilahduttaa kokonaista yhteisöä. Seikkailijattarien Facebook-yhteisö kasvoi omaa tahtiaan, muotoaan muuttaen sekin. Alkuun joukossa oli lähinnä extreme-seikkailijattaria, nyt pitkän linjan matkaajien heimo on täydentynyt monipuolisesti erilaisilla matkailua harrastavilla ja rakastavilla naisilla. Yhteisössä laitamme hyvää kiertämään jakamalla erilaisia kokemuksia matkoiltamme, yhdessä olemme enemmän.

Yrityksen myötä tavoitteenamme on nyt pystyä palvelemaan suomalaisia matkailevia naisia – teitä upeita seikkailijattaria – yhä paremmin ja toimia monipuolisemmin matkailun kentällä. Haluamme auttaa teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan matkaunelmianne ja kokemaan ikimuistoisia elämyksiä, niin lähellä kuin kaukana.

Onnistuaksemme tehtävässämme tarvitsemme myös teidän näkemyksiänne ja tietoa toiveistanne. Tulemmekin kysymään, millaiset sisällöt, toiminnat tai osallistumisen muodot ovat tarpeellisia ja kiinnostavia juuri sinun kannaltasi.

Vaikka organisaatiomalli taustalla muuttuu, Seikkailijattarien perusidea säilyy. Tarjolla on jatkossakin kohtaamispaikka, jossa voi keskustella matkailusta, jakaa arvokkaita vertaiskokemuksia sekä tuoda esiin erilaisia naisten kertomia tarinoita matkoiltaan. Nyt voimme kuitenkin toimia tavoitteellisemmin ja organisoidummin teidän, ihanat reissunaiset, hyväksi. Luvassa on varmasti hyödyllisiä ja innostavia juttuja kaikille. Pysyhän kuulolla!

Seikkailijattaret oy

Seikkailijattaren ideologiaa

Kaiken pohjalla on ajatus: Jokainen meistä voi olla oman elämänsä seikkailijatar.

Seikkailijattaruus tarkoittaa halua tutkia maailmaa. Seikkailut voivat viedä maailman ääriin, mutta myös omalle takapihalle. Matkailu ei ole vain pelkkää fyysistä paikasta paikkaan siirtymistä, vaan sen alle kuuluu myös kulttuureiden tutkiminen ja erilaisuuden ymmärtäminen.

Seikkailijatar on avarakatseinen ja haluaa toimia mahdollisimman oikeudenmukaisesti. Hän haluaa omaksua tapoja tutkia maailmaa edes hieman paremmin, kuitenkin omassa rytmissään. Ikävä kyllä, jotkut asiat pitää oppia kantapään kautta ja toivon mukaan voimme Seikkailijattarissa välttää edes yhden turhan norsuratsastuksen paikassa, jossa norsuja esimerkiksi pahoinpidellään. Kuitenkin samaan aikaan pyrimme antamaan jokaiselle lopulta vapauden päättää itse omista asioistaan, tehdä itse omat virheensäkin, omista lähtökohdistaan. Taas palaten ajatukseen, että harva asia on täysin yksiselitteinen ja jotkut maailmanmenoa määrittävät tekijät juontavat juurensa kaukaa historiasta.

seikkailijattaret oy

Pohdimmme ja tarkastelemme, annamme ajatuksille tilaa

Seikkailijattaret-sivusto on matkainspiraation alusta ja matkasuunnittelun tukikohta. Täällä kokoamme monien kirjoittajien kokemuksia saman katon alle ja julkaisemme monenlaisia näkökulmia ja kurkistuksia maailmaan. Annamme keskustelulle ja mielipiteille tilaa, tietysti jonkinlaiset rajat vetäen. Pahantahtoisuutta emme suvaitse, emme myöskään tarkoituksellisesti ketään loukkaavia tekstejä.

Haluamme toivottaa kaikenlaiset tavat matkustaa ja elää tätä elämää tervetulleiksi, ketään tuomitsematta. Samalla pyrimme toimimaan kauniimman ja avarakatseisemman maailman puolesta, pyrimme olemaan virheinemmekin hetki hetkeltä parempia matkailijoita ja parempia asukkaita tällä yhteisellä pallolla, upealla pallolla!

Seikkailijatar inspiroi ja inspiroituu, elää ja antaa muidenkin elää

Maailmassa, jossa tietoa on jatkuvasti enemmän ja enemmän saatavilla on välillä vaikeaa toimia oikein. Me kaikki yritämme, ainakin toivomme kaikkien yrittävän. Vaikka tiedostus on tärkeä arvo keskuudessamme, myös avarakatseisuuden ja lempeyden on kuljettava mukana matkassa. Joskus sydän kertoo eri tarinaa kuin opittu totuus. Jostakin niiden väliltä löytyy ideologiamme ydin ja tätä ohjenuoraa noudattaen pyrimme omalta osaltamme olemaan osa sitä kuuluisaa ja kliseistäkin muutosta, jonka haluamme maailmassa nähdä. Yhdessä olemme enemmän ja jokainen on oman elämänsä seikkailijatar!

Kiitos, kun seikkailette kanssamme!

Haluatko tietää lisää kaikesta, koko toiminnastamme ja millä tavoin voit osallistua? Lue lisää täältä, info-sivulta.

Seikkailuhenkisin terveisin,

Laura, Jenni ja Rosita

 

 

 

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

vapaaehtoistyössä Afrikassa
Edellinen seikkailu

Maailma vapaaehtoisen silmin

Latest from Misc

Pieni pala slummin taikaa

Minkälaista on elämä intialaisessa slummissa? Sanna pääsi taideprojektinsa kautta muurien taakse ja samalla osaksi jotakin suurempaa,

Kirje itselleni

Miksi kirjoittaa itselle ja mistä kirjoittaa? Mille tuntuu lukea omia ajatuksia 20 vuoden takaa? Ovatko jotkut

Terveiset kaamokseen

Lokakuu muuttui marraskuuksi lähes huomaamatta. Matkakuume alkaa nostaa päätään samaan aikaan, kun lehdet putoilevat puista ja