Bangkokin shoppailuvinkkejä

Onnellisuuden kenkiä ja Bangkokin shoppailuvinkkejä

Haluamme esitellä teille yhden Bangkokin kiinnostavimmista kenkäsuunnittelijoista, naisen herkullisten kenkien takana. Thaimaalainen muodin asiantuntija vinkkaa myös parhaimmat shoppailuvinkkinsä kotikaupunkiinsa, Bangkokiin.

Madame Flamingon värikkäiden kenkien tarinan takana on thaimaalainen Pantila Promfang, tutummin Janet. Naisen intohimo kenkiin oli havaittavissa jo nuorella iällä, ja Janetin äiti muistaa tyttärensä kävelemässä pitkin talon käytäviä korkokengissä.

Madame Flamingo Bangkokin shoppailu

Valmistuttuaan taiteiden maisteriksi Thaimaassa, hän toteutti seuraavan unelmansa ja aloitti tiensä kenkien pariin. Janet haki opiskelemaan kenkäsuunnittelua ja kenkien valmistamista varsinaiseen saapasmaahan eli Italiaan, Firenzen Accademia Riaciin. Siellä hän oppi kaiken kengistä aidon ja alkuperäisen kenkientekijän johdolla.

Kun Janet myöhemmin palasi uusien ideoiden ja taitojen kanssa Bangkokiin, hän päätti pistää kaiken oppimansa käytäntöön ja pian syntyi hänen oma brändi, Madame Flamingo.

madame flamingo bangkokin shoppailu

madame flamingo bangkokin shoppailu

Madame Flamingo aloitti vaatimattomasti ja sen riveissä oli vain pieni joukko taitamattomia työntekijöitä. Kenkiä valmistettiin Janetin omassa, pienessä tehtaassa. Janet halusi nimenomaan palkata joukkoihinsa taitamattomia tekijöitä, jotta hän voisi itse opettaa työntekijöilleen kengänteon perusteet.

Tänä päivänä Janetin (virallisesti Pantilan) kengät ovat levinneet pitkin Thaimaata ja jopa kansainvälisesti. Pantilalle hänen kenkänsä edustavat häntä itseään, sekä tyylillisesti että persoonana. Jos tutustut Madame Flamingon kenkiin, tulet tuntemaan myös naisen kenkien takana eli itse Janet alias Madame Flamingon.

Janetin suosikkialueet shoppailuun Bangkokissa

  1. Jos etsin vintage-aarteita, vanhojen aikojen parhaita paloja, suuntaan JJ Jatukakin viikonloppumarkkinoille. Etenkin alueet 5 ja 6 ovat täynnä 2nd hand -vaatteita, asusteita ja herttaisia pieniä juttuja.
  2. JJ Green on loistava shoppailupaikka Jatujak Marketin vieressä. Se on auki perjantaista sunnuntaihin, viidestä puolille öin. Kyseessä on ulkoilmamarketti, joka on täynnä trendikkäitä vaatteita edulliseen hintaan, vintage-huonekaluja ja antiikkia, paljon ruokaa ja jopa pieniä paikallisia, elävän musiikin pubeja. Nappaa mukaasi ruokaa tai vain istu ja hengaile nautiskellen tunnelmasta.
  3. Siam Square on paras alue ihmisten katseluun. Tyylikkäitä ihmisiä, makeita kauppoja ja nuoria suunnittelijoita. Shoppaile paikallisten suunnittelijoiden tekeleitä tai vain ikkunashoppaile ja fiilistele. Oma suosikkini on Hamburger Studio, joka sijaitsee Siam Squaren kujalla numero 2. Se on thaimaalaisen suunnittelijan putiikki, josta voi löytää upeita ja monentyylisiä vaatteita hyvään hintaan.
  4. Suosikkikahvilani on Coffee Craftsman x Yarden. Kotoisa kahvila, joka on remontoitu 90 vuotta vanhasta thaimaalaisesta talosta. Talon vanha tyyli näkyy edelleen ja paikka on esteettisesti vaikuttava. Coffee Craftsmanin perustaja on myös erään huonekalujen showroomin omistaja, joka yhdisti kaksi intohimoaan eli kahvin ja huonekalut. Siitä syntyi Coffee Craftsman.

madame flamingo bangkokin shoppailu

Mikä on trendikkäintä Jamaikalla juuri nyt? Minkälaisia kenkiä käytetään Shanghaissa? Miltä näyttää surinamelainen hipster? Tällä palstalla esittelemme muoti-ilmiöitä ympäri maailmaa, paikallisten asiantuntijoiden avulla. Henkilöiden, jotka ovat oman maansa muodin huipulla.

 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top