Pääkirjoitus tammikuu 2017

Pääkirjoitus: Kaikki alkaa ideasta

Kerro kaverille!

Kaikki alkaa hulluista ideoista, ideoihin tarttumisista ja tuumasta toimeen ryhtymisistä. Usein tarvitaan lisäksi aikaa, kärsivällisyyttä ja oikea ajoitus. Joskus tarvitaan potku takapuolelle tai vain villeimmästäkin ideasta innostuva sielunkumppani, jonka ajatus juoksee samalla tavoin kuin omasi.

Nimi Seikkailijattarille löytyi jo alkutaipaleella, mutta nimen taakse rakentuva konsepti otti aikaa ja vaivaa kasvaessaan päivänvalon näkeväksi ja toteutuskelpoiseksi kokonaisuudeksi. Idea naisille suunnatusta matkailusivustosta oli muhinut päässäni jo pitkään. Samaan aikaan toisaalla oli toinen seikkailijatar, joka omalla tahollaan oli pyöritellyt ideaa vastaavasta konseptista.

Idean kanssa on leikitelty, se on välillä kuopattu ja ajatusta siitä on pompoteltu moneen eri suuntaan, monen eri ihmisen kanssa. Lopulta se vaati vain kahden samoin ajattelevan seikkailijattaren kohtaamisen. Se vaati yhden Lauran ja yhden Sissin.

Aikaa siinä meni, mutta tänään uusi tulokas on valmis lähtemään lentoon. Myös sinä voit taputtaa itseäsi olalle, sillä olet löytänyt tiesi uuden naisille suunnatun verkkomedian hellään hoivaan. Olet nyt kaltaistesi parissa, keskellä intohimoisten naismatkailijoiden joukkoa.

Jos jostain syystä et vielä koe olevasi suuri tai pienikään seikkailijatar, ajanvietto sellaisten seurassa voi saada aikaan tarttuvan taudin leviämisen. Seura tekee kaltaisekseen, ja suurin missiomme on saada aivan jokaisesta kuorittua ainakin oman elämänsä seikkailijatar. Haluamme levittää matka- ja seikkailukuumetta epidemian lailla.

Seikkailu voi olla maailman ääriä tavoitteleva ja kaikki mukavuusrajat rikkova extreme-kokemus, mutta yhtä hyvin se voi alkaa vaikka omalta takapihalta. Seikkailijattaren ei välttämättä tarvitse koluta maailman kaukaisimpia nurkkia. Seikkailu on elämäntapa, ja seikkailijatar näkee jokaisen päivän mahdollisuutena uusiin kokemuksiin. Jokainen päivä on uusi tilaisuus tartuttavaksi ja loistava hetki poistua kotisohvalta laajentamaan oman elämän kirjoa. Jokainen päivä on tilaisuus oppia jotain uutta joko itsestä tai ympäröivästä maailmasta.

Seikkailijattarissa keskitymme kuukausittain toistuvien palstojen ja juttusarjojen lisäksi yhteen kantavaan teemaan. Vuoden ensimmäisessä numerossa paneudumme luonnollisesti naismatkailuun ja pistämme kaikki panokset kehiin, jotta juuri sinä innostut matkailemaan naisena entistä rohkeammin – yksin tai yhdessä

Olemme nyt kuukausittain lisääntyvien juttujen kanssa täällä seuranasi, inspiroimassa ja inspiroitumassa. Annetaan hetken viedä mukanaan ja tartutaan välillä hulluiltakin tuntuviin ideoihin. Koskaan ei tiedä, minne asti ne vievät ja kuka niihin tarttuu. Seuraava seikkailu on jo nurkan takana, let’s go!

Seikkailuhenkisin terveisin,

Laura

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top