Melonta Kolilla.

Packraft-melontaa ja sähköpyöräilyä Kolilla

Mitä tehdä Kolilla, kun henkeäsalpaavan kauniista maisemista tunnetut huiput on nähty? Miten olisi packraft-melonta Kolin Pielisellä tai vaikka sähköpyöräily Kolin maastossa?

*Kaupallinen yhteistyö: Seikkailuyhtiö Vaara

Itäisen Suomen helmi, Koli, tarjoaa aktiviteetteja moneen lähtöön. Seikkailijattarien suosituksiin kuuluu lämminhenkisen pienyrityksen, Kolin kylällä tukikohtaansa pitävän Seikkailuyhtiö Vaaran aktiviteetit, joista maininnan saa erityisesti saarihyppely Pielisellä packrafteilla sekä sähköpyöräily Kolin upeassa maastossa.

Seikkailuyhtio Vaaran packraft-melontaa Kolilla.

Kokeile packraft-melontaa Kolilla ja saarihyppele Pielisellä

Jos packraft ei olet tuttu seikkailuväline, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Kajakin ja kumiveneen välimuoto on helppo kulkuväline vesillä. Ilmatäytteinen packraft kulkee kevyen painonsa ansiosta kirjaimellisesti helposti vaikka selässä ja sillä voi laskea koskia tai lipua menemään aurinkoa ottaen. Packraftiin saa helposti pakattua vaikka teltan ja muut retkeilytavarat, mikä onkin ehdoton suositus Kolilla.

Seikkailuyhtiö Vaara vuokraa packrafteja lyhyemmille ja pidemmille seikkailuille. Valikoimassa on sekä yksin että kaksin melottavia versioita. Positiivista tuplaversiossa on, että pidempää matkaa taitettaessa, vaikka Kolin Hiekkasaarille asti meloessa, toinen saa välillä lepotauon. Melontaa Hiekkasaarille emme suosittele kokemattomille melojille, Pielinen voi olla suuren kokonsa vuoksi arvaamaton.

Seikkailuyhtio Vaara packraft-melontaa kolilla.

Ensikertalaisille ja melontaan tottumattomille suosittelemmekin ensin järjestettyä retkeä. Järjestetty retki on turvallinen ja vaikka koko perheellekin sopiva tapa päästä hommaan kiinni ja saada tarvittavat opit, jotta pärjää packraftin kanssa jatkossa yksinkin.

Seikkailuyhtiö Vaaran retket ovat helposti lähestyttäviä ja retkellä saa halutessaan myös täyttää ilmaa pussittaen oman kulkupelinsä. Retki vie kauniisiin maisemiin leppoisaan tahtiin, kohde valikoituu sääolosuhteista riippuen. Noin parin tunnin retkeen kuuluu myös pieni evästauko. Seikkailijattarien basaarin kautta varanneet saavat myös herkullisen yllätyksen (tutustu siihen täällä).

Koli maisematorni.

Sähköpyöräile Kolin reiteillä

Vaikka kansallispuiston alueella sähköpyöräily on ymmärrettävästikin hyvin rajattua, Kolin seudulla riittää tutkittavaa. Miten olisi esimerkiksi sähköpyöräily upealle Räsävaaran näköalatornille, josta aukeaa panorama-näkymä Pielisellle ja jonka alueen taikaa myös Järnefelt on taltioinut maalaukseen? Tämä on upea retkikohde.

Sähköpyörän itselleen tai suuremmallekin porukalle saa kätevästi vuokrattua Vaaran toimistolta. Sähköpyörä avaa mahdollisuudet Kolin seudun laajempaan tutkimiseen, tuntemattomienkin helmien etsimiseen.

Seikkailuyhtio Vaara
Seikkailuyhtiö Vaaran Katariina auttaa kaikissa Kolin seikkailuihin liittyvissä asioissa.

Mikä Seikkailuyhtiö Vaara?

Vaara on pieni ja paikallinen toimija, joita suosittelemme lämmöllä. Palvelu on ystävällistä ja henkilökohtaista. Katariina tiimeineen vinkkaavat alueen parhaat tärpit ja joustavat kaikessa mahdollisuuksien mukaan. Melontaretkillä on mukana aina ammattitaitoinen opas, jonka seurassa on helppo luottaa olevansa turvassa. Seikkailuyhtiön löydät aivan Kolin kylältä, ruokakauppaa vastapäätä ja Kolin tunnetun ruokapaikka Ryynäsen lähettyviltä.

Seikkailuyhtio

× Lukuvinkki: Seikkailijattaren vinkit aktiiviseen lomaan Kolilla ×

× Majoitusvinkki Kolille: Tarina-aho ×

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top