Hotel St. George

Hotellietu: Alennus 20% päivän parhaasta huonehinnasta (BAR) sisältäen aamiaisen sekä St. George Care vierailun Varaukset suoraan hotelliin tai nettisivujen kautta www.stgeorgehelsinki.com tai tämän linkin kautta. Seikkailijattaret-etukortti tarkistetaan saapumisen yhteydessä ja mikäli korttia ei ole näyttää, huonehinta päivitetään alennuksettomaan päivän parhaaseen hintaan Etu on henkilökohtainen eli vain yhdelle huoneelle, jossa etukortin haltija majoittuu St. George Care-etu: Alennus 20% kaikista spa-hoidoista Varaukset suoraan St. George Care spahan joko puhelimitse +358 9 4246

LUE LISÄÄ

Bus Gelato

Café Bus Gelatosta, Helsingin Ullanlinnasta, löydät itsetehtyjen artesaanijäätelöiden (myös vegaaniset jäätelöt) lisäksi keitot ja salaatit, täytettyjä leipiä, croissantteja ja herkullisia omin käsin rakkaudella leivottuja piirakoita ja kakkuja. Ja tietenkin vastapaahdetut kahvit. Etu: Seikkailijattaren etukortilla kaksi kahvia yhden hinnalla (myös erikoiskahvit). Edun lunastus ja ehdot: Etu on kertaetu ja lunastetaan etukorttia näyttämällä.

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Aamukahvi tai aamutee palmun alla, 27 asteen lämmössä? Se onnistuu Helsingin Pasilan Triplassa, Surf House Helsingissä. Seuraa vain Down Under -kylttejä ja olet perillä. Ota mukaan kepeät vaatteet ja mene tunnelmoimaan rantafiilikseen, musiikin soidessa taustalla. Seikkailijattaren etukortilla saat kahvin ja teen joka kerta -25% normaalihinnasta! Muista myös, että surffaus -15% normaalihintaa edullisemmin (katso erillinen etu). Etu voimassa klo 10-12 ja saat edun näyttämällä korttiasi.

LUE LISÄÄ

Varuste.net

1) 10% alennus myymälän normaalihintaisista tuotteista (poislukien osa elektroniikka, aseet ja ammukset) Edun lunastus: Etukorttia näyttämällä myymälässä, Helsingin Konalassa, Ruosilankuja 3. 2) Etukoodilla pääsy Varuste.netin verkkokaupan kampanjahintaisiin alennustuotteisiin Edun lunastus: Kortin hankkineille toimitetaan etukoodi, jolla pääsy kampanjasivulle.

LUE LISÄÄ

Etnofitness

Etnofitness on hyvän mielen tanssistudio Helsingin Sörnäisissä, jossa oma tyyli on paras tyyli. Valitse listalta afrikkalaisia tansseja, intian rytmejä tai Jamaikan tunnelmia ja heittäydy hyvän olon vietäväksi. Etnofitness tarjoaa 20 % alennus vähintään 5 viikon pituisesta kurssipaikasta tanssi- tai joogatunnille. (Etu on kertaluonteinen / kausi / hlö tai vaihtoehtoisesti 10 € kertamaksun viikkotunnille (käytettävissä vain yhden kerran). Mainitse kortti varattaessa tai esitä korttisi tunnille saapuessa.

LUE LISÄÄ

Skydive Finland

Oletko ikinä miettinyt miltä laskuvarjohyppääminen tuntuu? Tandemhyppy on ainutkertainen elämys, jonka tulet varmasti muistamaan loppuikäsi. Seikkailijattaren etukortilla pääset liitämään taivaalle etuhinnalla. Tandemhyppykursseista 40€ alennus / hlö Hyppypaikka: Utin lentoasema (noin 150km Helsingistä) Edun lunastus: Etu on jatkuva etu ja lunastetaan erillisellä koodilla.   Vinkki: Oletko elämystenmetsästäjä? Kurkkaa kaikki elämysedut täältä ja muista, että etuja tulee koko ajan lisää.  

LUE LISÄÄ

Kiipeilyareena

Kiinnostaako seinäkiipeily? Pääkaupunkiseudulla useassa toimipisteessä toimiva Kiipeilyareena tarjoaa etukortin haltijoille kiipeilyn alkeiskurssin hintaan 88 euroa (norm. 108 euroa). Edun arvo on 20 euroa. Miten etu lunastetaan? Alennuksen saa kun ilmoittautuu kurssille lähettämällä sähköpostia [email protected] ja kertoo että on Seikkalijattaret -kortin haltija.

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Kaipaatko kesää ja lämpöä? Surf Housessa jokainen päivä on täydellinen, lämmin kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Helsingin Pasilassa sijaitseva Surf House antaa seikkailijattaren etukortilla surffauksesta -15% alennuksen jatkuvana etuna. Joka kerta, kun suuntaat surffaamaan, säästät jopa noin 5 euroa. Tuntihinta 21-34 €/h. Edun lunastus: Näytä korttisi kassalla.

LUE LISÄÄ

Boulderkeskus

Helsingissä sijaitseva Boulderkeskus kutsuu seikkailijattaret kipuamaan korkeuksiin ja antaa 10% alennuksen boulderoinnin alkeiskurssista. Etu voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Edun lunastuksen käytäntö: Edun voi lunastaa Boudlerkeskuksen kassalla alkeiskurssin maksun yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Makumatka

Makumatka on ruoka- ja ateriapalvelu, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvan kolmen aterian paketin. Ilmainen kotiinkuljetus pk-seudulla. Makumatkat on suunniteltu kiertomatkateemoittain esim. ensimmäisen ateria Thaimaasta, toinen Espanjasta ja kolmas Marokosta. Ruoka on käsintehtyä tuoreista raaka-aineista päivittäin ilman lisä- tai säilytysaineita. Etukorttilaisille 20% alennus ensimmäiseen tilaukseen alekoodilla (koodi vain kortinhaltijoille) Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kertakäyttökoodi per tilaaja. Alekoodi on voimassa 31.12.2020 saakka, jonka jälkeen koodi uudistuu vuodelle 2021.

LUE LISÄÄ

Konditoria Nami

Helsingin Hakaniemen kauppahallissa sijaitseva konditoria Nami tarjoaa etukorttilaisille minkä tahansa leivän puoleen hintaan. Edun saa käyttöönsä esittämällä etukortin kassalla. Etu on kertaluontoinen.

LUE LISÄÄ

Walk Helsinki

WalkHelsingin yleisöopastukset ja -tapahtumat, 2 yhden hinnalla. Toimi näin: Osta lippu verkkokaupasta, ota kaveri mukaan ja vilauta Seikkailijattarien etukorttia oppaalle/tapahtuman järjestäjälle. Lippuja voi ostaa niin kauan kuin niitä riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

LUE LISÄÄ

Taiga Times

Taiga Times järjestää teltta- ja vaellusretkiä Helsingistä. Etu:  Makuusetin (makuupussi, alusta, sisäpussilakana) vuokraus 0 € telttaretken yhteydessä Edun arvo alk. 15 €, henkilömäärästä riippuen Jatkuva etu, käy kaikissa kolmessa telttaretkessä. Voimassaolo, mikäli rajallinen aika: Syyskuun 2020 puoliväliin. Kesän 2021 etu varmistuu myöhemmin. Edun lunastus: Varauksen yhteydessä lisätietokohtaan maininta + asiakasnumero ja jos varaa sähköpostitse niin varauksen yhteydessä täytyy ilmoittaa. Etua voivat käyttää kaikki samalla varauksella olevat, eli jos kortin haltija

LUE LISÄÄ

Naturested

1. Metsäkylpy-elämykset pienryhmässä kaksi yhden hinnalla. Elämyksen hinta on 45€/ hlö ja hän voi sillä hinnalla varata elämyksen kahdelle. (Edun arvo 45 €) 2. Etukortin haltija voi varata yksityisen metsäkylvyn ryhmille räätälöidysti esim. omalle kaveriporukalleen 15% alennuksella. Edut ovat jatkuvia ja voimassa ympäri vuoden Edun lunastaminen : Asiakasnumeron ilmoittaminen varauslomakkeen viestikentässä. Varaukset ja tiedustelut: https://fi.naturested.com/experiences -> varauslomake tai [email protected] Muuta: Yksityisen Metsäkylvyn ajankohdasta ja sijainnista voi esittää toivomuksia, Naturestedin yleiset varausehdot

LUE LISÄÄ

Saiffa

Tanssikoulu Saiffa on katutanssikoulu Helsingin ytimessä. Opettajina toimii iso liuta katutanssien ammattilaisia, joista moni on niittänyt mainetta myös maailmalla. Etukortin haltijat pääsevät tanssikoulu Saiffan tunneille kaksi yhden hinnalla (kertaetu). Miten? Kertamaksulla pääsee tunnille mukaan paikanpäällä vastaanottotiskin kautta. Korttia näyttämällä ostotilanteessa voi lunastaa Seikkailijattarien edun kaksi kertamaksua yhden hinnalla. Kertamaksulainen ei voi varata paikkaa ennalta, mukaan otetaan ilmestymisjärjestyksessä kapasiteetin mukaan. Lisätiedustelut puhelimella 044 5001311 tai sähköpostilla [email protected]

LUE LISÄÄ

Hakuna Matata

Hakuna Matata on SUP -lautavuokraamo Töölönlahdella. Seikkailijattaren etukortilla SUP-laudan vuokraus alehintaan henkilömäärän mukaan. Kun tulet yksin -10% Kun tulet kaksin -20% Kun tulet kolmisin -30% Kerro edun käytöstä varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ