Hotel St. George

* Vuoden 2021 ja 2022 etu* Miten olisi yö Helsingin sydämessä, upeassa St. George -hotellissa? Etu: Alennus 20% päivän parhaasta huonehinnasta (BAR) sisältäen aamiaisen sekä St. George Care vierailun Varaukset suoraan hotelliin tai nettisivujen kautta www.stgeorgehelsinki.com tai tämän linkin kautta. Seikkailijattaret-etukortti tarkistetaan saapumisen yhteydessä ja mikäli korttia ei ole näyttää, huonehinta päivitetään alennuksettomaan päivän parhaaseen hintaan Etu on henkilökohtainen eli vain yhdelle huoneelle, jossa etukortin haltija majoittuu. Katso tästä myös

LUE LISÄÄ

Boho Café

Boho Café on pieni pala paratiisia tai Balia Helsingin ydinkeskustassa, Eerikinkadulla. Valikoimassa herkullisia bowleja, suklaaherkkuja ja paljon muuta silmää miellyttävää ja suussa sulavaa. Etu 1: Valitsemasi Boho bowl ja 12cl talon viiniä yhteishintaan 20€ (edun arvo 4,40€) Etu 2: Kaksi kakkupalaa yhden hinnalla Edun lunastus: Etu on jatkuva etu eli voit käyttää etuoikeutettuna seikkailijattarena sitä monta kertaa. Etu lunastetaan korttia näyttämällä.

LUE LISÄÄ

Naturested

Naturested on Helsingissä sijaitseva, luonnossa toteutettavia hyvinvointi- ja ohjelmapalveluita tarjoava yritys.  Hae itsellesi tai porukalle hyvinvointia, energiaa ja tasapainoa luonnosta luontolähtöisten hyvinvointipalveluiden kautta. Seikkailijattaren edut: 1. Metsäkylpyelämykset pienryhmässä kaksi yhden hinnalla. Elämyksen hinta on 47€/ hlö ja hän voi sillä hinnalla varata elämyksen kahdelle. (Edun arvo 47 €) 2. Etukortin haltija voi varata yksityisen metsäkylvyn ryhmille räätälöidysti esim. omalle kaveriporukalleen 15% alennuksella. Edut ovat jatkuvia ja voimassa ympäri vuoden Edun lunastaminen: Asiakasnumeron

LUE LISÄÄ

St. George Care

Kauneutta ja hyvää oloa Helsingin sydämessä. Etukortilla 20% alennus kaikista spa-hoidoista hotelli St. Georgen hoitolassa. Varaukset suoraan St. George Care spahan joko puhelimitse +358 9 4246 00 50 tai sähköpostitse [email protected] Edun lunastus: Seikkailijattaret-etukortti tulee mainita varausta tehdessä ja kortti tarkistetaan spahan saapuessa, mikäli korttia ei ole näyttää hoidon hinta päivitetään alennuksettomaan hintaan. Etu on henkilökohtainen. Vinkki: Muista myös, että etukortilla yövyt hotellissa -20% normaalihintaa edullisemmin!

LUE LISÄÄ

Varuste.net

1) 10% alennus myymälän normaalihintaisista tuotteista (poislukien osa elektroniikka, aseet ja ammukset) Edun lunastus: Etukorttia näyttämällä myymälässä, Helsingin Konalassa, Ruosilankuja 3. 2) Etukoodilla pääsy Varuste.netin verkkokaupan erityiseen kampanjahintaisten tuotteiden valikoimaan. Edun lunastus: Kortin hankkineille toimitetaan linkki ja koodi, joilla pääsee kampanjasivulle.

LUE LISÄÄ

Etnofitness

Etnofitness on hyvän mielen tanssistudio Helsingin Sörnäisissä, jossa oma tyyli on paras tyyli. Valitse listalta afrikkalaisia tansseja, intian rytmejä tai Jamaikan tunnelmia ja heittäydy hyvän olon vietäväksi. Etnofitness tarjoaa 20 % alennus vähintään 5 viikon pituisesta kurssipaikasta tanssi- tai joogatunnille. (Etu on kertaluonteinen / kausi / hlö tai vaihtoehtoisesti 10 € kertamaksun viikkotunnille (käytettävissä vain yhden kerran). Mainitse kortti varattaessa tai esitä korttisi tunnille saapuessa. Vinkki: Myös uudet online kurssit etuhintaan -30%.

LUE LISÄÄ

Skydive Finland

Oletko ikinä miettinyt miltä laskuvarjohyppääminen tuntuu? Tandemhyppy on ainutkertainen elämys, jonka tulet varmasti muistamaan loppuikäsi. Seikkailijattaren etukortilla pääset liitämään taivaalle etuhinnalla. Tandemhyppykursseista 40€ alennus / hlö Hyppypaikka: Utin lentoasema (Kouvolassa, noin 150km Helsingistä) Edun lunastus: Etu on jatkuva etu ja lunastetaan erillisellä koodilla.   Vinkki: Oletko elämystenmetsästäjä? Kurkkaa kaikki elämysedut täältä ja muista, että etuja tulee koko ajan lisää.  

LUE LISÄÄ

Kiipeilyareena

Kiinnostaako seinäkiipeily? Pääkaupunkiseudulla useassa toimipisteessä toimiva Kiipeilyareena tarjoaa etukortin haltijoille kiipeilyn alkeiskurssin hintaan 88 euroa (norm. 108 euroa). Edun arvo on 20 euroa. Miten etu lunastetaan? Alennuksen saa kun ilmoittautuu kurssille lähettämällä sähköpostia [email protected] ja kertoo, että on Seikkailijattaret -kortin haltija.

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Kaipaatko kesää ja lämpöä? Surf Housessa jokainen päivä on täydellinen, lämmin kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Helsingin Pasilassa sijaitseva Surf House antaa seikkailijattaren etukortilla surffauksesta -15% alennuksen jatkuvana etuna. Joka kerta, kun suuntaat surffaamaan, säästät jopa noin 5 euroa. Tuntihinta 21-34 €/h. Edun lunastus: Näytä korttisi kassalla.

LUE LISÄÄ

Boulderkeskus

Helsingissä sijaitseva Boulderkeskus kutsuu seikkailijattaret kipuamaan korkeuksiin ja antaa 10% alennuksen boulderoinnin alkeiskurssista. Etu voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Edun lunastuksen käytäntö: Edun voi lunastaa Boudlerkeskuksen kassalla alkeiskurssin maksun yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Makumatka

Makumatka on ruoka- ja ateriapalvelu, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvan kolmen aterian paketin. Ilmainen kotiinkuljetus pk-seudulla. Makumatkat on suunniteltu kiertomatkateemoittain esim. ensimmäisen ateria Thaimaasta, toinen Espanjasta ja kolmas Marokosta. Ruoka on käsintehtyä tuoreista raaka-aineista päivittäin ilman lisä- tai säilytysaineita. Etukorttilaisille 20% alennus ensimmäiseen tilaukseen alekoodilla (koodi vain kortinhaltijoille) Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kertakäyttökoodi per tilaaja. Alekoodi on voimassa 31.12.2020 saakka, jonka jälkeen koodi uudistuu vuodelle 2021.

LUE LISÄÄ

Konditoria Nami

Helsingin Hakaniemen kauppahallissa sijaitseva konditoria Nami tarjoaa etukorttilaisille minkä tahansa leivän puoleen hintaan. Edun saa käyttöönsä esittämällä etukortin kassalla. Etu on kertaluontoinen.

LUE LISÄÄ

Walk Helsinki

Pakopeli Helsingin taivaan alla on hauska ulkoilmapakopeli Helsingin vanhassa ja kauniissa keskustassa. Selvitä tehtäviä vanhassa Helsingissä ja yritä päästä pois sieltä. Tehtävien ratkominen vaatii nokkeluutta, päättelyä ja tiedonhakua. Sopii erinomaisesti yritysten virkistyspäiviin, polttareihin, yms. Jakakaa porukkanne 2-6 hengen tiimeihin, jotka kisaavat toisiaan vastaan. Kun varaat ryhmälle pakopelin, saat Seikkailijattaret-etukortilla alennusta 25%. HINNAT SEIKKAILIJATTARILLE: 1-5 hlö ryhmä: 100 euroa (norm. 135 e) 6-10 hlö: 168 euroa (norm. 225 e) 11-20 hlö:

LUE LISÄÄ

Taiga Times

Taiga Times järjestää teltta- ja vaellusretkiä Helsingistä. Etu:  Makuusetin (makuupussi, alusta, sisäpussilakana) vuokraus 0 € telttaretken yhteydessä Edun arvo alk. 15 €, henkilömäärästä riippuen Jatkuva etu, käy kaikissa kolmessa telttaretkessä. Voimassaolo, mikäli rajallinen aika: Syyskuun 2020 puoliväliin. Kesän 2021 etu varmistuu myöhemmin. Edun lunastus: Varauksen yhteydessä lisätietokohtaan maininta + asiakasnumero ja jos varaa sähköpostitse niin varauksen yhteydessä täytyy ilmoittaa. Etua voivat käyttää kaikki samalla varauksella olevat, eli jos kortin haltija

LUE LISÄÄ

Saiffa

Tanssikoulu Saiffa on katutanssikoulu Helsingin ytimessä. Opettajina toimii iso liuta katutanssien ammattilaisia, joista moni on niittänyt mainetta myös maailmalla. Etukortin haltijat pääsevät tanssikoulu Saiffan tunneille kaksi yhden hinnalla (kertaetu). Miten? Kertamaksulla pääsee tunnille mukaan paikanpäällä vastaanottotiskin kautta. Korttia näyttämällä ostotilanteessa voi lunastaa Seikkailijattarien edun kaksi kertamaksua yhden hinnalla. Kertamaksulainen ei voi varata paikkaa ennalta, mukaan otetaan ilmestymisjärjestyksessä kapasiteetin mukaan. Lisätiedustelut puhelimella 044 5001311 tai sähköpostilla [email protected]

LUE LISÄÄ

Hakuna Matata

Hakuna Matata on SUP -lautavuokraamo Töölönlahdella. Seikkailijattaren etukortilla SUP-laudan vuokraus alehintaan henkilömäärän mukaan. Kun tulet yksin -10% Kun tulet kaksin -20% Kun tulet kolmisin -30% Kerro edun käytöstä varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ