Retkipaikka

Retkipaikka-kirjat ovat jokaisen luontoretkeilijän opuksia ja inspiraatiopaketteja. Loistava lahjaidea! Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa sekä Retkipaikka – Uudet seikkailut kirjoista -20%. Edun saat Retkipaikan verkkokaupasta erityistä alennuskoodia käyttämällä. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä.

LUE LISÄÄ

Matkaopas Vapauteen -verkkokauppa

-30% alennusta verkkokaupan tuotteista. Vapaampaa elämäntyyliä ja taloustietoista matkailua? Näihin tarjoaa avaimia Matkaopas Vapauteen. Verkkokaupasta matkapäiväkirjat sekä vapaampaan elämäntapaan inspiroivat kirjat ja oppaat. Edun voit lunastaa erityistä alennuskoodia käyttämällä verkkokaupassa. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä. Etu on jatkuva.

LUE LISÄÄ

Unelma Itsestä

1) Unelma Itsestä verkkovalmennukset ja shopin tuotteet -20% . Tutustu tuotteisiin ja valmennuksiin Unelma Itsestä -sivustolla ja verkkokaupassa. 2) Unelma Itsestä retriitit -10% Huom. Retriittejä järjestetään taas vuonna 2022, retriittipaikat ja ajankohdat varmistuvat myöhemmin. Seuraa Unelma Itsestä -sivuston sekä Seikkailijattarien ilmoittelua. Edun lunastus: Alennukset saat käyttämällä erityistä etukoodia. Koodit toimitetaan kortin ostaneille. Edut ovat jatkuvia.

LUE LISÄÄ

Villipihlaja

-15% alennus villivihannesverkkokursseista “Rakastu rikkaruohoihin” ja “Ruokaa ja rohtoja rakkaudella” Edun saat käyttöösi erityisellä etukoodilla Villipihlajan verkkokaupassa. Etukoodit toimitetaan kortin hankkineille. Tutustu verkkokursseihin: https://kurssit.villipihlaja.fi/      

LUE LISÄÄ