Paras selfiekeppi? Tutustu suosikkiimme

Paras selfiekeppi? Sellainen, joka ottaa hyvää ja tarkkaa kuvaa ja joka jopa havaitsee kuvattavan kohteen? Tässä se on, tutustu ehdottomaan suosikkiimme.

Seikkailet maailmalla yksinkin ja kaipaat usein kuvaajaa tai videokuvaajaa? Onneksi kuvauksen apuvälineet ovat kehittyneet huipputasolle ja soolomatkailijoidenkin kuvaaminen on helpottanut. Selfiekeppien huippu, *DJI Osmo Mobile 6 gimbal, on täydellinen kumppani matkallasi kohti ammattimaista videokuvausta, loistava matkakumppani siis.

Osmo Mobile 6 gimbal on suosikkimme, koska se vakauttaa kuvan ja vie tarkkuuden videokuvaamisessakin uudelle tasolle. Sen pitkälle kehittyneet moottorit pitävät kameran tasapainossa ja vähentävät tärinää, joten voit luoda sulavia ja hyvin ammatti

maisia videoita missä tahansa tilanteessa tahansa.

Selfiekepin käyttö on helppoa. Voit liikuttaa kameraa sujuvasti eri suuntiin ja se seuraa kohteita, se jopa kääntyy 360 astetta. Tämä on loistava ominaisuus! Lisäksi voit hyödyntää kaikki erilaiset kuvausvaihtoehdot, kuten timelapsen, ja luoda  monipuolisia videoita.

Osmo Mobile 6 gimbal on myös erittäin kevyt ja kompakti, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa, jopa käsimatkatavarareissuille. Se on täydellinen reissukumppani matkoille ja jokapäiväiseen käyttöön. Sen pitkäkestoinen akku takaa, että voit kuvata pitkiäkin päiviä ilman jatkuvaa huolta lataamisesta. Akku ladataan verkkovirralla, kaapelin kautta.

Tämä malli on yhteensopiva useiden eri älypuhelinten kanssa, joten voit käyttää sitä oman puhelimesi kanssa.

Muistutus selfiekepin kanssa kuvaajille: muista, ette mene liian kauas kepistä, jos kuvaat esimerkiksi vilkkaalla kaupunkialueella. Varkaat nappaavat kepin ja puhelimen mielellään!

*Hanki Osmo Mobile 6 gimbal (150€) itsellesi matkakumppaniksi!

Paras selfiekeppi.

 

× Lukuvinkki: Näin otat parempia kuvia ×

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top