Parhaat aurinkovoiteet Algamaris.

Parhaat aurinkovoiteet lomalle?

Aurinkovoiteet ovat jokaisen reissaajan oleellinen matkakumppani rantalomilla. Aurinkovoiteissa on eroja, mutta mitkä ovat parhaat aurinkovoiteet ja miksi? Lue, mitkä aurinkotuotteet Seikkailijattaret-yhteisö on valinnut luottotuotteikseen aurinkolomilla.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *. 

Seikkailijattarissa toteutetuissa kyselyissä suosituimmaksi aurinkovoiteiksi nousivat Algamarisin koralliystävälliset ja ihoystävälliset aurinkovoiteet sekä suomalaisen Ekopharman mustikka-aurinkovoide. Algamarisin tuotteet ovat seikkailijattarien mukaan koostumukseltaan miellyttäviä, tehokkaita ja tärkeänä arvona on ympäristöystävällisyys. Ekopharman nosti suosikkeihin kotimaisuus ja levittyvyys.

Parhaat aurinkovoiteet

1. Ekopharma Mustikka aurinkosuojavoide SPF50

Ekopharman korkean aurinkosuojan aurinkosuojavoide sopii loistavasti koko perheelle. Fysikaalinen ja  vedenkestävä aurinkovoide sisältää fysikaalisia suoja-aineita, jotka suojaavat UVA- ja UVB-säteiltä. Voide ei jätä ihoa ollenkaan valkoiseksi ja imeytyy hyvin iholle. Tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopii kaikenikäisille.

Aurinkovoide algamaris.

2. Laboratories de Biarritz: Algamaris aurinkovoide vartalolle SK30/SK50

Algamarisin tuotteet ovat taattua laatua ja seikkailijattarien suosikkeja.  Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita, eivätkä vaurioita vesisistöjä tai koralleja. Aurinkovoiteet antavat suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Patentoidut Alga-gorria yhdiste sekä kamomillauute suojaavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Voide ei jätä tahmaista pintaa ja levittyy iholle helposti. Voiteesta jää vain hyvin pieni valkoinen pinta. Sopii kaikille ihotyypeille. SPF50 suojasprayssa on loman tuoksu, kookoksen tuoksu.

Hanki tuote:

3. Algamaris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SK30 

Algamarisin sävyttävä aurinkovoide on täydellinen monitoimituote kasvojen iholle. Se suojaa ihoa auringon säteilyltä ja sävyttää sekä tasoittaa samalla ihon sävyä.

Hanki tuote :

Huomio nämä seikat aurinkolomalla

  • Pysyttele mahdollisuuksien mukaan poissa suorasta auringosta keskipäivällä auringon ollessa korkeimmillaan
  • Vaatteet ovat paras tapa suojautua UV-säteiltä.
  • Kosteuta ihosi ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä (kosteuttaa ihoa voiteen alla) ja lisää sen jälkeen aurinkovoide.
  • Fysikaaliset aurinkosuojat (luonnonkosmetiikka) suojaavat heti ja heijastavat auringonsäteitä pois iholta, kemialliset suojat antavat suojan vasta 20-30 minuutin päästä eli muista levittää kemiallinen suoja ennen aurinkoon siirtymistä.
  • Aurinkovoiteen saa parhaiten pestyä kasvoilta pois musliiniliinalla ja/tai *konjakkisienellä sekä suihkuöljyllä.
  • Kuorinta auttaa aurinkosuojan poistossa vartalolta. Kuori iho kerran viikossa rantalomalla, jolloin iho ruskettuukin tasaisemmin.
  • Lisäile suojaa päivän mittaan.

Fakta: Tiesitkö, että fysikaalinen aurinkosuoja tarkoittaa ihon pinnalta peilin tavoin auringonsäteet heijastavaa suojaa ja että kemiallinen suoja imeytyy iholle suojaamaan?

Täsmävinkit antoi Aroha Helsingissä toimiva SKY – Cidesco -kosmetologi Nora Azar

 

× Lukuvinkki: Mitkä ovat parhaat kuivashampoot? ×

 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top