Parhaat kuivashampoot.

Kuivashampoo pelastaa hiukset kaupunkilomalla – tässä parhaat kuivashampoot

Kuivashampoo on jokaisen kiireisen tai välillä vain hieman laiskan hiushoitajan luottotuote. Mitkä ovat markkinoiden parhaat kuivashampoot? Lue vinkkimme.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Miten ja milloin kuivashampoota käytetään?

Kuivashampoo on lähtökohtaisesti ensiaputuote. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi joka päivä ja koko ajan, mutta sillä voi pelastaa kiireisen aamun tai pitää hiukset puhtaina vaikka viikonloppureissun yli tai kohteissa, joissa juoksevaa vettä ei ole. Markkinoilla on monia erilaisia kuivashampoita ja valinnassa kannattaa ottaa huomioon pesuteho, tuoksumaailma ja rakenne.

Kuivashampoo toimii hyvin myös puhtaisiin hiuksiin laitettuna, antaen hyvää rakennetta ja pitäen hiukset ilmavina sekä samalla imien turhaa talia. Muista, että kuivashampoo tulee aina kammata pois hiuksista moneen suuntaan suuntautuvin vedoin. Tuote ei puhdista, jos sen vain suihkuttaa hiuksiin. Kunnon ravistelu ennen käyttöä on myös tärkeää, etteivät aerosolit jää pohjalle.

Vinkkinä paljon kuivashampoota käyttäville: muista tasaisin väliajoin puhdistaa tuote kunnolla pois hiuspohjasta, ettei hiuspohja ärtyisi tai tukkiutuisi. Suositus on pestä välillä myös syväpuhdistavalla shampoolla, suositus Kevin Murphyn *syväpuhdistavalle shampoolle, joka ei ylipese. Syväpuhdistava shampoo poistaa myös klooria hiuksista, jos hiukset värjääntyvät vaikka uima-altaassa uidessa.

Minne aerosolillinen kuivashampoo pakataan lennolla?

Kuten myös useat hiuslakat, myös kuivashampoot sisältävät yleensä aerosolia. Lentokoneen ruumaan saa laittaa maksimissaan 500ml kokoisia aerosolipakkauksia. Toisin kuin luulisi, pienen kuivashampoon saa laittaa myös käsimatkatavaroiden joukkoon – mikäs sen parempaa, jos ehdottomasti haluaa pysyä hiusraikkaana myös lennolla. Käsimatkatavaroissa saa kuljettaa maksimissaan 100ml kuivashampoon.

Lukuvinkki: Kampaajan hiukset lomahiusten hoitoon

*Alekoodi GHD-raudat: Tarvitsetko uuden suoristusraudan? Hanki se nyt -20% edullisemmin

Parhaat kuivashampoot reissaajille

Parhaat kuivashampoot.

Living Proof -kuivashampoo – TOP3

 

Living Proofin*kuivashampoo on todellakin elävä todiste siitä, että molekyyliteknologiastaan tunnettu sarja osaa tehdä myös loistavia hiusten muotoilutuotteita.  Living Proofin kuivashampoossa on raikas ja melko mieto tuoksu. Se jaksaa puhdistaa hiukset hyvin ja kaikkein tärkeimpänä ominaisuutena jättää hiukset ilmaviksi. Kuten lähes kaikki kuivashampoot, myös tämä samentaa tummista hiuksista parhaan kiillon, muttei kuitenkaan harmaita. Tämä on kevyen rakenteen, puhdistustehon ja tuoksumaailman ansiosta suosikkimme!  Psst! Tutustu myös *rakennesuihkeeseen, joka on aivan loistava muotoilutuote. Saatavana myös *matkakokoisena.

VINKKI: Tuote löytyy parhaimmillaan -20% tästä *verkkokaupasta. Hanki omasi nyt!

 

Lukuvinkki: Minne suunnata kaupunkilomalle Euroopassa?

 

Kevin.Murphy Fresh Hair Dry Shampoo – TOP3

Kevin.Murphyn tuotteet ovat tyylikkäitä. Sarjan *kuivashampoo jaksaa puhdistaa melko likaisestkin hiukset ja tuote antaa hyvää rakennetta myös puhtaisiin hiuksiin, pidentäen myös pesuväliä. Tummien hiusten kiilto samenee tätäkin tuotetta käytettäess,ä. mutta pientä kiiltoa voi lisätä hiustenpintaan myös jälkikäteen. Muista ravistaa kunnolla ja harjata hiukset pienen vaikutusajan jälkeen. Käsimatkatavaroihin menevä, matkakokoinen versio löytyy *täältä.

Maria Nila Style & Finish Dry Shampoo – TOP3

Ruotsalaisen Maria Nilan valikoimassa on toimiva *kuivashampoo, joka antaa myös hyvää rakennetta. Menee TOP 3 -listalle.

Batiste Dry Shampoo

Markkinoiden edullisimmasta päästä oleva, kuitenkin toimiva kuivashampoo. Toimii hyvin peruskäytössä, mutta tuntuu hieman arkisemmalta kuin muut vertailutuotteet. Valikoimassa myös yön yli vaikuttavat Overnight Light Cleanse and Overnight Deep Cleanse -tuotteet. Tätä saa monista marketeista, suosittelemme hankkimaan ilman postitusta.

Cutrin Vieno Sensitive Dry Shampoo

Hajusteherkän valinta. Suomalaisen *Cutrinin kevyt kuivashampoo ei puhdista aivan yhtä hyvin kuin kilpailijansa, mutta jättää mattaisen pinnan. Plussaa kotimaisuudesta.

 

Four Reasons Invisible Hair Shampoo 

*Four Reasonsin kuivashampoo on hyvin hienojakoinen, kevyt ja tuoksumaailmaltaan mieto. Puhdistusteho on melko hyvä. Toimiva perustuote.

Mikä on sinun mielestäsi paras kuivashampoo? Kommentoi alle!

*Alekoodi GHD-raudat: Tarvitsetko uuden suoristusraudan? Hanki se nyt -20% edullisemmin

 

HANKI REISSUKOSMETIIKKA EDULLISESTI *TÄÄLTÄ!

Kurkkaa Seikkailijattarien Basaarista myös muut oleelliset matkavarusteet!

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top