argentiina buenos aires

Postikortti Buenos Airesista

/

Kerro kaverille!

Terveisiä Argentiinan auringosta!

Laskeuduin aamulla Buenos Airesin kansainväliselle lentokentälle kymmenennettä kertaa. Kuinka olinkaan kaivannut tätä kaupunkia! Tuntuu kuin olisin palannut kotiin, toiseen kotimaahani. Kuuman kostea kaupunki otti meidät jälleen vastaan tuttuine tuoksuineen.

Tällä kertaa saavuimme lyhyelle lomalle keskelle etelän kesää mieheni veljen häihin, joita juhlitaan ensi viikolla. En malta odottaa hääjuhlia sekä erityisesti morsiamen tapaamista, sillä olen jutellut hänen kanssaan aiemmin vain Skypen välityksellä.

Näille lomapäiville on suunniteltu monet ruokatreffit ystävien ja sukulaisten seurassa. Seuraavien kymmenen päivän aikana aion syödä vatsan täydeltä paikallisia herkkuja: ainakin pihviä, viinereitä, pizzaa, pastaa ja jäätelöä sekä viettää useita mate-teen täyteisiä hetkiä anoppini takapihalla. Vierailulistalla on tottakai myös uusia ja jo tuttuja kadunkulmia ja ruokapaikkoja. Saa nähdä kuinka monessa ehditään lopulta käymään.

On mahtavaa huomata, että Buenos Aires on entisellään. Kadut ovat täynnä elämää, ihmisiä ja värien tykitystä. Tuttuja kasvoja, makuja ja tuoksuja. Näitä katuja tallatessa mieli virkistyy, sillä Buenos Airesin rappioromantiikkaan on helppo rakastua!

Tämän pienen kesäloman jälkeen jaksaa taas odottaa kesän saapumista pohjoiselle pallonpuoliskolle.

Terveisin,
Annika

 

Oletko matkoilla ja haluat lähettää kanssaseikkailijattarille terveisiä? Laita postikorttisi saateteksteineen osoitteeseen [email protected]!

Kerro kaverille!

Vieraskirjoittaja

Tämän artikkelin on kirjoittanut vieraileva Seikkailijatar. Vierailijamme ovat lukijoita, maailmanmatkaajia ja eri alojen asiantuntijoita.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vaellus Boliviassa
EDELLINEN SEIKKAILU

Vaellus Boliviassa - Hyötyliikunnalle syy!

kauai havaiji
SEURAAVA SEIKKAILU

Henkeäsalpaava Kauai on Havaijin helmi