Inspiraatiota maailmaa tutkivilta naisilta naisille – tiedostavamman ja kauniimman maailman puolesta!

argentiina buenos aires

Postikortti Buenos Airesista

by

Terveisiä Argentiinan auringosta!

Laskeuduin aamulla Buenos Airesin kansainväliselle lentokentälle kymmenennettä kertaa. Kuinka olinkaan kaivannut tätä kaupunkia! Tuntuu kuin olisin palannut kotiin, toiseen kotimaahani. Kuuman kostea kaupunki otti meidät jälleen vastaan tuttuine tuoksuineen.

Tällä kertaa saavuimme lyhyelle lomalle keskelle etelän kesää mieheni veljen häihin, joita juhlitaan ensi viikolla. En malta odottaa hääjuhlia sekä erityisesti morsiamen tapaamista, sillä olen jutellut hänen kanssaan aiemmin vain Skypen välityksellä.

Näille lomapäiville on suunniteltu monet ruokatreffit ystävien ja sukulaisten seurassa. Seuraavien kymmenen päivän aikana aion syödä vatsan täydeltä paikallisia herkkuja: ainakin pihviä, viinereitä, pizzaa, pastaa ja jäätelöä sekä viettää useita mate-teen täyteisiä hetkiä anoppini takapihalla. Vierailulistalla on tottakai myös uusia ja jo tuttuja kadunkulmia ja ruokapaikkoja. Saa nähdä kuinka monessa ehditään lopulta käymään.

On mahtavaa huomata, että Buenos Aires on entisellään. Kadut ovat täynnä elämää, ihmisiä ja värien tykitystä. Tuttuja kasvoja, makuja ja tuoksuja. Näitä katuja tallatessa mieli virkistyy, sillä Buenos Airesin rappioromantiikkaan on helppo rakastua!

Tämän pienen kesäloman jälkeen jaksaa taas odottaa kesän saapumista pohjoiselle pallonpuoliskolle.

Terveisin,
Annika

 

Oletko matkoilla ja haluat lähettää kanssaseikkailijattarille terveisiä? Laita postikorttisi saateteksteineen osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi!

Tämän artikkelin on kirjoittanut vieraileva Seikkailijatar. Vierailijamme ovat lukijoita, maailmanmatkaajia ja eri alojen asiantuntijoita.

Latest from Argentiina

Palaa Alkuun