Rakkaus

Rakkaus mullisti elämän ja viitoitti tien uudelleen

Kerro kaverille!

Rakkaus laittoi Seikkailijattaret-tiimin Sonjan elämän kertaheitolla uusiksi keskellä Espanjan koronarajoituksia. Vain muutamien päivien tuntemisen jälkeen Sonja ja hänen uusi rakkaansa jättivät entiset elämänsä taakse, muuttivat yhdessä asuntoautoon Cabopinon rannalle ja aloittivat yhteisen elämän. Oli tehtävä nopeita päätöksiä, laitettava koko elämä uusiksi ja luotettava rakkauden voimaan. Kaikki tuntui niin oikealta.

rakkaus

Rakkaus voi mullistaa elämäntilanteen nopeasti ja räjäyttää koko oman elämän palapelin kertaheitolla uuteen uskoon, kuten minulle kävi. Kohtaaminen Samin kanssa viime vuoden loppuvuodesta oli niin intensiivinen, ettei se jättänyt minua rauhaan. Kaikki alkoi siitä, kun Sami laittoi minulle viestiä netissä. Hän oli nähnyt jotakin, mitä olin jakanut nettiin ja alkoi ensin kysellä siitä. Keskustelimme lisää ja huomasimme, että meitä yhdisti valtavan moni aika ihmeellinenkin asia.

Kohtasimme livenä ja viihdyimme vähän liiankin hyvin toistemme seurassa. Liian hyvin sen takia, että minulla oli tuolloin toinen suhdekuvio aluillaan. Jotta kuvio ei olisi mennyt liian yksinkertaiseksi, olin lisäksi ystävystynyt vuosia sitten Samin ex-vaimon kanssa. Emme olleet nähneet kuin kerran jo vuosia sitten, mutta aivan hiljattain olimme alkaneet taas jutella netissä. Ennen kuin kohtasin Samin, olin käynyt hänen ex-vaimonsa kanssa ecstatic dance -tapahtumassa, jossa hän oli kertonut käyvänsä läpi avioeroa. En ollut koskaan tavannut hänen miestään eikä minulla ollut silloin mitään käsitystä, että hänen exänsä olisi pian minun suuri rakkauteni.

rakkaus

Unelmien mies

Kohtaaminen Samin kanssa mullisti koko elämäni, vaikka aluksi koitin pyristellä tunteitani vastaan ja vakuutella itselleni, ettei tämä varmaan mitään sen kummempaa ole, mielenkiintoinen ja samanhenkinen uusi tuttavuus vain. Sami kuitenkin räjäytti koko elämäni palapelin kerralla taivaan tuuliin, sillä hänessä oli oikeastaan kaikki sellaiset ominaisuudet, mitä mieheltä voisi toivoa. Ainakin minun näkökulmastani katsottuna. Hän vaikutti juuri sellaiselta unelmien mieheltä, jota olen itselleni joskus manifestoinut, mutta jossain vaiheessa luopunut toivosta ja ajatellut, ettei sellaista voi olla edes olemassa. Alkoi massiivinen muutosprosessi oman itseni, ajatusteni ja käsitysteni kanssa. Alkoi suuri matka vieläkin syvemmälle oman itseni ytimeen.

Sydämen viisautta intuition kautta

Minun oli oltava aito ja rehellinen, ennen kaikkea itselleni. Oli kuunneltava sydämen ja sielun viisautta. Intuitio kertoi minulle hyvin voimakkaasti, että tähän tilaisuuteen on nyt tartuttava. En kysellyt muilta neuvoja, mitä minun pitäisi tehdä. En halunnut antaa muiden ihmisten mielipiteiden tai ajatusten vaikuttaa omiin valintoihini. Ajattelin, että ”this is it”. Nyt oli laitettava koko elämä uusiksi, tehtävä vaikeita ratkaisuja valon nopeudella, eikä kieltää enää mitään. Aiemmin tapailemani mies otti asian hyvin ilman draamailua, oli kiitollinen yhteisestä ajasta ja toivotti hyvää matkaa uuteen rakkauteen. Sami oli eronnut jo aiemmin syksyllä omasta avioliitostaan, joten hänenkään ex-vaimo ei ollut suhdettamme vastaan. Herkkäaistisena näkijänä hän oli saanut suhteestamme näyn jo aiemmin.

Olen sitä mieltä, että kun tekee valinnat aidosti sydämen ja intuition ääntä kuunnellen, ei voi mennä metsään. Silloin ei voi miettiä, että mitähän muut ihmiset kaikesta ajattelevat. Kun olin tehnyt valintani ja ratkaisuni, sieluni vallitsi syvä rauha. Elämäni oli ehkä hetkellisesti täysi kaaos, mutta kaikki arkiset ja käytännön asiat hoituvat aina omalla ajallaan, kun vain uskaltaa hypätä ja luottaa.

Koronarajoitukset vauhdittivat suhdetta

Espanjan koronarajoitukset vauhdittivat suhteemme etenemistä. Jos ei niitä olisi ollut, olisimme ehkä edenneet eri tavalla tai ainakin hiukan hitaammin, toisiimme rauhassa tutustuen. Minä asuin Fuengirolassa, Sami asui maaseudulla vuorten takana Alhaurin el Grandessa.

Marraskuun yhdeksännen päivän illalla tulivat voimaan uudet koronarajoitukset, joiden mukaan liikkua ei saanut enää kunnasta toiseen. Teimme aika spontaanin vedon ja lähdimme Samin kanssa vielä yötä vasten Marbellaan. Pakkasin vain pikaisesti laukkuuni kaiken tarpeellisen, ja Sami tuli hakemaan minut asuntoautolla. Ajoimme voimapaikkaani Cabopinoon, jossa asuimme Samin asuntoautossa pari viikkoa. Kaikki tuntui tosi luonnolliselta ja oikealta, vaikka pää oli pyörällä.

Rakkaus läpäisi suojamuurini

Jostain käsittämättömästä syystä Sami on onnistunut pääsemään suojamuurieni sisälle ja onnistunut löytämään jossain syvällä muurien sisällä piileskelevän Sonjan, todellisen syvimmän olemukseni. Sellaisen olemuksen, josta vain harvalla on käsitys.

Olen hämmentynyt siitä, että minua ei ahdista lainkaan päästää toista niin lähelle, vaan kaikki tuntuu tosi luonnolliselta. Ehkäpä luonnollisemmalta kuin mikään koskaan ikinä. Toisaalta kaikki on myös tosi pelottavaa. Kun hyppää rohkeasti tyhjyyteen ja antautuu täysillä, asettaa itsensä myös haavoittuvaan asemaan. Suojamuurit eivät enää suojaa ympärillä, vaan nyt sukelletaan koko fraktaalin ytimeen. Olen täysin rakastunut. Olen heittäytynyt rakkauteen koko olemuksellani niin syvällisesti, ettei peruutusvaihdetta enää ole. Se on yhtä aikaa tosi ihanaa, mutta myös äärimmäisen pelottavaa. Sitä on niin korkeissa energioissa, ettei sieltä halua pudota ikinä.

rakkaus

Rakkaus on yhteistä matkantekoa elämän ytimeen

On ollut huikeaa löytää sellainen ihminen, johon löytyy yhteys niin sujuvasti kaikilla mahdollisilla tasoilla. Samin kanssa uskallan hypätä yhdessä tyhjyyteen, kävi miten kävi. Uskallan asettaa itseni haavoittuvaiseksi, paljastaa pelkoni ja suurimmat salaisuuteni sekä asioita itsestäni, joita häpeän. Voin sanoa, ettei se ole todellakaan helppoa. Se vaatii suunnattomasti rohkeutta. Tämä on todellinen kasvumatka oman itsensä syövereihin. Joka päivä oppii tuntemaan myös toista paremmin ja syvällisemmin. Se on mieletöntä matkantekoa, jossa sukelletaan yhdessä koko elämän ytimeen.

Sydämeni on sulanut

Samin avoimuus, valo ja äärettömän loistavat keskustelutaidot sekä lempeä katse ja hymy ovat sulattaneet sydämeni ja rohkaisseet minut riisumaan suojamuurini niin, että olen päästänyt hänet syvälle sydämeeni. Jotenkin hän vain tuntuu aina löytävän juuri oikeat sanat oikeassa tilanteessa ja vaikka olisin peloissani tai jännittäisin kertoa jostakin asiasta, hänen olemuksensa rauhoittaa minua. Kun toinen uskaltaa hypätä ja antautua täysillä, se antaa mahdollisuuden myös itselle tehdä samoin.

rakkaus

Yhteiselo Samin kanssa on harmonista, luonnollista, keveän leikkisää, maagisen kaunista ja taianomaista. Arki on täynnä paitsi seikkailuja ja elämyksiä, myös suurta kasvua ja oivalluksia. On ihana kasvaa ja kehittyä yhdessä. Olen hypännyt täysillä omannäköiseni elämän kyytiin myös rakkaudessa, sillä olemme hyvin samanhenkisiä kaikilla elämän osa-alueilla. Sami loksahtaa maailmaani niin luonnollisella tavalla, ettei ahdistukselle jää tilaa. Meillä on myös niin paljon uniikkeja, syvällisiä, erikoisia ja yhdistäviä elämänkokemuksia, ettei sekään ole mitään sattumaa. On ihana kokea ja elää yhdessä maailmaa ihmisen kanssa, jonka kanssa surffaamme samalla aallolla.

rakkaus

Aito rakkaus mullistaa koko elämän

Yhteistä elämää on nyt takana lähes neljä kuukautta. Olemme kokeneet yhdessä aivan huikeita seikkailuja ja luoneet yhteistä elämää sellaiseen suuntaan, että molemmilla on hyvä olla. Ihan hiljattain muutimme aivan ihanaan, uuteen kotiin merenrannalle Espanjan Calahondaan. Teemme läppärityötä kotoa käsin ja olemme jo luoneet myös ensimmäiset yhteiset työprojektimme. Joogaamme ja meditoimme lähes päivittäin ja syömme terveellistä kasvisruokaa. Vietämme paljon aikaa yhdessä ja keskustelemme asioista avoimesti. Hulluttelemme, nauramme ja höpsöttelemme tosi paljon yhdessä. Suhde on syventynyt koko ajan ja olemme todella läheisiä.

Haluan tällä kirjoituksellani rohkaista myös muita elämän kanssakulkijoita elämään omannäköistään elämää, ottamaan elämässä isoja ja rohkeita askelia kohti omia unelmia, purkamaan oman mielen ohjelmointeja ja rakentamaan niitä uusiksi niin, että ne vastaavat omaa elämäntarkoitusta. Kannattaa myös uskoa loppuun asti aitoon, elämän mullistavaan rakkauteen, koska se on mahdollista.

Instagramissa voit seurata yhteisen matkamme etenemistä ja päivittäistä elämäämme.

 


Lukuvinkki Sonjan blogissa: Rakkaus räjäytti elämäni palapelin uusiksi

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top