regatta spa

Hangon Regatta Spa: Lupa nauttia Suomen Rivieralla

Kaipaatko irtiottoa arjesta Suomen Rivieralla eli Hangossa? Ehkä piipahdus Regatta Spa -kylpylään sopisi myös ohjelmaasi?

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä aukeaa maailma, joka kesäisin tuntuu aivan kuin olisi jossakin paljon kauempana, jopa poissa Suomesta. Hanko, ihana rennon fiiliksen kesäkaupunki meren äärellä valon ja hyvän olon etsijöille. Kaupungissa on jotenkin erityisen hyvä ja letkeä ”fenkkis”, kenelläkään ei ole kiire minnekkään. Tänne on selkeästi tultu nauttimaan pikkukaupungin kiireettömästä tunnelmasta.

Tunnelmallisen ilmapiirin kaupunkiin luovat valkoiset hiekkarannat uimakoppeineen, viehättävät pikku putiikit ja kielen mukanaan vievät ravintolat. Ja tietenkin MERI. Tunnetusti rakastan merta ja sen rauhoittavaa voimaa. Hangossa meri onkin läsnä lähes koko ajan. Hanko on kesäinen paratiisi, jossa paistaa lähes aina aurinko. Voisin uskaltaa kutsua tätä Suomen eteläisintä kaupunkia Suomen Rivieraksi.

Hanko on ollut historiallisesti ehkä yksi Suomen tunnetuimpia merikylpyläkaupunkeja. Kylpylää Hangossa ei ole kuitenkaan ollut vuoden 1939 jälkeen. Nyt 80 vuoden tauon ja pitkän odottelun jälkeen kylpyläkulttuuri palasi takaisin Hankoon, kun huhtikuun 2017  alussa uusi, upea ja ylellinen kylpylä, Regatta Spa avasi ovensa.

regatta spa

Hanko – kylpyläelämys Regatta Spa -kylpylässä ja yö hotelli Regatassa

Pääsin viime viikonloppuna yöpymään Hangon hotelli Regatassa ja kokemaan palasen luksusta upouudessa Regatta Spassa. Kylpylärakennuksessa yhdistyi taidokkaasti uusi, raikas moderni tyyli sekä ripaus vanhaa 70-lukua tasakattoineen. Henkeäsalpaava merimaisema avautui vastaan heti ulko-ovella. Aidosti tunsin, kuinka huolet ja murheet katosivat pääkopasta ja leijuivat hiljalleen taivaan tuuliin.

Spa ja allasosasto oli toteutettu tyylillä. Tilaan suorastaan tulvi valoa ja veden pinta heijasti kauniisti. Regatta Spa:sta löytyy täysimittainen 25-metrinen uima-allas, terapia-allas sekä monipuolinen saunaosasto, jota on myös mahdollista varata yksityis- ja yrityskäyttöön.

Allasalueella koin, kuin olisin yhtä meren kanssa. Kylpylän suurin allas on niin kutsuttu ”infinty pool”, jonka keskellä ollessa tuntui, että olisi voinut uida aavalle merelle suoraan auringonlaskua kohti.

regatta spa hanko

Kylpylässä oli ihanan rauhallista, sillä kesäaikaan, kesäkuusta elokuun loppuun kylpylä ja sen useat palvelut on varattu vain osakkaiden käyttöön. Toki tänne hemmottelukeitaaseen on mahdollista päästä varaamalla hotellihuone hotelli Regatasta ja lunastamalla sieltä ranneke, mikä sekin on loistava vaihtoehto. Hotellin asiakkaana saa käyttöoikeudet allasalueelle sekä kylpylän upealle 400 neliömetrin aurinkoterassille.

Vinkki: Myös Ruissalon kylpylä on oiva vaihtoehto rannikolla matkaileville. Tutustu ja varaa *tästä!

Hangon Regatta Spa on kokonaisvaltainen elämys

Regatta Spa tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvointielämyksen. Span hoitolassa voi hemmotella itseään kokovartalohieronnalla tai vaikka ylellisellä kasvohoidolla. Tällä kertaa hoidot olivat aivan täyteen buukattuja, enkä päässyt kokeilemaan niitä. Hoitolapalveluita on lupa käyttää, vaikka ei olisikaan Hotelli Regatan vieraana tai Regatta Span osakas.

Regatta Spassa on mahdollisuus päästä hakemaan kehon ja mielen yhteyttä myös liikunnallisten kokemusten kautta, vaikka Merijoogan räätälöityjen joogatuntien parissa. Tänne voit myös järjestää yrityksesi kokouspäivän.

regattaspa5

Regatta Spa:n ravintolan brunssi

Regatta Span ravintola Solsidan kylpee luonnon valossa. Kävimme viikonlopun päätteeksi testaamassa paljon puhutun sunnuntaibrunssin, joka todella oli maineensa veroinen. Täytyy myöntää, että se oli yksi kauneimmista brunsseista joita olen Suomessa syönyt. Brunssi tarjoiltiin pöytään ja siinä oli läpileikkaus merellisiä herkkuja sekä kielen mukanaan vieviä jälkiruokaisia makuja. Vahva suositus sunnuntaille tähän. Ravintolalla on myös oma aurinkoterassi, jossa voi nautiskella kesäisiä juomia ja samalla kylpeä auringossa.

regattaspa6

Regatta Spa sopii kaikille, jotka haluavat rentoutua upeissa, rauhoittavissa merellisissä maisemissa ja lisätä arjen keskelle ripauksen luksusta nauttimalla hyvästä palvelusta. Täydet pisteet. Tänne tulen varmasti vielä uudestaan.

 

Vinkki: Etsitkö kiinnostavaa majapaikkaa Suomessa? Lue myös tämä artikkeli!

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top