Reissaajan kauneustuotteet – tässä suosikkimme

Reissaajan kauneustuotteet? Mitä ottaa mukaan matkalle? Listasimme omia suosikkejamme, joiden avulla voit kokea olosi raikkaaksi ja hehkeäksi matkalla.

Sivustolla käytetetään mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Matkailijan kauneustuotteet, joiden avulla pääsee pitkälle

  • korjaava hiusnaamio
  • hiusten lainerauta
  • meikinkiinnityssuihke
  • aurinkovoide
  • meikinpoistolaput
  • kasvonaamio
  • purnukat
  • ruusuvesi
  • palashampoo

K-18 hiusnaamio

K-18 on hiuksia korjaava molekyylinaamio on hiuksiin jätettävä hiusnaamio, joka korjaa ja vahvistaa hiuksia ihmeen lailla. Todella tehokas tuote reissussa mukana etenkin merivedessä lotraaville seikkailijattarille ja niille, joiden hiukset ovat haurastuneet tai pörröiset. Hoitoa käytetään myös monissa kampaamoissa ehkäisemään uusia rakennevauriota värjäyksen yhteydessä. Hiustenhoito-ohjeita matkalle löydät täältä.

Hanki matkakoko *täältä / Hanki tuote kotikäyttöön täältä

Mermaid HairWaver

Tämä ihana hiusten *muotoilurauta luo täydelliset laineet hiuksiin, helposti. Et tarvitse juurikaan osaamista tämän raudan käytössä. Kauniit laineet kaikenlaisiin hiuksiin. Tämä on reissaajan luksustuote ja kannattaa harkita tämän kantamista mukana, jos suuntaat vaikka reppureissulla Aasiaan. Kaupunkilomilla sen sijaan mahtava!

Hanki 32mm rauta täältähanki pienempi rauta *täältä.

Urban Decay Allnighter

Tämä meikinkiinnityssuihke auttaa pitämään meikin raikkaampana ja hyvänä pidemään jopa kuumissa kohteissa. Suihkuta valmiin meikin päälle ja meikki kestää jopa 16h.

Hanki suihke *täältä.

Algamaris aurinkovoide kasvoille

Algamarisin aurinkotuotteet ovat seikkailijattaren suosikit. Helposti levittyvä ja tehokas fysikaalinen aurinkosuoja. Ei vahingoita vesistöjä.

Hanki *tästä.

Makeup Store meikinpoistolaput

Meikkaavan seikkailijattaren kosmetiikkapussukkaan kannattaa sujauttaa meikinpoistolappuja, joiden avulla vahvemmankin meikin saa puhdistettua helposti jopa ilman vettä. Kestävämpää versiota etsiville suosittelemme esimerkiksi *tätä mallia.

Hanki *täältä.

Kasvonaamio

Mikään ei ole ihanampaa kuin pieni luksus keskellä pidempääkin reppureissua. Laita kasvoille naamio ja anna sen tehdä taikojaan. Sheet maskit ovat helppoja käyttää ja niiden käyttöön ei tarvitse peseytymismahdollisuutta.

Hanki Cucumber Sheet mask *täältä / Hanki Aloe Vera -maski *täältä

Purnukat

Muista, että kaikista kosmetiikkatuotteista kannattaa mukaan pakata vain tarvittava määrä. Uudelleentäytettävät purnukat toimivat loistavasti pidemmilläkin reissuilla. Tänne on kasattu kaikki suosikkipurnukat.

Hanki kestäviä purnukoita*täältä tai 12 kpl 50ml purnokoita *täältä

Living Proof – kuivashampoo

Kuivashampoo helpottaa elämää reissussa ja etenkin paikoissa, joissa juoksevasta vedestä on pulaa kuivashampoon käyttö on suositeltavaa. Voit tutustua kuivashampoo vertailuumme täällä.

Tilaa matkakoko *tästä.

Ruusuvesi

Ruusuvesi on reissaajan ylellistuote. Suihkauta pieni määrä kasvoille ja olo on raikas esimerkiksi lennolla tai aamulla. Esimerkiksi kotimaisen Flow Cosmeticsin ruusuvesi on ihana.

Hanki Flow Cosmeticsin tuote*tästä.

Palashampoo

Palashampoo on kätevä ja ekologinen tapa pestä hiukset missä vain ja tiivis pala kulkee kätevästi myös käsimatkatavaroissa. Palashampoo saattaa alkuun jättää hiuksiin tahmaisen tunteen, mutta tunne katoaa yleensä muutamien pesujen jälkeen ja sitä saa neutraloitua satunnaisilla etikkapohjaisilla *huuhteluilla. Palashampoita on monille eri hiuslaaduille. Tutustu esimerkiksi kotimaisen *Flow Cosmeticsin valikoimaan.

Kulmaväri

Värjäämällä kulmat *kestovärillä pidemmälläkin reissulla, helpotat arkea. Aurinko paahtaa pidemmälllä reissulla kulmat värittömiksi ja vaikka olisi juuri käynyt värjäyttämässä kulman ennen matkaa, väri haalistuu pikku hiljaa. Muista myös *hapete.

 

× Lukuvinkki: Kevyesti matkailevan pakkausvinkkejä ×

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top