fbpx

Retriitti on kuin matka – avaa tilan itsetutkiskeluun ja kasvuun

/

Yhä useammalle reissunaiselle matkat merkitsevät myös mahdollisuutta hiljentymiseen, oman sisimmän äärelle pysähtymiseen ja omaan hyvinvointiin satsaamiseen.

Hektinen elämänmeno, kiire ja häly vaatii vastapainonsa. Arjen tiimellyksessä oman itsen huoltaminen ja elämäntavoitteiden pohtiminen jää välillä tahtomattakin taka-alalle.

Matkoilla avautuu tiloja ja mahdollisuuksia katsoa kaikkea toisesta perspektiivistä ja myös huomata erilaisia tapoja elää ja olla.

Etenkin soolomatkat ovat tarjoavat mielettömän tilaisuuden itsetuntemuksen kasvulle ja oman elämän pohdinnoille. Moni myös osallistuu matkoillaan järjestetyille retriiteille tai hyödyntää erilaisia hyvinvointipalveluita.

Ja kuinka monen meidän unelmat ja elämän haaveet ovatkaan syttyneet ihan uuteen liekkiin matkoilla ollessa? Nii-in!

Kuukauden seikkailijattarenakin esitelty Sini-Maria Limnell on yksi niistä naisista, joille matkat maailmalla ovat viitoittaneet tietä uuteen elämänvaiheeseen ja uusiin kutsumuksiin.

Sini-Maria on viime vuosien aikana opiskellut kokonaisvaltaista hyvinvointia useissa eri maanosissa matkaillessaan ja asuessaan, hän on selättänyt masennuksen ja äitinsä kuolemasta aiheutuneen surun sekä rakentanut retriittikohdetta ja toista kotiaan Balille.

Juurruttamalla hyvinvointia lisääviä rutiineja elämäänsä, Sini-Maria on onnistunut vahvistamaan iloa, terveyttä ja sisäistä rauhaa ja näin luomaan hedelmällistä maaperää unelmien toteuttamiselle.

Nyt Sini-Maria pyörittää Unelma Itsestä – hyvinvointikonseptia naisille ja kutsuu myös Seikkailijattarien lukijoita mukaan tämän syksyn retriiteille Suomessa ja Balilla. Oletko sinä valmis ottamaan aikaa itsellesi ja unelmillesi hiljentymisen, hyvinvoinnin ja työpajojen merkeissä? 

Seikkailijattarena saat 10 % alennuksen osallistumismaksusta, kun käytät koodia: “seikkailijattaretretriitti” 

Suomen retriitti järjestetään 7.-9.9. 2018 Paikkana Villa Hideout (Valkeakoski, Tarttila) Lue lisää täältä!

Balin retriitti 16.-25.10.2018 tapahtuu kolmessa eri sijainnissa, lue lisää ohjelmasta ja tapahtumapaikoista täältä!

 

Tutustu Unelma Itsestä -retriitteihin* ja lähde ammentamaan läsnäoloa, elämyksiä ja eväitä kohti unelmien itseä ja unelmien elämää!

*Kumppanuusmarkkinointi

Täyspäiväinen reissunainen, bloggaaja ja yrittäjä, joka vaihtoi oravanpyörän maailmanpyörään muutama vuosi sitten. Poikkeilee Suomessa lähinnä kesäisin. Tavoitteena opastaa muitakin luomaan matkailevaa elämäntyyliä sekä vapautta elämään talousviisailla ratkaisuilla ja uskaltajan mentaliteetillä. Reissutyyliltään ”slowtraveler”, joka nauttii etenkin vehreistä trooppisista ympäristöistä ja sympaattisista, vähän hippimäisistä pikkupaikoista. Pääasialliset reissu- ja elinympäristöt: Kaakkois-Aasia ja Australia.

1 Comment

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

natural high healing
Edellinen seikkailu

Hyvän energian Natural High Healing -festival valtaa Narvilinnan

sanna kalmari
Seuraava seikkailu

Sanna Kalmari matkusti maailman ympäri - sähköpyörätuoli mukanaan

Latest from Kauneus ja hyvinvointi