fbpx
seikkailijattaret

Miten olla osa yhteisöä?

/

Liity mukaan Seikkailijattariin ja ole osa reissunaisten heimoa. Näin osallistut! 

Seikkailijattaret on osallistava matkamedia ja ennen kaikkea reissunaisten yhteisö. Jaamme naismatkailijoiden vinkkejä ja inspiraatiota matkailijoille sekä yhdistämme samanhenkisiä reissunaisia.

Toimitustiimimme koostuu monenlaisista vapaaehtoisista, aktiivisesti matkailevista naisista. Tarinat kerrotaan naisten äänellä, naisten kokemuksiin pohjautuen. Tiimiimme voi tutustua täällä. Otamme myös tasaisin väliajoin innokkaita uusia tiimiläisiä mukaan, apukäsiä ei ole koskaan liikaa. Yhteisömme jäsenet saavat aina osallistua toimintaamme.

Miten olla mukana Seikkailijattarien toiminnassa, miten olla osa yhteisöä?

Seikkailijattarien toiminnassa voi olla mukana monin tavoin, tässä kolme tapaa:

1. Seikkailijattaret-ryhmä

Facebookissa toimiva Seikkailijattaret-ryhmä on tarkoitettu matkustaville ja maailmaa avarakatseisesti tutkiville naisille. Ryhmän ideana on toimia yhteisönä, jossa voi turvallisesti kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä, etsiä matkaseuraa, jakaa reissutunnelmia tai kysyä vinkkejä. Vastaajina toimivat kokemusasiantuntijat eli muut seikkailijattaret, joihin vinkkeihin on helppoa luottaa.

Ryhmä toimii samalla Seikkailijattaret-raatina, jonka parhaat vinkit kerrotaan täällä sivustollamme, kaikkien saatavilla oleviin juttuihin kasattuna. Ryhmän tunnelma on mukava ja hyväntuulinen, liity ihmeessä mukaan alla olevasta kuvakkeesta.

2. Seikkailijattaret Instagramissa

Seikkailijattaret toimii aktiivisena reissuinspiraation pankkina ja tukikohtana myös Instagramin puolella. Jaamme #seikkailijattaret -kuvia omalla tilillämme, samalla herätellen kysymyksiä ja ajatuksia. Välillä myös hattupäinen Seikkailijattaremme kyselee vinkkejä maailmalle sekä Instagramin tarinassa että kuvavirrassa. Näihin kyselyihin kannattaa tulla mukaan, jaamme vastauksia.

Tägäämällä #seikkailijattaret tai @seikkailijattaret löydämme kuvasi ja pääsemme ilahduttamaan niillä muita. Muista, että laadukkaita kuvia on mielekkäämpää jakaa.

Muista myös seurata meitä ja olla aktiivinen kyselyissämme!

Tehtävä sinulle: Jaamme jatkuvasti Seikkailijattaren tarinaa, joka on meistä jokaisen tarina. Tee itsestäsi ja omasta matkailuhistoriastasi ja matkailijaprofiili ja ota meihin yhteyttä vaikka Instagramissa, jaamme näitä mielellämme ja annamme myös take overeita halukkaille.

Seikkailijattaret matkailusivusto.
Seuraa Seikkailijattaria Instagramissa!

3. Jaa oma tarinasi Seikkailijattaret-sivustolla

Julkaisemme sivistollamme vieraskirjoituksia. Jos sinulla on aihe, josta haluaisit kirjoittaa muille seikkailijattarille tai vinkki, jonka haluaisit ehdottomasti jakaa, olet oikeassa paikassa.

Toivomme erityisesti henkilökohtaisia matkatarinoita ja kertomuksia pienistä sattumista maailmalla. Tutustumalla Matkatarinat-kategoriaan saatat inspiroitua.

Muutamia esimerkkejä jutuista:

  • Nappiin meni -jutut vievät hassuihin hetkiin maailmalla
  • Pelkotiloja -jutuissa käsitellään hetkiä, kun hieman pelotti.
  • Katseet kohtasivat -palstalla jaetaan rakkaustarinoita ja tarinoita kohtaamisista.
  • Onnenhetket kertovat pienistä, kauniista hetkistä maailmalla.
  • Postikortit maailmalta ovat sananmukaisesti pieniä viestejä matkakohteesta. Jos olet matkalla ja haluat laittaa meille postia,  lähetä pieni tervehdys kuvan kera osoitteeseen [email protected]
  • TOP 5 -kokemukset maailmalta
  • TOP 3 -majapaikat kohteesta x
  • TOP 3 -suosikkikohteeni
  • Seikkailijattaren löytö

Seikkailijattaret-tapahtumat ja etukortti

Järjestämme mukavia reissuteemaisia tapahtumia ympäri Suomea ja verkossa. Tapahtumiin pääsee Seikkailijattaren etukortilla. Etukortti on kasattu yhteisöämme varten ja sen avulla kaikki kortin omistavat Seikkailijattaret saavat upeita jäsenetuja. Kortti on ikään kuin yhteisömme oma klubikortti ja sen alle on kasattu upeita etuja meitä kaikkia varten. Hanki siis omasi nyt!

 

 

Seikkailijattaret-yhteisö on kaikkia matkailevia naisia varten!

 

Haluatko auttaa? Haluatko tehdä opinnäytetyön meille? Onko sinulla sana hallussa ja aikaa takataskussa, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä keksimme. Haluatko tietää lisää? Tutustu koko toimintaamme täällä.

 

Please enter your email, so we can follow up with you.

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

3 Comments

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

seikkailijattaret blogit
EDELLINEN SEIKKAILU

Tunnetko jo Seikkailijattaret-tiimiläisten omat blogit?

seikkailijattaren etukortti
SEURAAVA SEIKKAILU

Matkaedut ja jäsenyys kortilla!