Seikkailijattaren helmi: Bakery & Café Puusti

Seikkailijattaret etsivät aarteita minne menevätkin ja vinkkaavat niistä heimolaisilleen. Reetta löysi herkkusuun helmen Tampereelta.

Mikä? 

Bakery & Café Puusti on pieni korvapuustileipomo ja mummolatunnelmaa henkivä kahvila Tampereen keskustassa. Valikoiman helmenä ovat tuoreet, suussa sulavan pehmeät korvapuustit, joita on ylistetty mm. Mondo-matkailulehdessä.

Missä? 

Yliopistonkatu 50, 33100 Tampere

Kenelle suosittelet?
Korvapuustien ja pullien ystäville sekä kaikille, jotka rakastavat leppoisaa mummolatunnelmaa ja uniikkeja viehättäviä kahviloita.

Hintataso?
Korvapuusti n. 3,40 €, kupillinen kahvia 2,90 €.

Erityismaininta 

Suolaiset ja makeat puustit leivotaan kahvilan keittiössä alusta asti itse, ja raaka-aineina suositaan luomu- ja lähituotteita. Puustin ylistettyjen ja herkullisten korvapuustien salaisuus on paikkaa pyörittävän Heli Rapatin mukaan aineksissa: oikeassa voissa, luomuvehnäjauhoissa sekä ceylonkanelissa. 

Muuta huomioitavaa? 

Korvapuusteistaan kuulu Puusti on paikkanakin käymisen arvoinen: kahvilan huonekalut ovat eriparisia, tuunattuja sekä kierrätettyjä ja kahvilassa soi ihana mummolamusiikki. Lisäksi asiakaspalvelu on lämminsydämistä ja ystävällistä. Suorastaan suloinen paikka!

 

Vinkkaaja Reetta

Tällä palstalla seikkailijattaret etsivät aarteita, löytävät piilotettujakin helmiä! Vinkkaa oma aarteesi meille osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi ja jaamme sen heimollemme!

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top