Elämykselliset pienryhmämatkat seikkailijattarien seurassa!

Seikkailijattaret Adventures -matkat ovat seikkailijattarille suunnattuja, uniikkeja pienryhmämatkoja.  

Lähde maailmalle kanssamme!

 

Seikkailijattaret-matkojen FAQ

  • Matkoilla tuetaan mahdollisimman hyvin paikallista yrittäjyyttä.
  • Valitsemme mahdollisimman vastuullisesti toimivia yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia.
  • Matkoihin kuuluu etukäteisvalmennus ja matkan jälkeinen kooste.
  • Matkoilla mukana aina suomenkielinen matkanjohtajaseikkailijatar, joka on osa yhteisöä tai seikkailijattarien ydintiimiä.
  • Matkanjohtaja valokuvaa matkahetkiä kaikkien iloksi.
  • Seikkailijattaret-matkat ovat aina enemmän kuin lomamatkoja; ne ovat elämyksellisiä reissuja.
  • Ohjelmasuunnittelussa on aina mukana paikkaan tai aiheeseen perehtynyt seikkailijatar.
  • Matkoilla pyrimme seikkailemaan uteliaasti, jättämään tilaa myös sattumille ja hetkiin heittäytymiselle tiukan aikataulutuksen sijaan.
  • Kannustamme aina jäämään kohteeseen pidemmäksi aikaa ja pyrimme auttamaan myös jatkoseikkailuissa.

Seikkailijattarien matkat ovat ikimuistoisia pienryhmämatkoja.  

Matkavalikoima vaihtelee, mutta teemme parhaamme, jotta jokainen matka olisi ikimuistoinen ja uniikki elämys. 

Matkaseurana ryhmämatkoilla on aina muita seikkailijattaria ja matkanjohtajana matkan suunnitteluun osallistunut ja toiminnassamme mukana oleva Seikkailijatar. 

Parhaimmillaan matkoilla vaihdetaan matkatarinoita ja luodaan pysyviä ihmissuhteita muiden samanhenkisten reissusielujen kanssa samaan aikaan kun tutustutaan uuteen paikkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Psst! Jos Seikkailijattaret-yhteisö on sinulle uusi tuttavuus, tutustu meihin ja toimintaamme täällä.

Matkojen pääyhteistyökumppanina toimii alkuperäiskansamatkailuun erikoistunut suomalainen vastuullinen matkanjärjestäjä Visit Natives ellei toisin mainita.

Tulevat Seikkailijattaret-matkat

 

Pohjois-Tansanian seikkailumatka 21.-28.10.2024

Lähde kanssamme Afrikkaan! Matka vie antropologisella ja tutkivalla otteella tutustumaan Pohjois-Tansanian maasaiden elämään, kauas turistien reiteiltä. Matka on myös sukellus Tansanian kulttuuriin tanssin, makujen ja tunnelmien kautta.

Kokemuksia Seikkailijattaret-matkoista

”Mikä reissu! Matka Tansaniaan maasaiden luo lokakuussa 2022 oli tähänastisen elämäni vaikuttavin seikkailu! Onneksi uskalsin lähteä. Joitakin huippukohtia: Paljon elämyksellistä ohjelmaa ja silti aikaa nauttia ja hengittää. Afrikan luonto, värit, safarit. Maasaiden lämpö, ystävällisyys ja vieraanvaraisuus. Olo, että olen turvassa. Ja tietenkin Seikkailijattarien seurueemme, monet naurut vedet silmissä ja toisessa hetkessä nopeasti syntyneet syvälliset keskustelut. Asante sana. ” 

– Sara

5/5

”Tansanian matka oli kyllä yksi elämäni reissu. Oli mahtavaa nähdä ja oppia uutta sekä asua paikallisten keskuudessa. Lähdin reissuun tuntematta ketään matkaseurueesta etukäteen, mutta jo parissa päivässä meistä tuli kuin yksi hullunkurinen perhe. Reissun kohokohtia oli safarien eläimet sekä tietenkin maasaiden elämäntapoihin tutustuminen. Vaikka yhteistä kieltä meillä ei ollut, onnistui niin korujen tekeminen kuin lehmän lypseminenkin. Lähtisin ehdottomasti uudestaan!” 

– Jonna

5/5

”Kiitos matkanjärjestäjille Visit Natives ja Seikkailijattaret ikimuistoisesta matkasta Tansaniaan tapaamaan Maasai-heimoja 10/2022. Kaikki sujui todella sutjakkaasti ja aktiviteetit olivat monipuolisia (askareet maasaiden kanssa, torilla käynti, safari x 2 & kuumat lähteet). Anniina toi tiedollaan ja kertomuksillaan Tansaniasta paljon extraa reissuun. Huippu ryhmä ja rutkasti hulvattomia tilanteita! Ehdottomasti lähden seuraavalle reissulle mukaan. ASANTE!” 

– Maija

5/5
Scroll to Top