Elämykselliset pienryhmämatkat seikkailijattarien seurassa!

Haluaisitko kokea jotain ainutlaatuista, mutta matkaseura puuttuu? Kaipaatko samanhenkisten seuraa tai haluatko toisaalta kokea jotain, minkä kokeminen yksin ei ole kenties mahdollista? 

Haluatko matkustaa hieman paremmin, pintaa syvemmin? Onko sinulle tärkeää, että matkasi tukee mahdollisimman hyvin paikallisia yrittäjiä ja haluatko matkasi olevan enemmän kuin vain lomamatka?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa!

 

Seikkailijattaret-matkojen FAQ

  • Matkoilla tuetaan mahdollisimman hyvin paikallista yrittäjyyttä.
  • Valitsemme mahdollisimman vastuullisesti toimivia yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia.
  • Matkoihin kuuluu etukäteisvalmennus ja matkan jälkeinen kooste.
  • Matkoilla mukana aina suomenkielinen matkanjohtajaseikkailijatar, joka on osa yhteisöä tai seikkailijattarien ydintiimiä.
  • Matkanjohtaja valokuvaa matkahetkiä kaikkien iloksi.
  • Seikkailijattaret-matkat ovat aina enemmän kuin lomamatkoja; ne ovat elämyksellisiä reissuja.
  • Ohjelmasuunnittelussa on aina mukana paikkaan tai aiheeseen perehtynyt seikkailijatar.
  • Matkoilla pyrimme seikkailemaan uteliaasti, jättämään tilaa myös sattumille ja hetkiin heittäytymiselle tiukan aikataulutuksen sijaan.
  • Kannustamme aina jäämään kohteeseen pidemmäksi aikaa ja pyrimme auttamaan myös jatkoseikkailuissa.

Seikkailijattarien matkat ovat ikimuistoisia pienryhmämatkoja.  

Matkavalikoima vaihtelee, mutta teemme parhaamme,  jotta jokainen matka olisi ikimuistoinen ja uniikki elämys. Arvojen keskiössä on aina paikallislähtöisyys.

Matkaseurana on aina muita seikkailijattaria ja matkanjohtajana matkan suunnitteluun osallistunut ja toiminnassamme mukana oleva Seikkailijatar. 

Parhaimmillaan matkoilla vaihdetaan matkatarinoita ja luodaan pysyviä ihmissuhteita muiden samanhenkisten reissusielujen kanssa samaan aikaan kun tutustutaan uuteen paikkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Psst! Jos Seikkailijattaret-yhteisö on sinulle uusi tuttavuus, tutustu meihin ja toimintaamme täällä.

Matkojen pääyhteistyökumppanina toimii suomalainen vastuullinen matkanjärjestäjä Visit Natives ellei toisin mainita.

 

Tulevat Seikkailijattaret-matkat 2023


Intian valtameren saariseikkailu kutsuu paratiisisaarille seikkailijattaria, jotka rakastavat puuterinpehmeää hiekkaa, huojuvia palmuja, tutustumista paikalliseen elämään ja kulttuuriin, merellisiä makuja ja kuumia trooppisia öitä Afrikan tähtitaivaan alla…

Seikkailumatka Pohjois-Tansaniaan 5. – 12.4.2023

Seikkailijattaret matka Tansaniaan 2023.

 

Haaveiletko Tansaniasta? Villieläimet savannilla ja paikalliset kulttuurit? Lähde kanssamme ikimuistoiselle seikkailijattarien omalle pienryhmämatkalle tutustumaan maasai-kulttuuriin ja Tansanian luontoon 5. – 12.4.2023…

Vastuullinen seikkailumatka Ahvenanmaalle 2.-4.6.2023

 

Tervetuloa mukaan Ahvenanmaalle yhdessä matkatoimisto Åland by Henna ja Seikkailijattarien kanssa. Kesäinen viikonloppu tarjoaa makuelämyksiä, kauniita maisemia ja rentoa yhdessäoloa pyöräillen…

Kokemuksia Seikkailijattaret-matkoista

”Mikä reissu! Matka Tansaniaan maasaiden luo lokakuussa 2022 oli tähänastisen elämäni vaikuttavin seikkailu! Onneksi uskalsin lähteä. Joitakin huippukohtia: Paljon elämyksellistä ohjelmaa ja silti aikaa nauttia ja hengittää. Afrikan luonto, värit, safarit. Maasaiden lämpö, ystävällisyys ja vieraanvaraisuus. Olo, että olen turvassa. Ja tietenkin Seikkailijattarien seurueemme, monet naurut vedet silmissä ja toisessa hetkessä nopeasti syntyneet syvälliset keskustelut. Asante sana. ” 

– Sara

5/5

”Tansanian matka oli kyllä yksi elämäni reissu. Oli mahtavaa nähdä ja oppia uutta sekä asua paikallisten keskuudessa. Lähdin reissuun tuntematta ketään matkaseurueesta etukäteen, mutta jo parissa päivässä meistä tuli kuin yksi hullunkurinen perhe. Reissun kohokohtia oli safarien eläimet sekä tietenkin maasaiden elämäntapoihin tutustuminen. Vaikka yhteistä kieltä meillä ei ollut, onnistui niin korujen tekeminen kuin lehmän lypseminenkin. Lähtisin ehdottomasti uudestaan!” 

– Jonna

5/5

”Kiitos matkanjärjestäjille Visit Natives ja Seikkailijattaret ikimuistoisesta matkasta Tansaniaan tapaamaan Maasai-heimoja 10/2022. Kaikki sujui todella sutjakkaasti ja aktiviteetit olivat monipuolisia (askareet maasaiden kanssa, torilla käynti, safari x 2 & kuumat lähteet). Anniina toi tiedollaan ja kertomuksillaan Tansaniasta paljon extraa reissuun. Huippu ryhmä ja rutkasti hulvattomia tilanteita! Ehdottomasti lähden seuraavalle reissulle mukaan. ASANTE!” 

– Maija

5/5

Seikkailijattaret suosittelee

Valitut matkat ja elämykset yhteistyökumppaneiltamme, joita suosittelemme lämmöllä. 

(UUTTA TULOSSA PIAN!)

Joogaretriitti Sri Lankalla.

Sisäinen viisas nainen: jooga- & meditaatioretriitti Sri Lankalla 6-13.4.2023

Seikkailijattaret x AnnamariYoga

Tervetuloa joogaretriitille, jonka tarkoitus on vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen viisaaseen naiseesi, joka on kaikista merkityksellisin opas, parantaja, opettaja ja sisäisen voiman lähde jokaisen elämänpolun varrella. Tämä joogaretriitti soveltuu kaikille Seikkailijattarille, ota mukaan vain utelias ja avoin mieli…