fbpx
Seikkailijattaret Nuuksiossa Retkipaikan kanssa.

Seikkailijattaret Nuuksiossa 4.12.2021 – tule mukaan!

/

Tervetuloa mukaan Seikkailijattarien inspiroivaan, luontoteemaiseen kokoontumiseen Nuuksion Haltiassa lauantaina 4.12.2021 noin klo 12 – 16. Tule tapaamaan muita reissunaisia ja viettämään mukavaa päivää Nuuksion kansallispuiston alueella!

Päivän ohjelma:

  • Klo 12 kokoontuminen Haltiassa. Hengailua ja pieni tutustuminen.
  • Noin klo 12.30 – 14 inspiroidumme naisten retkeilystä sekä vaelluksista ja inside-vinkeistä. Erä- ja luonto-opas Karoliina Säkö kertoo seikkailuistaan ja jakaa retkeilyvinkkejään (tutustu Karoliinan juttuihin täällä). Seikkailijattarien pitkien matkojen vaeltaja Suvi Ahonen ottaa puheenvuorossaan aiheeksi naisten pitkät vaellukset (tutustu Suvin juttuihin täällä).
  • Klo 14 – 15 vapaata oleilua, tutustumista ja lounasta (omakustanteinen) halukkaille. Myös Haltian näyttelytilat ovat auki veloituksetta kaikille Seikkailijattaret-klubilaisille (kannustamme upgreidaamaan seikkailijattaruuden Aarresaari-kubilaiseksi, tutustu klubiin seikkailijattaret.fi-sivustolla). Klubiin voi liittyä myös paikan päällä.
  • Klo 15-16 nokipannukahvia ja glögiä tulipaikalla. Mukavaa yhdessäoloa!
  • Tiloissa toimiva Haltia Shop (Vuoden Museokauppa 2021) on avoinna klo 10 – 21 ja Seikkailijattarille koko valikoimasta päivän ajan -20 %. Haltian näyttelyt ovat avoinna Seikkailijattarien Aarresaari-klubilaisille koko päivän ja klo 17 jälkeen näyttelyt ovat 4.12. ilmaisia kaikille seikkailijattarille.
  • Ravintola Haltian lounas (omakustanteinen) on tarjolla klo 11-16. Illalla a la carte.

 

Sijainti: Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Miten perille? Paikalle pääsee HSL:n busseilla. Alueelta löytyy myös suuri maksuton pysäköintialue, jolla muutama sähköautojen latauspiste.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä inspiroivan Retkipaikka-median ja Haltian kanssa. Tule mukaan ja verkostoidu muiden luontoilevien reissunaisten kanssa!

Koronatilanne: Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle! Toivomme kaikilta hyvää käsihygieniaa ja maskien käyttöä sisätiloissa. Tilat ovat suuret ja ilmavat ja osittain olemme ulkona.

Huom! Emme edellytä Seikkailijattaret-klubilaisuutta, mutta kannustamme siihen tapahtuman ollessa esimerkki tulevista klubitapahtumistamme . Kiitos tuesta!

 

Tahtoisin kovasti jakaa juuri sinun kanssasi parhaat retkivinkit, jutella vaellusruoasta ja kertoa omat oppini luonnossa oleiluun. Minulla on myös hyviä neuvoja valita parhaat retkeilyvaatteet.

-Karoliina

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.