naismatkailijat

Seikkailijattaret on matkailevien naisten yhteisö ja kotisatama

Seikkailijattaret® on Suomen ensimmäinen, vuonna 2016 perustettu, matkailevien naisten yhteisö ja reissaajille suunnattu kollektiivinen matkamedia sekä matkailuportaali. Jaamme matkainspiraatiota ja matkavinkkejä, seikkailijattarelta seikkailijattarelle.

Mistä Seikkailijattaret koostuu?

  • Sisällöntuottajien kollektiivista ja vaikuttajien verkostosta.
  • Seikkailijattaret-verkkosivustosta (perustettu 2017), joka on yhteisen matkan tukikohta, alkupiste ja seikkailijattarien kotisatama. Sivustolle kerätään tietoa ja inspiraatiota, jota ammennetaan koko suuren seikkailijattarien yhteisön avulla.
  • Seikkailijattarien sosiaalisen median kanavista, joissa seikkailijattaruuden ilosanomaan jaetaan monikanavaisesti. Koodi #seikkailijattaret vie yhteisömme vinkkien ja kuvien pariin kaikkialla somessa.
  • Seikkailijattarien omasta Facebook -ryhmästä (perustettu 2016), jossa noin 11 000 seikkailevaa jäsentä keskustelee aktiivisesti matkailusta ja matkailijan elämäntavasta luotettavalla seikkailijattarelta seikkailijattarelle -periaatteella (ryhmä on ainoa vain naisille suunnattu osa Seikkailijattaria).
  • UUTTA! Seikkailijattaret basaarista, joka on kuratoitu reissaajien kauppapaikka, josta löydät matkat, matkavarusteet, majoitukset ja elämykset.

Miksi matkaileville naisille suunnattu yhteisö?

Seikkailijattarien tarinaa kerrotaan matkailevien naisten äänellä, naisnäkökulmasta. Tämä ei tietysti rajaa aiheita pois. Matkaillessa päätyy moniin tilanteisiin, joissa on selkeä ero sukupuolten välillä, onhan maailma monessa paikassa hyvin erilainen kuin vaikka Suomessa tasa-arvonkin saralla. Monissa maissa naisen paikka on kotona lasten kanssa, ei maailmalla seikkailemassa. Me haluamme näyttää myös muunlaisia malleja soolomatkoista, perheen kanssa matkailuun ja kaikkeen siltä väliltä.

Jaamme vinkkejä ja kokemuksia, joiden avulla matkailu naisena on turvallisempaa ja samalla haluamme rohkaista naisia uskaltamaan. Facebookissa toimiva Seikkailijattaret-ryhmä on yhteisön selkeästi naisille rajatuin alue, jonne olemme päättäneet päästää vain naisia, jotta ryhmässä uskaltaisi helpommin kysyä jopa aroistakin aiheista. Muu sisältö on kaikille kiinnostuneille avointa.

Miten navigoida Seikkailijattarien moniulotteisen yhteisön sokkeloissa?

Seikkailijattaret-verkkosivusto on yhteisen matkamme alkupiste ja samalla paikka, jonne voi tiedon- ja inspiraationnälkäisenä aina palata. Kaikki oleellinen matkailuun liittyvä tieto löytyy täältä. Parhaiten navigoit joko hakukentän tai mieltä askarruttavan aihealueen avulla. Kaikesta pysyy parhaiten kärryillä tilaamalla  uutiskirjeemme, jolloin noin kerran kuussa omaan sähköpostikansioon kilahtaa inspiroivaa seikkailupostia.

Facebookin Seikkailijattaret-ryhmä on paikka kysymyksille ja vertaistuelle. Se on luottamuspohjainen tukiryhmä, jonka sisältä voi aina löytää asiantuntijan mieltään askarruttavaan, matka-aiheiseen kysymykseen. Oli kyse sitten asumisesta ulkomailla, parhaan tanssikoulun etsinnästä Kuubassa, kulttuurieroista, viisumisäädöksistä tai rinkan pakkaamisesta, yhteisömme auttaa.

Seikkailijattarien Instagram-tili on visuaalisen inspiraation ja nopeatempoisemman tiedon jakelukanava. Tilimme storyssa osallistamme seikkailijattaria erilaisten haasteiden kautta ja jaamme tietoa ajankohtaisista asioista. Kurkkaa myös Basaarin oma @reissubasaari -tili, jonne koostamme inspiroivia paikkoja ja matkavarusteita kauppapaikaltamme.

Miten olla osa Seikkailijattaret-yhteisöä?

1. Ole oman elämäsi Seikkailijatar

Seikkailijattaruus on asenne. Seikkailijattaren elämäntapaan kuuluu aktiivisuus ja uteliaisuus. Seikkailijatar tutkii maailmaa, lähellä ja kaukana. Seikkailijatar menee kohti unelmiaan ja laajentaa omaan tahtiinsa omaa mukavuusaluettaan, elää rikkaammin. Harjoittamalla seikkailijattaruutta, olet jo osa yhteisöä!

2. Liity Seikkailijattaret-ryhmään eli matkailevien naisten yhteisöön

Facebookissa toimiva Seikkailijattaret-ryhmä on tarkoitettu matkustaville ja maailmaa avarakatseisesti tutkiville naisille. Ryhmän ideana on toimia tukikohtana, jossa voi turvallisesti kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä, etsiä matkaseuraa, jakaa reissutunnelmia tai kysyä vinkkejä. Vastaajina toimivat kokemusasiantuntijat eli muut seikkailijattaret, joihin vinkkeihin on helppoa luottaa.

Ryhmä toimii samalla Seikkailijattaret-raatina, jonka parhaat vinkit kerrotaan täällä sivustollamme, kaikkien saatavilla oleviin juttuihin kasattuna.

Ryhmän tunnelma on mukava ja hyväntuulinen, liity ihmeessä mukaan tästä!

3. Ota käyttöön reissunaisten #seikkailijattaret sosiaalisessa mediassa

Seikkailijattaret toimii aktiivisena reissuinspiraation pankkina myös Instagramin puolella. Jaamme #seikkailijattaret -kuvia omalla tilillämme.

Tägäämällä #seikkailijattaret tai @seikkailijattaret löydämme kuvasi ja pääsemme ilahduttamaan niillä muita. Tällä hetkellä #seikkailijattaret-kuvia on jaettu jo yli 30 000 kappaletta.

4. Jaa oma tarinasi matkailevien naisten yhteisön Seikkailijattaret-sivustolla

Julkaisemme sivustollamme yhteisömme jäsenten kirjoituksia. Jos sinulla on aihe, josta haluaisit kirjoittaa muille seikkailijattarille tai vinkki, jonka haluaisit ehdottomasti jakaa, olet oikeassa paikassa. Ennen kaikkea haluamme henkilökohtaisia tarinoita ja seikkailijattarien omia vinkkejä. Haluatko kirjoittaa jutun sivustolle? Ota yhteyttä info@seikkailijattaret.fi.

5. Seikkailijattaret Adventures

Uutta! Seikkailijattarien pienryhmämatkat ovat loistava tapa kokea jotain ikimuistoista samanhenkisten reissaajien seurassa. Tutustu matkoihin täällä.

6. Seikkailijattaret Basaari

Reissaajien kauppapaikka on nyt auki. Basaariin koostamme elämyksellisiä ja rahanarvoisia tavaroita ja paikkoja. Hanki matkavarusteet vakuutuksista rinkkoihin ja matkat lennoista ryhmämatkoihin ja majoituksiin kuratoidusta valikoimastamme. Siirry Basaariin tästä!


Yhteistyökyselyt?

× Yhteistyöhön kanssamme? Ota yhteyttä info@seikkailijattaret.fi ×

Kerro kaverille!

Scroll to Top