naismatkailijat

Seikkailijattaret on reissunaisten kotisatama

Seikkailijattaret on Suomen ensimmäinen matkailevien naisten yhteisö ja matkainspiraation sekä matkakokemusten tukikohta. Liity yhteisöömme, inspiroi ja inspoidu.

Reissaaja! Kyteekö sinussakin ikuinen matkakuumeen kipinä, kaipuu tutkia tätä upeaa maapalloa? Osaatko havaita seikkailumahdollisuuden ja tilaisuuden ikimuistoiseen hetkeen kotikulmilla tai kaukomailla? Elämäsi ei tapahdu kotisohvalla ja matkailu on osa elämäntapaasi? Voit olla minkä ikäinen tahansa, mutta jos vastasit kyllä kysymyksiimme, olet Seikkailijatar isolla S:llä ja olet löytänyt tiesi reissaavien naisten kotisatamaan, Seikkailijattarien pariin.

Mistä Seikkailijattaret-yhteisö koostuu?

  • Seikkailijattaret-verkkosivustosta (perustettu 2017), joka on yhteisen matkan tukikohta, alkupiste ja seikkailijattarien kotisatama. Sivustolle kerätään tietoa ja inspiraatiota, jota ammennetaan sekä vapaaehtoisten bloggajien avulla että koko seikkailijattarien yhteisön avulla.
  • Seikkailijattarien sosiaalisen median kanavista, joissa seikkailijattaruuden ilosanomaan jaetaan. Koodi #seikkailijattaret vie yhteisömme vinkkien ja kuvien pariin.
  • Seikkailijattarien omasta Facebook -ryhmästä (perustettu 2016), jossa noin 8000 seikkailevaa jäsentä keskustelee aktiivisesti matkailusta ja matkailijan elämäntavasta luotettavalla seikkailijattarelta seikkailijattarelle -periaatteella.
  • Seikkailijattarien omasta Aarresaari-klubista, johon liittymällä pääsee käyttämään yhteisöllemme tarjottuja etuja ja pääsee mukaan yhteisiin tapahtumiin, saa pääsylipun meidän Aarresaarelle. Lue lisää täältä!

Miksi naisille suunnattu Seikkailijattaret-yhteisö?

Seikkailijattarien tarinaa kerrotaan matkailevien naisten äänellä, naisnäkökulmasta. Tämä ei tietysti rajaa aiheita pois. Matkaillessa on olemassa selkeä ero nais- ja miesmatkailijoille, onhan maailma monessa paikassa hyvin erilainen kuin vaikka Suomessa tasa-arvonkin saralla. Monissa maissa naisen paikka on kotona lasten kanssa, ei maailmalla seikkailemassa. Me haluamme näyttää myös muunlaisia malleja soolomatkoista, perheen kanssa matkailuun ja kaikkeen siltä väliltä.

Jaamme vinkkejä ja kokemuksia, joiden avulla matkailu naisena on turvallisempaa ja samalla haluamme rohkaista naisia uskaltamaan. Facebookissa toimiva Seikkailijattaret-ryhmä on yhteisön selkeästi naisille rajatuin alue, jonne olemme päättäneet päästää vain naisia, jotra ryhmässä uskaltaisi helpommin kysyä jopa aroistakin aiheista.

Miten navigoida Seikkailijattarien moniulotteisen yhteisön sokkeloissa?

Seikkailijattaret-verkkosivusto on yhteisen matkamme alkupiste ja samalla paikka, jonne voi tiedon- ja inspiraationnälkäisenä aina palata. Kaikki oleellinen tieto löytyy täältä. Parhaiten navigoit joko hakukentän tai mieltä askarruttavan aihealueen avulla. Aihealueet on jaettu eri intressien mukaan. Myös uusimpien artikkeleiden pariin kannattaa hakeutua tasaisin väliajoin. Niistä ja muustakin ajankohtaisesta pysyy parhaiten kärryillä tilaamalla  uutiskirjeemme, jolloin noin kerran kuussa omaan sähköpostikansioon kilahtaa inspiroivaa seikkailupostia.

Verkkosivusto on koko Seikkailijattaret-yhteisön yhteinen alusta ja jokaisella seikkailijattarella on mahdollisuus tuottaa sivustolle sisältöä satunnaisesti, kertaluontoisesti tai jatkuvalla syötöllä. Jos haluat jakaa tarinaasi tai vinkkejäsi, ota rohkeasti yhteyttä.

Facebookin Seikkailijattaret-ryhmä on paikka kysymyksille ja vertaistuelle. Se on luottamuspohjainen tukiryhmä, jonka sisältä voi aina löytää asiantuntijan mieltään askarruttavaan, matka-aiheiseen kysymykseen. Oli kyse sitten asumisesta ulkomailla, parhaan salsa-koulun etsinnästä Kuubassa, kulttuurieroista, viisumisäädöksistä tai rinkan pakkaamisesta, yhteisömme auttaa.

Seikkailijattarien Instagram-tili on visuaalisen inspiraation ja nopeatempoisemman tiedon jakelukanava. Tilimme storyssa osallistamme seikkailijattaria erilaisten haasteiden kautta ja jaamme tietoa ajankohtaisista asioista.

Seikkailijattaruuden uudelle tasolle vievä tapa on Seikkailijattaret-klubilaisuus. Kannustamme kaikkia liittymään Seikkailijattarien Aarresaari-klubiin, joka mahdollistaa oikean elämän kohtaamiset sekä paljon muuta!

 


Miten olla mukana Seikkailijattarien toiminnassa, miten olla osa yhteisöä?

Seikkailijattarien toiminnassa voi olla mukana monin tavoin:

1. Ole oman elämäsi Seikkailijatar

Seikkailijattaruus on asenne. Seikkailijattaren elämäntapaan kuuluu aktiivisuus ja uteliaisuus. Seikkailijatar tutkii maailmaa, lähellä ja kaukana. Seikkailijatar menee kohti unelmiaan ja laajentaa omaan tahtiinsa omaa mukavuusaluettaan, elää rikkaammin. Harjoittamalla seikkailijattaruutta, olet jo osa yhteisöä!

Seikkailijattaret-ryhmä Facebookissa.

2. Liity Seikkailijattaret-ryhmään

Facebookissa toimiva Seikkailijattaret-ryhmä on tarkoitettu matkustaville ja maailmaa avarakatseisesti tutkiville naisille. Ryhmän ideana on toimia tukikohtana, jossa voi turvallisesti kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä, etsiä matkaseuraa, jakaa reissutunnelmia tai kysyä vinkkejä. Vastaajina toimivat kokemusasiantuntijat eli muut seikkailijattaret, joihin vinkkeihin on helppoa luottaa.

Ryhmä toimii samalla Seikkailijattaret-raatina, jonka parhaat vinkit kerrotaan täällä sivustollamme, kaikkien saatavilla oleviin juttuihin kasattuna.

Ryhmän tunnelma on mukava ja hyväntuulinen, liity ihmeessä mukaan tästä!

 

3. Ota käyttöön #seikkailijattaret Instagramissa

Seikkailijattaret toimii aktiivisena reissuinspiraation pankkina myös Instagramin puolella. Jaamme #seikkailijattaret -kuvia omalla tilillämme, samalla herätellen kysymyksiä ja ajatuksia. Välillä myös hattupäinen Seikkailijattaremme kyselee vinkkejä maailmalle sekä Instagramin tarinassa että kuvavirrassa. Näihin kyselyihin kannattaa tulla mukaan, jaamme vastauksia.

Tägäämällä #seikkailijattaret tai @seikkailijattaret löydämme kuvasi ja pääsemme ilahduttamaan niillä muita. Tällä hetkellä #seikkailijattaret-kuvia on jaettu jo yli 30 000 kappaletta.

 

4. Jaa oma tarinasi Seikkailijattaret-sivustolla

Julkaisemme sivustollamme yhteisömme jäsenten kirjoituksia. Jos sinulla on aihe, josta haluaisit kirjoittaa muille seikkailijattarille tai vinkki, jonka haluaisit ehdottomasti jakaa, olet oikeassa paikassa. Ennen kaikkea haluamme henkilökohtaisia tarinoita ja seikkailijattarien omia vinkkejä.

Haluatko kirjoittaa jutun sivustolle? Laita se kuvineen osoitteeseen [email protected] Jos juttu soveltuu teemoihimme, julkaisemme sen.

 

5. Liity virallisten seikkailijattarien Aarresaari-klubiin (uutta)

Kannustamme myös kaikki virallistamaan seikkailijattaruutensa ja liittymään Seikkailijattarien omaan Aarresaari-klubiin.

Klubilaisuutta symboloi Seikkailijattaren oma kortti, Seikkailijattaren etukortti. Kortille on kasattu lukuisia etuja ja sen avulla kaikki kortin omistavat aarteenmetsästäjämme pääsevät etuilemaan jonoissa ja saavat monissa yhteistyöpaikoissamme Seikkailijatar-kohtelua. Kortti on yhteisömme oma klubikortti ja sitä vilauttamalla aukenevat myös muunlaiset ovet, esimerkiksi ovet Seikkailijattarien omiin tapahtumiin.

Huom. Nopealla aikataululla lanseeratun Seikkailijattaren etukortin funktio muuttui vuoden 2021 lopussa ja pääpaino eduilta muuttuu klubilaisuuteen. Jos sinulla on jo kortti, voit käyttää sitä entiseen tapaan. Jos kortti on sinulle uusi asia, ajattele kokonaisuutta korttina, joka avaa uusia ovia seikkailijattaruuden tiellä ja joka on matkalippusi Aarresaarelle.

 

6. Seikkailijattaret-tapahtumat

Järjestämme myös omia tapahtumia. Tapahtumiin osallistujilta vaaditaan virallistettu klubilaisuus, jonka voi todentaa Seikkailijattaren etukortilla. Osa tapahtumista järjestetään verkossa. Etukortilla tapahtumiin voi saada myös etuhintaisen lipun ja usein saakin. Ilman klubilaisuutta ei moniin tapahtumiin pääse mukaan, joten kannustammekin kaikkia syventämään seikkailijattaruutensa liittymällä Aarresaari-klubiin.

Tapahtumiin voi tutustua täällä.

 

Haluatko auttaa? Haluatko tehdä opinnäytetyön meille? Onko sinulla sana hallussa ja aikaa takataskussa, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä keksimme. Myös muunlaiset yhteistyöt ovat mahdollisia. 

 

Please enter your email, so we can follow up with you.

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seikkailijattarien aarresaari-klubi ja etukortti
SEURAAVA SEIKKAILU

Seikkailijattarien Aarresaari-klubi