Seikkailijattaret tapahtumat 2022.

Seikkailijattarien tapahtumat

/
1

Kerro kaverille!

Seikkailijattarien tapahtumat on suunnattu kaikille reissunaisille. Tapahtumia järjestetään sekä verkossa että livenä ja tapahtumiin on Seikkailijattarien Aarresaari-klubilaisille joko ilmainen sisäänpääsy tai alennettu hinta. Tule mukaan verkostoitumaan ja inspiroitumaan!

Vuonna 2022 starttaamme uudistuneen Aarresaari-klubimme myötä varsinaisen inspiroitumisen tapahtumaketjun ja Seikkailijattarien moninaisia tapahtumia on tarjolla joka kuukausi. Jotta pääsisit parhaiten hyötymään tarjonnasta, virallista seikkailijattaruutesi ja liity Aarresaari-klubiin täällä. Vuoden klubilaisuus on vain 16,90€ ja saat tapahtumien lisäksi käyttöösi upeita klubietuja.

 

Katso kaikki tapahtumat täältä!

 

Seikkailijattarien tapahtumat 2022

1. ) Sunnuntaiklubit Helinä Rautavaaran museolla

Vuonna 2022 tulemme olemaan tiiviisti yhteistyössä maamme kenties ensimmäiselle oikealle seikkailijattarelle omistetun museon, Espoossa sijaitsevan Helinä Rautavaaran museon, kanssa. Museo tulee olemaan tapahtumapaikka joka toinen kuukausi, kuun toinen sunnuntai järjestettävälle inspiraation aamupäivälle. Teemat tulevat vaihtelemaan soolomatkailusta eri kulttuureiden tapoihin ja perinteisiin. Nämä tapahtumat ovat klubilaisille lähtökohtaisesti ilmaisia, ellei toisin mainita.

Kuukausittaisten inspiraatioaamujen lisäksi tulemme järjestämään muita tapahtumia Helinä Rautavaaran museolla. Saatte itse vaikuttaa myös tapahtumien sisältöön ja esittää toiveita. Joihinkin tapahtumiin on pääsymaksu, mutta klubilaiset pääsevät mukaan aina alennettuun klubihintaan.

2. ) Webinaareja

Vuonna 2022 starttaamme myös monenlaiset webinaarit. Tästä lisää pian ja toiveita saa esittää!

3.) Luontoteemaisia tapahtumia Haltian tiloissa Nuuksiossa

Vuoden 2022 seikkailukumppaneissamme on myös luontoseikkailijoiden oma Retkipaikka. Tulemme järjestämään toimintaa Nuuksion alueella ja klubilaisilla on erityishinta moneen Nuuksion alueen toimintaan, muun muassa erityishintaiseen viininmaisteluun metsässä. Tästä kaikesta lisää tietoa pian!

4.) Seikkailijattaret-matkat

Vuonna 2022 starttaavat myös Seikkailijattarien matkat. Matkoille saatetaan edellyttää Aarresaari-klubilaisuutta tai klubinaisille saattaa olla alennettu hinta tai muuta ekstraa. Matkoista lisää pian!

Vinkki: Joko huomasit ensimmäisen Seikkailijattaret-matkan, joka vie Tansaniaan? Huomio: Matka on siirtynyt 5. – 12.10.22 Tutustu matkaan täällä!

Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja päivitämme tapahtumalistaa jatkuvasti tälle sivulle ja erillisiin artikkeleihin sekä sosiaalisen median kanaviimme. Myös uutiskirjeemme on oiva tapa pysyä kärryillä kaikesta uudesta!

 

Aarresaari-klubi.
Liity klubiin, ole tiiviimmin osa meitä ja hyödy klubieduista hintaan 16,90€ / 2022.

Seikkailijattarien tapahtumakalenteri

Kalenteriin pääset myös tästä!

(tarkentuu pian)

Menneet tapahtumat:

  • 9/2020 Valokuvausteemainen ilta Hotelli St. Georgen tiloissa
  • 9/2021 Sukelluskokeilu Espoossa
  • Seikkailijattaret Goes Nuuksio 4.12.2021

Tulevat tapahtumat

Katso tapahtumat täältä.

 

Kerro kaverille!

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

1 Comment

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hotelli St. George Helsingissä.
EDELLINEN SEIKKAILU

Hotelli St. George tarjoaa täydelliset puitteet irtiottoon

Savityopaja ja keramiikka.
SEURAAVA SEIKKAILU

Tervetuloa keramiikan alkeiskurssille