fbpx

Seikkailijattarien tapahtumat

Seikkailijattaret tapahtumat 2022.

Seikkailijattarien tapahtumat on suunnattu kaikille reissunaisille. Tapahtumia järjestetään sekä verkossa että livenä ja tapahtumiin on Seikkailijattarien Aarresaari-klubilaisille joko ilmainen sisäänpääsy tai alennettu hinta. Tule mukaan verkostoitumaan ja inspiroitumaan!

Vuonna 2022 starttaamme uudistuneen Aarresaari-klubimme myötä varsinaisen inspiroitumisen tapahtumaketjun ja Seikkailijattarien moninaisia tapahtumia on tarjolla joka kuukausi. Jotta pääsisit parhaiten hyötymään tarjonnasta, virallista seikkailijattaruutesi ja liity Aarresaari-klubiin täällä. Vuoden klubilaisuus on vain 16,90€ ja saat tapahtumien lisäksi käyttöösi upeita klubietuja.

Seikkailijattarien tapahtumat 2022

1. ) Inspiraation aamupäivät Helinä Rautavaaran museolla

Vuonna 2022 tulemme olemaan tiiviisti yhteistyössä maamme kenties ensimmäiselle oikealle seikkailijattarelle omistetun museon, Espoossa sijaitsevan Helinä Rautavaaran museon, kanssa. Museo tulee olemaan tapahtumapaikka joka toinen kuukausi, kuun toinen sunnuntai järjestettävälle inspiraation aamupäivälle. Teemat tulevat vaihtelemaan soolomatkailusta eri kulttuureiden tapoihin ja perinteisiin. Nämä tapahtumat ovat klubilaisille lähtökohtaisesti ilmaisia, ellei toisin mainita.

Kuukausittaisten inspiraatioaamujen lisäksi tulemme järjestämään muita tapahtumia Helinä Rautavaaran museolla. Saatte itse vaikuttaa myös tapahtumien sisältöön ja esittää toiveita. Joihinkin tapahtumiin on pääsymaksu, mutta klubilaiset pääsevät mukaan aina alennettuun klubihintaan.

2. ) Webinaareja ja seikkailijattarien kokoontumisia Kilroy Travelsin kanssa

Vuonna 2022 starttaamme myös yhteistyön seikkailumatkoihin erikoistuneen Kilroy Travelsin kanssa. Tästä lisää pian!

3.) Luontoteemaisia tapahtumia Haltian tiloissa Nuuksiossa

Vuoden 2022 seikkailukumppaneissamme on myös luontoseikkailijoiden oma Retkipaikka. Tulemme järjestämään toimintaa Nuuksion alueella ja klubilaisilla on erityishinta moneen Nuuksion alueen toimintaan, muun muassa erityishintaiseen viininmaisteluun metsässä. Tästä kaikesta lisää tietoa pian!

Menovinkki: Ensimmäinen luontoteemainen tapahtuma järjestetään jo lauantaina. 4.12. Tutustu tapahtumaan täällä!

4.) Seikkailijattaret-matkat

Vuonna 2022 starttaavat myös Seikkailijattarien matkat. Matkoille saatetaan edellyttää Aarresaari-klubilaisuutta tai klubinaisille saattaa olla alennettu hinta tai muuta ekstraa. Matkoista lisää pian!

Vinkki: Joko huomasit ensimmäisen Seikkailijattaret-matkan, joka vie Tansaniaan? Tutustu matkaan täällä!

Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja päivitämme tapahtumalistaa jatkuvasti tälle sivulle ja erillisiin artikkeleihin sekä sosiaalisen median kanaviimme. Myös uutiskirjeemme on oiva tapa pysyä kärryillä kaikesta uudesta!

 

Aarresaari-klubi.
Liity klubiin, ole tiiviimmin osa meitä ja hyödy klubieduista hintaan 16,90€ / 2022.

Seikkailijattarien tapahtumakalenteri

(tarkentuu pian)

Menneet tapahtumat:

  • 9/2020 Valokuvausteemainen ilta Hotelli St. Georgen tiloissa
  • 9/2021 Sukelluskokeilu Espoossa

Tulevat tapahtumat:

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.