TOIMITUS JA SISÄLLÖNSUUNNITTELU


LAURA SANTANEN – perustaja, Seikkailijattaret-idean äiti ja päätoimittaja

Elämyksiä janoava esteetikko, joka on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Aitojen kokemusten spontaani ja fiilistelevä etsiskelijä, rinkka selässä tai matkailuauto alla. Kirjoittaa Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogia.

Ota yhteyttä: info@seikkailijattaret.fi

 

 

ANNA PAPILLO

Elämäntapareissaaja, nykypäivän hippi ja wannabe diginomadi, joka lähti vuosia sitten Australiaan ja jäi sille tielle. Seikkailunjano ei ole sammunut, ja nykyään Anna jahtaa ikuista kesää aussisiippa kainalossa. Reissusydän sykkii erityisesti road tripeille ja autioille paratiisirannoille.

 

 

 

 ROSITA JUURINEN                                

Täyspäiväinen reissunainen, bloggaaja ja yrittäjä, joka vaihtoi oravanpyörän maailmanpyörään muutama vuosi sitten. Poikkeilee Suomessa lähinnä kesäisin. Tavoitteena opastaa muitakin luomaan matkailevaa elämäntyyliä sekä vapautta elämään talousviisailla ratkaisuilla ja uskaltajan mentaliteetillä. Reissutyyliltään “slowtraveler”, joka nauttii etenkin vehreistä trooppisista ympäristöistä ja sympaattisista, vähän hippimäisistä pikkupaikoista. Pääasialliset reissu- ja elinympäristöt: Kaakkois-Aasia ja Australia.