fbpx

Seikkailijattaret-tiimi

Seikkailijattaret-tiimi koostuu aktiivisesti matkailevista naisista, joista moni jakaa tarinoitaan myös omassa matkablogissaan. Tutustu tiimiimme.

SEIKKAILIJATTARIEN TOIMITUS JA SISÄLLÖNSUUNNITTELU

 

Laura Santanen on Seikkailijattaret-perustaja.
LAURA SANTANEN

 Seikkailijattaret-yhteisön perustaja, päätoimittaja (Seikkailijattaret Oy)

Elämyksiä janoava esteetikko, joka on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla tai Suomen metsissä telttaillen. Aitojen kokemusten spontaani ja fiilistelevä etsiskelijä, joka tutkii maailmaa uteliain silmin rinkka selässään.

Kirjoittaa Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogia.

Yhteystiedot: [email protected]


 

Jenni Siusluoto

JENNI SIUSLUOTO (Seikkailijattaret Oy)

Kroonista matkakuumetta potevan Jennin sydäntä lähellä ovat erityisesti Afrikan savannit, tropiikin tuoksut ja värit sekä turkoosina kimmeltävät merivedet. Entinen superkiireinen yrittäjä hyppäsi pari vuotta sitten oravanpyörästä, myi firmansa ja reissaa nyt sielunsa kyllyydestä planeettamme turuilla ja toreilla estetiikkaa ja kaikkia aisteja hiveleviä kokemuksia metsästäen. Viime vuosina reissannut liki puolet vuodesta, eikä tahti ihan heti näytä hiipumisen merkkejä.

Jenni kirjoittaa Boarding Time -blogia.

 


      

                                

ROSITA JUURINEN (Seikkailijattaret Oy)

Reissunainen, bloggaaja ja yrittäjä, joka vaihtoi oravanpyörän maailmanpyörään muutama vuosi sitten. Viettää vähintään osan vuodesta reissun päällä. Tavoitteena opastaa muitakin luomaan matkailevaa, vapaampaa elämäntyyliä Matkaopas Vapauteen -blogin avulla. Reissutyyliltään “slowtraveler”, joka nauttii etenkin vehreistä trooppisista ympäristöistä ja sympaattisista, vähän hippimäisistä pikkupaikoista. Pääasialliset reissu- ja elinympäristöt: Kaakkois-Aasia ja Australia.       

  


 

BLOGGAAJA-TIIMI

 

Emilia Rodriguez

EMILIA RODRIGUEZ

Ihmisten ja kulttuureiden kohtaamisesta, savannilla vaeltavista eläimistä, jylhistä vuorijonoista, turkoosista vedestä sekä idyllisistä kaupungeista innostuva seikkailijatar. Uskoo omaan intuitioon, haluaa tehdä merkityksellisiä tekoja ja oppia ymmärtämään maailmaa, sen luontoa ja ihmisiä. Mm. vaihtosyksy Aasiassa, Intian kehitysyhteistyön opintomatka ja Kenian vapaaehtoistyö- ja soolomatka olleet niitä (reissu)elämän kohokohtia. Emilia kirjoittaa Merkintöjä maailmasta -nimistä blogia.

 

 


 

sonja riihikangas

SONJA RIIHIKANGAS

Shining Journey -matkablogia kirjoittava Sonja rakastaa kauniita luontokohteita, idyllistä tunnelmaa ja trooppisia paratiiseja. Spontaani ja boheemi elämäntyyli on vienyt hänet uskomattomiin seikkailuihin niin maailmalla kuin syvällä ihmismielessä. Matkailun ja eri kulttuurien kautta hän haluaa avata maailmaansa sekä nähdä sateenkaaren koko spektrin kaikkine sävyineen. Sonja rakastaa purjehdusta, korkeita paikkoja, joogaretriittejä ja syvällisiä pohdintoja elämästä.

 


 

 ANNA PAPILLO

Elämäntapareissaaja, nykypäivän hippi ja diginomadi, joka lähti vuosia sitten Australiaan ja jäi sille tielle. Seikkailunjano ei ole sammunut, ja nykyään Anna jahtaa ikuista kesää aussisiippa kainalossa. Reissusydän sykkii erityisesti road tripeille ja autioille paratiisirannoille. Kirjoittaa Muuttolintu -blogia.

 


 

Sandra Pesonen

 

SANDRA PESONEN

Indonesiasta toisen kodin löytänyt Sandra rakastaa seikkailuja, eikä kieltäydy hulluimmastakaan matkaideasta. Mieluisimmat matkakohteet löytyvät päiväntasaajan tienoilta, mutta aina silloin tällöin voi Sandran löytää esimerkiksi road trippailemasta kaatosateen keskeltä Färsaarten jylhistä maisemista. Päivä kerrallaan elämäntapa mahdollistaa helpon tavan tarttua villeimpiinkin unelmiin ja seuraavan vuoden ajan väliaikainen koti sekä työpaikka tuleekin löytymään pieneltä saarelta Raja Ampatin paratiisista. Sandra kirjoittaa Terveiset päiväntasaajalta -blogia.

 


 

Viola Wallenius

 

VIOLA WALLENIUS

Kehitysyhteistyöaktivisti, joka jätti Suomen ja lähti toteuttamaan unelmaansa pieneen savimajakylään Keniaan. Asuu paikallisen miehensä ja 8 orpolapsen kanssa pikkuisessa savitalossa ja pyörittää omaa Home Street Home -nimistä hyväntekeväisyysjärjestöä lasten hyvinvoinnin, koulutuksen ja tyttöjen oikeuksien parissa. Seikkailujen keskipisteenä ovat usein pienet afrikkalaiset syrjäkylät, savannit ja merituuli.

 


 

VEERA PITKÄNEN

Maailmaa antropologin silmin ja kameran linssin läpi tutkiskeleva reissumimmi, joka on päätynyt asumaan usealla eri mantereella. Veera on intohimoinen taiteen ja kulttuurin ystävä, katuruokahifistelijä ja kielinörtti, ja on elementissään niin urbaaneissa metropoleissa kuin paratiisisaarillakin. Hän inspiroituu erilaisista ilmiöistä ja rituaaleista, ja haaveilee campervanin ostamisesta. Kun Veera ei ole matkalla, hän työskentelee kulttuuri- ja järjestöalojen tehtävissä Helsingissä.

 


 

 

SUVI AHONEN

Matkanjohtaja, lentoemäntä, tarjoilija, vastaanottovirkailija, eräopas. Tämä seikkailijatar muuntautuu milloin mihinkin rooliin työllistyäkseen omien seikkailujensa välillä. Suvin suurin intohimo on superpitkät vaellukset, joilla hän nauttii erityisesti elämän yksinkertaisuudesta ja kiireettömästä luonnon tutkimisesta. Lempipaikoikseen hän mainitsee muun muassa Nepalin pienet vuoristokylät ja Washingtonin osavaltion erämaat. Suvi pitää vaelluksistaan Sopivasti Hukassa-blogia.

 


 

EERIKA LEINO

Pyörän selästä maailmaa tutkiva fiilistelijä ja Itä-Lontoon kasvatti, joka paluumuutti Suomeen vuosien seikkailun jälkeen. Nyt helsinkiläistyneen Eerikan sydämen sykkimään saavat niin vuorimaisemat, sademetsät kuin rosoinen katukulttuurikin. Ja hyvä viini, vaikka sitten retkimukista. Eteenpäin vievät arjen seikkailut sekä rento ja utelias ote elämään.

 


Haluatko sinä olla osa yhteisöämme? Lue täältä, miten se onnistuu!