Seikkailijattaret-tiimi

Seikkailijattaret® on moniulotteinen yhteisö, johon kuuluva seikkailijattaret.fi -sivusto on tiedon ja tarinoiden tukikohta. Tukikohdan sisällä jaetaan vakituisempien kirjoittajien ja lukuisien seikkailijattaret-yhteisöön kuuluvien reissunaisten tietoa ja tarinoita ilahduttamaan ja informoimaan koko kansaa.

Jokaisella itsensä seikkailijattareksi kokevalla on siis mahdollisuus kirjoittaa artikkeleita ja osallistua sisällöntuotantoon missä tahansa sosiaalisen median kanavassa tai oikeassa elämässä. Seikkailijattarien tiimissä on myös vakituisemmin toimintaan osallistuvia seikkailijattaruuden sanansaattajia, joista jokainen on mukana vapaaehtoisesti ja rakkaudesta lajiin.  Moni jakaa tarinoitaan myös omassa matkablogissaan tai muissa kanavissa.

Jos haluat äänesi kuuluviin jollakin tavalla, ota rohkeasti yhteyttä. Myös sinä voit olla seikkailijattaruuden sanansaattaja.

Seikkailijattarien perustaja ja nainen kaiken takana on pitkän linjan seikkailijatar, vaikuttaja ja sisällöntuottaja, Laura Santanen.

Yhteydenotot: info@seikkailijattaret.fi

Scroll to Top