TOIMITUS JA SISÄLLÖNSUUNNITTELU


LAURA SANTANEN – perustaja, Seikkailijattaret-idean äiti ja päätoimittaja

Elämyksiä janoava esteetikko, joka on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Aitojen kokemusten spontaani ja fiilistelevä etsiskelijä, rinkka selässä tai matkailuauto alla. Kirjoittaa Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogia.

Ota yhteyttä: info@seikkailijattaret.fi

 

ANNA PAPILLO
Elämäntapareissaaja, nykypäivän hippi ja wannabe diginomadi, joka lähti vuosia sitten Australiaan ja jäi sille tielle. Seikkailunjano ei ole sammunut, ja nykyään Anna jahtaa ikuista kesää aussisiippa kainalossa. Reissusydän sykkii erityisesti road tripeille ja autioille paratiisirannoille.

 ROSITA JUURINEN                                

Täyspäiväinen reissunainen, bloggaaja ja yrittäjä, joka vaihtoi oravanpyörän maailmanpyörään muutama vuosi sitten. Poikkeilee Suomessa lähinnä kesäisin. Tavoitteena opastaa muitakin luomaan matkailevaa elämäntyyliä sekä vapautta elämään talousviisailla ratkaisuilla ja uskaltajan mentaliteetillä. Reissutyyliltään “slowtraveler”, joka nauttii etenkin vehreistä trooppisista ympäristöistä ja sympaattisista, vähän hippimäisistä pikkupaikoista. Pääasialliset reissu- ja elinympäristöt: Kaakkois-Aasia ja Australia.


VIERASKIRJOITTAJAT

EERIKA LEINO
26 -vuotias nurmijärveläinen, joka päätyi mutkien kautta Itä-Lontooseen, ja sieltä vuosien jälkeen maailman teille. Vailla kotia, matka kaakkoon taittuu fillarilla. Reissaamisen lisäksi suunnittelee printtejä, valokuvaa, hellii makunystyröitään ja ottaa rennosti mieluiten piña colada kädessä.

Hanna AhokoivuHANNA AHOKOIVU
Seikkailunsa arjen ihmeistä ja reissuista kissojen ja miehen kanssa sekoittava elämän pohdiskelija, joka ei koskaan oppinut lopettamaan kysymästä miksi? Arki kuljettaa mantereelta toiselle ja ikuinen kaipuu kutsuu vuorille ja metsiin.

VEERA WALLENDAHR
Ikiliikkuja, joka sammuttaa mustalaisvertaan seikkaillen. Kun kaupunkiasfaltti alkaa polttaa, näyttää tienviitta kohti luonnonhelmaa. Repusta löytyy kamera, kirja ja tietenkin villasukat, aina.

HEIDI HIETANEN
Maailmalla viime vuodet viettänyt tutkijataustainen valokuvaaja, jonka työn intohimoina ovat sosiaalisten oikeuksien puolesta puhuminen sekä tunnelmien ja tarinoiden välittäminen. Rakastaa puhdasta ilmaa, aamun ensimmäistä mustaa kahvia, suurten vesien rantoja ja ihmisten hymyjä.

CARITA YLIKIPPARI
Hakeutuu luontoon seikkailemaan aina kun voi, niin Suomessa kuin ulkomailla. Metsä saa ihmeitä aikaan, rentouttaa, ja luonto yllättää. Rakastaa nokipannukahveja kannon nokassa. Toiminnallinen neiti, joka haluaa mukaan ihmisten arkeen ja tutustuu mielellään paikallisiin.

 

 

SISSI  KORHONEN – perustaja
Kulttuureja sekä työkseen että liftauksen ja pyöräilyn puitteissa tulkitseva idealisti, jota kiehtovat eksentriset elämäntavat, vieraat kielet ja ihmistenvälinen vuorovaikutus. Tien päällä kohtaamiset vievät mennessään, mutta levoton mieli meditoi mieluiten kylmän kallion kainalossa, korkealla yläilmoissa ja sinisten merten syvyyksissä. Valloittaa virtuaalisesti maailmaa pseudonyymillä Strangerless.

Malin LundstenMALIN LUNDSTEN
Spontaani maailmanmatkaaja ja tuleva diginomadi, joka rakastaa sosiaalista ja energistä matkustelua. Lähisukua löytyy joka mantereelta, mutta sydämeni vei Etelä-Amerikan tuliset rytmit ja läsnäoleva elämäntapa. Tämän mukaan minäkin yritän elää!

JONNA MONOLA
Aurinkoa, metsää ja merta rakastava joogi, joka aloittaa aamunsa raakakakuilla, kun mahdollista. Tämän boheemin haaveilijan löydät tepsuttelemassa varpaat hiekassa jostakin päin maailmaa, nauttimasta elämän pienistä iloista sekä kirjoittamassa hyvästä elämästä, rohkeudesta ja onnesta.

KAISA KAPANEN
Sukeltava introvertti seikkailijatar, joka asunut lähes koko aikuisikänsä ulkomailla. Majailee tällä hetkellä Filippiineillä, jossa vetää miehensä kanssa jooga- ja sukellusretriittejä. Sydäntä lähellä ovat uudet kulttuurit, hiljaiset maisemat, meditointi, kirjoittaminen ja omiin ajatuksiin uppoutuminen.

Milja FromholtzMILJA FROMHOLZ
Milja rakastaa seikkailua vuorilla ja niiden juurilla. Tärkeimmät harrastukset, vapaalasku, kiipeily ja vaellus kulkevat leidin rinnalla sulassa sovussa. Adrenaliinin lisäksi koukussa grammanviilaukseen ja ylenpalttiseen varustehifistelyyn.

NORA RYYTTY
Energinen citymimmi, liikunnanohjaaja ja outdoor-matkanjohtaja, joka rakastaa pienistä hetkistä fiilistelyä ja kaikesta kauniista inspiroitumista. Ulkoilmapuuhat vievät mantereelta mantereelle, mukana kassi jos toinenkin – vaatteet kiinnostavat yhtä paljon kuin rytäköissä remuaminen!

Eira TalkaEIRA TALKA
Seikkaileva toimittaja ja pian valmis yhteiskuntatieteiden maisteri. Vuorten huiput, itsensä haastaminen ja inspiroivien ihmisten kohtaaminen ovat elämän suola. Jokaisella matkalla on hyvä kasvaa vähän ihmisenä ja maailmankansalaisena.

DrawingsintheskyKAROLINA ZOLUBAK – kuvittaja
Kulttuurintutkija ja intohimoinen reissaaja, joka jumaloi kaikkea visuaalista ja luovaa. Rakastaa piirtämistä, valokuvausta ja ruoanlaittoa. Puolalainen neiti, joka asuu Berliinissä ja haaveilee loputtomasta kesästä ja turkoosista merestä.

LAURA LÄHTEENMÄKI
Kauniiden asioiden fiilistelijä ja jylhien erämaisemien uskollinen ihailija. Viihtyy metsissä, vuorilla, lumessa ja raunioilla. Reissut painottuvat vaeltamiseen, kiipeilyyn ja randohiihtoon, tunnelmallisia kaupunkivierailuja unohtamatta. Juuret vahvasti lounaisen Suomen mullassa.

HETA YLI-TEPSA (Matkapahoinvointia-kolumni)

Kainuun korvesta pääkaupungin sykkeeseen tiensä raivannut elämäntapakirjoittaja, joka rakastaa rokkielämän paheissa kieriskelyä, hurmioituu taidokkaasta sanankäytöstä sekä kulinaristisesta oppineisuudesta, saa elinvoimansa väreistä, jaksaa tanssia koko yön ja on varsinainen tyylikyttä.


Haluaisitko sinäkin olla osa laajennettua tiimiä? Ota yhteyttä vieraskirjoittajat-osion kautta.