fbpx
seikkailijattaret

Miten olla osa Seikkailijattaret-yhteisöä?

Reissunainen! Kyteekö sinussakin ikuinen matkakuume, kaipuu tutkia maailmaa? Osaatko nähdä mahdollisuuden seikkailuun lähellä ja kaukana? Haluatko tutkia tätä maailmaa, löytöretkeillä tällä pallolla? Olla maailmankansalainen? Jos vastasit kyllä, olet Seikkailijatar! Liity Seikkailijattarien matkaan ja ole osa meitä. Näin osallistut! 

Seikkailijattaret on reissunaisten yhteisö, jossa yhdistämme samanhenkisiä reissunaisia, hengenheimolaisia. Se on myös osallistava matkamedia, jossa jaamme naismatkailijoiden vinkkejä ja inspiraatiota.

Virallinen toimitustiimimme koostuu monenlaisista vapaaehtoisista, aktiivisesti matkailevista naisista. Tarinat kerrotaan naisten äänellä, naisten kokemuksiin pohjautuen. Aktiiviseen tiimiimme voi tutustua täällä, mutta myös yhteisömme jäsenet saavat aina osallistua toimintaamme ja innostamme kaikkia siihen.

Miten olla mukana Seikkailijattarien toiminnassa, miten olla osa yhteisöä?

Seikkailijattarien toiminnassa voi olla mukana monin tavoin:

1. Ole oman elämäsi Seikkailijatar

Seikkailijattaruus on asenne. Seikkailijattaren elämäntapaan kuuluu aktiivisuus ja uteliaisuus. Seikkailijatar tutkii maailmaa, lähellä ja kaukana. Seikkailijatar menee kohti unelmiaan ja laajentaa omaan tahtiinsa omaa mukavuusaluettaan, elää rikkaammin. Harjoittamalla seikkailijattaruutta, olet jo osa yhteisöä!

Seikkailijattaret-ryhmä Facebookissa.

2. Liity Seikkailijattaret-ryhmään

Facebookissa toimiva Seikkailijattaret-ryhmä on tarkoitettu matkustaville ja maailmaa avarakatseisesti tutkiville naisille. Ryhmän ideana on toimia tukikohtana, jossa voi turvallisesti kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä, etsiä matkaseuraa, jakaa reissutunnelmia tai kysyä vinkkejä. Vastaajina toimivat kokemusasiantuntijat eli muut seikkailijattaret, joihin vinkkeihin on helppoa luottaa.

Ryhmä toimii samalla Seikkailijattaret-raatina, jonka parhaat vinkit kerrotaan täällä sivustollamme, kaikkien saatavilla oleviin juttuihin kasattuna.

Ryhmän tunnelma on mukava ja hyväntuulinen, liity ihmeessä mukaan tästä!

 

3. Ota käyttöön #seikkailijattaret Instagramissa

Seikkailijattaret toimii aktiivisena reissuinspiraation pankkina myös Instagramin puolella. Jaamme #seikkailijattaret -kuvia omalla tilillämme, samalla herätellen kysymyksiä ja ajatuksia. Välillä myös hattupäinen Seikkailijattaremme kyselee vinkkejä maailmalle sekä Instagramin tarinassa että kuvavirrassa. Näihin kyselyihin kannattaa tulla mukaan, jaamme vastauksia.

Tägäämällä #seikkailijattaret tai @seikkailijattaret löydämme kuvasi ja pääsemme ilahduttamaan niillä muita. Tällä hetkellä #seikkailijattaret-kuvia on jaettu jo yli 30 000 kappaletta.

 

4. Jaa oma tarinasi Seikkailijattaret-sivustolla

Julkaisemme sivustollamme yhteisömme jäsenten kirjoituksia. Jos sinulla on aihe, josta haluaisit kirjoittaa muille seikkailijattarille tai vinkki, jonka haluaisit ehdottomasti jakaa, olet oikeassa paikassa. Ennen kaikkea haluamme henkilökohtaisia tarinoita ja seikkailijattarien omia vinkkejä.

Muutamia esimerkkejä jutuista:

  • Nappiin meni -jutut vievät hassuihin hetkiin maailmalla
  • Pelkotiloja -jutuissa käsitellään hetkiä, kun hieman pelotti.
  • Katseet kohtasivat -palstalla jaetaan rakkaustarinoita ja tarinoita kohtaamisista.
  • Onnenhetket kertovat pienistä, kauniista hetkistä maailmalla.
  • Postikortit maailmalta ovat sananmukaisesti pieniä viestejä matkakohteesta. Jos olet matkalla ja haluat laittaa meille postia,  lähetä pieni tervehdys kuvan kera osoitteeseen [email protected]
  • TOP 5 -kokemukset maailmalta
  • TOP 3 -majapaikat kohteesta x
  • TOP 3 -suosikkikohteeni

Haluatko kirjoittaa jutun sivustolle? Laita se kuvineen osoitteeseen [email protected] Jos juttu soveltuu teemoihimme, julkaisemme sen.

 

5. Liity virallisten seikkailijattarien Aarresaari-klubiin (uutta)

Kannustamme myös kaikki virallistamaan seikkailijattaruutensa ja liittymään Seikkailijattarien omaan Aarresaari-klubiin.

Klubilaisuutta symboloi Seikkailijattaren oma kortti, Seikkailijattaren etukortti. Kortille on kasattu lukuisia etuja ja sen avulla kaikki kortin omistavat aarteenmetsästäjämme pääsevät etuilemaan jonoissa ja saavat monissa yhteistyöpaikoissamme Seikkailijatar-kohtelua. Kortti on yhteisömme oma klubikortti ja sitä vilauttamalla aukenevat myös muunlaiset ovet, esimerkiksi ovet Seikkailijattarien omiin tapahtumiin.

Huom. Nopealla aikataululla lanseeratun Seikkailijattaren etukortin funktio muuttui vuoden 2021 lopussa ja pääpaino eduilta muuttuu klubilaisuuteen. Jos sinulla on jo kortti, voit käyttää sitä entiseen tapaan. Jos kortti on sinulle uusi asia, ajattele kokonaisuutta korttina, joka avaa uusia ovia seikkailijattaruuden tiellä ja joka on matkalippusi Aarresaarelle.

 

6. Seikkailijattaret-tapahtumat

Järjestämme myös omia tapahtumia. Tapahtumiin osallistujilta vaaditaan virallistettu klubilaisuus, jonka voi todentaa Seikkailijattaren etukortilla. Osa tapahtumista järjestetään verkossa. Etukortilla tapahtumiin voi saada myös etuhintaisen lipun ja usein saakin. Ilman klubilaisuutta ei moniin tapahtumiin pääse mukaan, joten kannustammekin kaikkia syventämään seikkailijattaruutensa liittymällä Aarresaari-klubiin.

Tapahtumiin voi tutustua täällä.

 

Seikkailijattaret-yhteisö on kaikkia matkailevia naisia varten! Seikkailijattarien Aarresaari-klubi on Seikkailijattarien oma sisäpiiri, johon kuulumalla pääsee mukaan kaikkeen kivaan!

 

Haluatko auttaa? Haluatko tehdä opinnäytetyön meille? Onko sinulla sana hallussa ja aikaa takataskussa, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä keksimme. Myös muunlaiset yhteistyöt ovat mahdollisia. Haluatko tietää lisää? Tutustu koko toimintaamme täällä.

 

Please enter your email, so we can follow up with you.

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

5 Comments

  1. […] Seikkailijattaret on kaikille matkaileville naisille suunnattu yhteisö. Kuka tahansa itsensä seikkailijattareksi kokeva oman elämänsä seikkailijatar on lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme, inspiroimaan ja inspiroitumaan hengenheimolaisten seurassa. Koko toimintaamme voi tutustua täällä. […]

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.