Seikkailijoita ja seikkailijattaria Matkailijan Olotilassa

Kerro kaverille!

Matkailijan Olotila Helsingin Torikortteleissa on ollut toukokuinen kohtaamispaikka reissukansalle, vaikka maailmantilanne rajoittaakin kohtaamisia. Katso tunnelmat täältä ja tule mukaan viimeisen viikon kohtaamisiin, joko livenä tai virtuaalisesti.

Kun aloimme helmikuun tienoilla suunnitella tilanvaltausvuoroamme (lue lisää tapahtumasta täältä) Helsingin Torikortteleihin, kuvittelimme kokoonnuttavamme Suomen reissukansaa. Kuvittelimme puheensorinaa ja upeita kohtaamisia. Ajattelimme väkijoukkoja, tieltämme poistuneen pandemian jälkeen. Toisin kävi ja edelleen toukokuiset kokoontumisrajoitukset estävät suurten väkijoukkojen kokoontumiset ja joudumme myöntymään tässäkin tapauksessa sanonnalle, joka kertoo vähemmän olevan enemmän.

Toukokuun viimeinen viikko on myös Seikkailijattarien ja Tripsterin viimeinen viikko kokoonnuttaa ihmisiä, joten kutsumme teidät kylään! Sitä ennen pieni kuvakooste kuluneilta viikoilta, kuluneen viikon kohtaamisista ja juttutuokioista. Kiitos teille, jotka olette kyläilleet ja ilahduttaneet meitä!

Ekomatkaajien Maria kävi juttelemassa vapaaehtoistyöstä eläinten parissa.
Ekomatkaajien Maria kävi juttelemassa vapaaehtoistyöstä eläinten parissa. Kuuntele juttutuokio kuvaa klikkaamalla!
Jenni Kaitila kertoi, kuinka on onnistunut yhdistämään työn, opiskelut ja matkailun. Kuuntele juttutuokio kuvaa klikkaamalla.
Luontohaasteen Ella ja Kaisa kävivät jutustelemassa retkeilystä. Kuuntele juttutuokio Instagramista, klikkaamalla kuvaa.

Johanna ja Kari tulivat Lauran turinatuokioon kertomaan sukellusjuttuja. Kuuntele juttutuokio klikkaamalla kuvaa!

Reissaajien Speed Dating 28.5.

Vinkki: järjestämme perjantaina 28.5 noin klo 17-19 (aika saattaa hieman muuttua ja tapahtuma järjestetään sään salliessa myös ulkona) reissaajien Speed Datingin, jossa haluamme yhdistää ihmisiä. Ehkä löydät elämänkumppanin? Kenties parhaan ystävän tai hengenheimolaisen? Ehkä matkakaverin? Speed Dating ei ole pelkkää romanttista seuraa etsiville vaan tilaisuus tutustua uusiin, samanhenkisii ihmisiin. Ei liian vakavalla mielellä vaan reissaajan asenteella! Ilmoittaudu mukaan täällä ja kerromme lisätiedot halukkaille. Tule mukaan!

 

Lukuvinkki: Seikkailijattarista oli juttu Iltalehdessä, kurkkaa se täältä!

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.