Viro

Tallinn Viimsi Spa & Waterpark (alk.98€)

Kaipaatko rentoutusta ja miellyttävää kylpylälomaa joko päiväretkellä tai pidemmäksikin aikaa Tallinnassa? Viimsi Spa sijaitsee noin puolen tunnin päässä Tallinnan satamasta ja on helposti saavutettavissa. Kylpylähotelli Viimsi Spa on tehty seesteiseksi ja kauniiksi. Altaalla voi nauttia juomaa ja lähes jokaisessa useista saunoista on joku lisäelementti, haluaa sitten hieroa itsensä täyteen mutaa, kuoria ihonsa suolalla tai tuijotella

Tallinn Viimsi Spa & Waterpark (alk.98€) Lue lisää »

Hektor Container hotel Tallinna.

Hektor Container Hotel (alk.56€)

Miltä kuulostaisi yöpyä uniikisti ja budjettiystävällisesti Tallinnan luovimman osan eli urbaanin Telliskiven alueella? Jos innostuit, vanhaan junienkorjaushalliin rakennettu konttihotelli, *Hektor Container Hotel, on ehdoton suosituksemme. Miljöö on tehdasmaisen rosoinen, tyylikäs ja samalla kotoisa. Yleisiä tiloja on runsaasti ja jokainen kontti on juuri sopivankokoinen. Hektor Container Hotel on tyylikäs ja kekseliäs pala Tallinnaa. Suuri suositus! Lukuvinkki:

Hektor Container Hotel (alk.56€) Lue lisää »

Telegraaf Hotel

Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva Telegraaf Hotel on pientä luksusta ja tyylikkyyttä arvostavan valinta. Hotelli on upea, loppuun asti viety viiden tähden hotelli. Huoneet ovat siistit ja arvokkaat, huokuen vanhan ajan luksusta. Tallinnan parhaanakin hotellina tituleerattu hotelli tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen elämyksen. Muista varata aika myös spa-hoitoihin, rentoutuminen on taattu! → Tutustu hintoihin ja varaa hotelli *täältä.

Telegraaf Hotel Lue lisää »

Iglupark Tallinn

Iglupark Tallinn

Jos etsit hotellielämystä Tallinnassa vailla vertaa, jotain aivan muuta, tämä on valintasi. Yövy meren äärellä pienessä ja mökkimäisessä päremajassa, varaa käyttöösi sauna ja jopa toimisto ja koe olevasi kaukana arjesta. Kenelle: etenkin pariskunnille ja pienille porukoille, jotka haluavat kokea jotain erilaista. Hinta noin 150€ / 2hh → Tutustu ja varaa *tästä.

Iglupark Tallinn Lue lisää »

Scroll to Top