sini-maria limnell

Sini-Maria vaihtoi kivijalkayrityksen verkkovalmentamiseen ja vastasi maailman kutsuun

Kuukauden seikkailijatar, Sini-Maria Limnell, on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin monitoiminainen. Elämässä tapahtuneiden muutosten myötä alkoi maailma kutsua häntä muutama vuosi sitten pelkän matkustelun sijasta isompaan seikkailuun. Sini-Maria luopui omasta kampaamosta Tampereella, laittoi kotinsa vuokralle ja siirsi hyvinvointiosaamisensa yrittäjyydeksi verkkoon.

Matkallaan Sini-Maria löysi nopeasti itselleen tärkeät tukikohdat ensin Balilta ja sitten Uudesta Seelannista. Maailmalta käsin hän valmentaa nyt naisia kohti unelmien itseä ja unelmien elämää, nauttien samalla omasta päivä päivältä avautuvasta seikkailustaan.

1. Kuka olet?

Sini-Maria Limnell, 36-vuotta, Unelma Itsestä -valmentaja, unelmien toteuttaja.

2. Mottosi tai voimalauseesi?
Voit luoda mitä vain toteen, joten mitä haluat luoda juuri nyt?

3. Ikimuistoisin kohtaaminen matkalla?

Täällä Uudessa-Seelannissa inspiroivin kohtaaminen oli ehdottomasti Evolve-festivaaleilla Nelsonissa. Festarit ovat täysin päihteettömät ja keräävät yhteen paljon tietoisia, terveydestään kiinnostuneita ihmisiä ympäri Uuden-Seelannin. Tanssin, joogan, musiikin ja workshoppien ohella tutustuin moniin ihmisiin, mutta ehdottomasti mieleenpainuvin oli kohtaaminen erään vaaleahiuksisen kaunottaren kanssa.

Tunsin heti vahvaa yhteyttä naiseen ja vaihdoimme kuulumisia englanniksi kunnes Nina kysyi, mikä se sinun nimesi olikaan? Ja havahduimme, että olemme kummatkin Suomesta. Ninan kanssa jaoimme paljon kokemuksiamme ja Ninasta tuli myös minun asiakkaani heti seuraavana päivänä.

Tämä kohtaaminen oli todella yllättävä, sillä en ole tavannut pitkään aikaan suomalaisia. Ninan tapaaminen osoitti hyvin sen, miten mikään ei ole sattumaa. Tapaamme juuri oikeat ihmiset oikeassa paikkaa, aina. Hän aloitti unelmiensa tien heti meidän valmennussession jälkeen, kirjoittaa nyt blogia ja on inspiroitunut uudestaan hyvinvoinnin jakamisesta bloggaamisen kautta.

Uudessa Seelannissa Sini-Maria on nauttinut eniten retkeilyistä vuorilla ja vesiputouksilla

4. Unohtumattomin seikkailu tai elämys?

Unohtumattomin seikkailu on ollut ex tempore roadtrip Uuden-Seelannin eteläsaarella. En suunnitellut ajoreittejä tai mihin olin menossa, tuntui vain oikealta lähteä juuri siinä hetkessä ajamaan vain intuition johdattamana. Minulla oli ehkä jopa hieman pakottava tarve ajaa vuoristoon. Nautin yksin ajamisesta vuoristoisissa maisemissa ja hyvästä musiikista.

Tämä seikkailu kuitenkin toi eteeni jotain todella yllättävää. Olin tulossa vuorien väliselle ylityssillalle ja näin kuin auto ajoi sillankaiteiden läpi ja syöksyi ainakin kolme metriä alas kuivaan, kivikkoiseen joenpohjaan. Epätodellisentuntuinen näky, mutta todellinen. Ajoin kiireesti paikalle, parkkeerasin autoni ja juoksin vuorenrinnettä alas. Kaikkien onneksi kaikki neljä matkailijaa selvisivät hyvin pienillä vammoilla järkyttävästä onnettomuudesta. Autoin heidät ulos autosta ja lähetin seuraavan paikalletulijan hakemaan apua, sillä vuoristossa ei ollut signaalia soittaa apua.

Tämän koko tapahtuman ajan pysyin yllättävän rauhallisena, pystyin rauhoittamaan ja johtaamaan loukkaantuneet pientareelle odottamaan ambulanssia. En ole koskaan ollut vastaavassa tilanteessa. Pelastushenkilökunta kysyi, teenkö tätä ammatikseni vai olenko enkeli. Tämä hieman nauratti, sillä tuntui erittäin selkeältä, että joku oli minut tähän tilanteeseen johdattanut ja myöskin tuonut rauhan ja kaiken tietämyksen, kuinka toimia.

Ei ehkä tavallinen seikkailutarina, mutta ehdottomasti toi suuren kiitollisuuden elämää kohtaan. Jälkeen tapahtuneen tietoisena siitä, että kaikki olivat turvassa ja kunnossa oli jotain aivan sanoilla kuvaamatonta istua vesiputouksen äärellä ja katsella sateenkaaren muodostumista virtaavan veden muodostamaan sumusateeseen. Elämä, rakkaus ja terveys ovat isoimmat lahjat, mitkä ihminen voi kokea ja tuntea täällä.

5. Mikä on upein tai erikoisin paikka, jossa olet yöpynyt?

Ehdottomasti unohtumattomin paikka on ollut Balin pohjoispuolella. Viidakko, vesiputouslaakso, josta sittemmin tuli minulle myös koti. Pimeä viidakko, viidakon äänet, tähtitaivas ja lämpimän iltanuotion viereen nukahtaminen. Se on vain kauneinta mitä tiedän. Jonakin päivänä saan nukahtaa tuon iltanuotion ääreen rakkaani kanssa ja se tulee olemaan unelman täydellistyminen.

6. Pelkäätkö matkoilla jotain?

On erittäin harvinaista, että pelkäisin jotain. Luotan täysin siihen, että elämä kantaa ja kaikki mitä pitää tapahtua tapahtuu minulle harmonisella tavalla. Muistan kyllä yhden yön Guatemalassa, jolloin pelästyin kuoliaakseni, kun mökkimme peltikattoon tipahti avokadoja. Ne kuulostivat vähintäänkin pommeilta.

Pyrin aina jakamaan hyvää ja rakkautta ympärilleni ja näin uskon myös, että hyvä kiertää. Siksi en ole juuri koskaan joutunut mihinkään ongelmiin tai onnettomuuksiin.

7. Paikka, jonne aina palaat?

Balin viidakko, minun sielun kotini.

Balin viidakon rakkaimpia aarteita Sini-Marialle ovat nämä ihanat laakson lapset

8. Pakkaan matkalle mukaani aina…

Läppärini, kyllä! ”Työt” kulkevat kätevästi mukana. Usein eniten painoa kertyy erilaisista superfoodeista ja laadukkaista eteerisistä öljyistä. Kaiken muun voi aina ostaa paikan päältä, jos sattuu esimerkiksi lempilenkkarit hajoamaan tai tarvitsen uusia urheiluvaatteita.

9. Minkä neuvon antaisit muille naismatkaajille?

On tietenkin maita, joissa on hyvä suunnitella mihin ja milloin matkustaa. Aina mukavampaa jakaa matkaa jonkun seurassa, joten jos tunnet olosi yksinäiseksi tai turvattomaksi, niin etsi hyvää reissuseuraa esimerkiksi paikallisista Facebookin reissaajaryhmistä. Hyvin suunniteltu reissu on aina kivempi ja rennompi toteuttaa.

10. Matkailu on opettanut minulle…

Olen oppinut niin paljon elämästä, kulttuureista, ihmisistä ja etenkin itsestäni, että on vaikeaa listata mitään. On totta, että paras sijoitus on sijoittaa matkustamiseen. Olen suvaitsevaisempi kuin koskaan, näen aivan eri näkökulmasta ihmisten onnellisuuden rakenteet ja sen, miten ihmisten onni koostuu. Kun poistuu omalta maalta ja omalta mukavuusalueelta, aukeaa aivan uudenlainen tietoisuus.

Eläminen reppu selässä ei todellakaan ole helppoa tai kaikille sopivaa, mutta jos haluat oppia jotain aivan uutta itsestäsi ja elämästä minimalistisesti, myy kaikki mitä voit ja osta itsellesi menolippu! Monesti kuulee ihmisten sanovan reissaajien juoksevan karkuun ongelmiaan, mutta se ei ole totta. Reissatessa todella tutustuu oman itsensä kaikkiin puoliin, eikä mikään ei jää huomaamatta.

Kun ei ole kotia, perhettä ja ystäviä ympärillä, joihin tukeutua, oppii olemaan todellinen oma itsensä. Tulee tutuksi varjoisemmistakin puolista itsessä ja oppii rakastamaan itseään pyyteettömästi. Sieltä se todellinen vapaus ja rakkaus löytyy.

Kerro kaverille!

1 ajatus aiheesta “Sini-Maria vaihtoi kivijalkayrityksen verkkovalmentamiseen ja vastasi maailman kutsuun”

  1. Paluuviite: Kuukauden Seikkailijattaret -kooste – Seikkailijattaret

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top