Joogaretriitti Sri Lankalla.

Sisäinen viisas nainen: jooga- & meditaatioretriitti Sri Lankalla 6-13.4.2023

Kerro kaverille!

Tervetuloa joogaretriitille, jonka tarkoitus on vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen viisaaseen naiseesi, joka on kaikista merkityksellisin opas, parantaja, opettaja ja sisäisen voiman lähde jokaisen elämänpolun varrella. Tämä joogaretriitti soveltuu kaikille Seikkailijattarille, ota mukaan vain utelias ja avoin mieli.

Info

Aika: 6–13.4.2023

Paikka: Hikkaduwa, Sri Lanka

Opettaja: Anna-Mari Pentikäinen (+700h joogaopettajakoulutusia)

Investointi: 999€

Jungilaisen psykoanalyytikon, Clarissa Pinkola Estésin, mukaan meissä kaikissa asuu villinainen eli vaistonvarainen olento, jonka löytääksemme meidän tulee lähteä uudenlaiselle matkalle. Se matka kutsuu meidät kääntymään sisäänpäin, sukeltamaan oman sisäisen universumimme syvyyksiin.

Tällä lempeällä joogaretriitillä teemme matkaa Sisäisen viisaan naisen luo vahvistamalla kehoyhteyttä liikkeen, joogan ja kirjoittamisen avulla.

Retriitti soveltuu sinulle, joka kaipaat elämääsi luovuutta ja elinvoimaa, sekä haluat vahvistaa omaa sisäistä sydämen ääntäsi.

Soveltuu myös sinulle, joka olet ehkä uupumuksen, stressin tai muiden elämän väliintulojen myötä hukannut kehoyhteyden ja haluat löytää takaisin kotiisi, kehoosi.

Joogaretriitin ohjelmasisältö

Tulet tutustumaan monipuolisesti embodied joogaan (yin jooga, hidas flow jooga ja yin & yang jooga sekä syvärentouttava jooganidra), somaattiseen liikkeeseen, tunnelukkoja vapauttavaan Shaking Medicine –harjoitukseen ja tantrisiin meditaatiotekniikoihin, joihin liittyvät mm. visualisointi ja erilaiset mantrat. Lisäksi teemme alitajuntaan sukeltavaa intuitiivista kirjoittamista.

Intuitiivinen kirjoittamisen merkitys henkisen kasvun polulla…

  • keino vahvistaa luovuutta
  • tapa vahvistaa yhteyttä omaan sydämeen ja intuitioon
  • toimiva keino siivota ja jäsentää omaa mieltä
  • työväline alitajunnassa sijaitsevien itseä rajoittavien uskomusten huomaamiseen ja purkamiseen
  • keino huomata huomata itsessä läsnäolevia toimintamalleja/käyttäytymistapoja jotka eivät palvele omaa
  • kokonaisvaltaista hyvinvointia

Majoitus

Majoitus yksityisessä, +1200m villassa rauhallisella paikalla idyllisen laguunin äärellä. Villa on varattu kokonaan vain meidän käyttöömme ja paikalla on retriittiryhmän lisäksi vain villan paikallinen henkilökunta, kuten osaava ja rakastettu kokkimme, joka on loihtinut retriittiläisten ruoat jo vuosien kokemuksella ja saanut paljon kiitosta.

Ryhmäkoko max 14 joogaajaa (varaathan paikkasi ajoissa jotta varmasti mahdut mukaan).

 

Joogaretriitin ohjelma

Aloitamme aamut meditaatiolla, hitaalla flow joogalla ja intuitiivisella kirjoittamisella uima-altaan äärellä, iltaisin kokoonnumme villan kattoterassille tähtitaivaan alle rentouttavan joogan/syvärentoutusten äärelle.

Päivät on varattu oleskeluun, rannoilla rentoutumiseen, vapaavalintaisiin päiväretkiin ja halutessasi surffaamiseen. Halutessasi voit käydä hemmotteluhoidoissa ja hieronnoissa.

 

Vapaavalintaiset päiväretket Seikkailijattarille (lisämaksusta)

Sound healing & gong bath
Doctor’s house market & livemusiikki
surffausta Weligamassa (sanotaan yhdeksi maailman parhaimmaksi paikaksi aloittaa surffaus)
Yala Safari
Kuvankaunis Ella vuoristomaiseman sydämessä ja teeplantaasit
Nuwara Eliya
Kandy city
Udawalawe national park
Historiallinen Galle Fort
Mirissa & veneretki valaita katsomaan

 

Info

Aika: 6–13.4.2023

Paikka: Hikkaduwa, Sri Lanka

Opettaja: Anna-Mari Pentikäinen (+700h joogaopettajakoulutusia)

Investointi: 999€

Sisältää: 10 x joogaharjoitus (& meditaatiot, hengitysharjoitukset), kirjoitusharjoitukset, majoitus luksusvillassa joka on kokonaan varattu pelkästään retriittiryhmän käyttöön (uima-allas ja laguuni pihassa), 7 x aamupala, 7 x maukas srilankalainen kasvisillallinen, pyyhkeet ja liinavaatteet.

Ilmoittautuminen ja kyselyt: annamari.pentikainen@gmail.com. Huom! Ilmoittautuminen viimeistään 28.2.2023 tai kunnes paikkoja on vapaana.

Joogaretriitin hintaan ei kuulu lennot eikä kuljetukset. Myöskään matkavakuutus ei kuulu hintaan vaan jokainen hoitaa sen itse. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Vehalla Leisure ( pvt ) ltd. Matka on osa Seikkailijattarien kumppanimatkoja, mutta Seikkailijattaret eivät vastaa matkasta.

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top