Tallinnan ravintolat.

Tallinnan ravintolat – missä syödä ja juoda?

Tallinnan viihtyisimmät ravintolat? Missä syödä Tallinnassa? Tallinnan ravintolavalikoima sen kun kasvaa ja vaikka hinnat ovatkin nousseet entisestä, ei laadussa tingitä. Nappaa talteen muutama herkuttelijan vinkki Tallinnaan.

Tallinnan ravintolat.

Tallinnan ravintolat – 14 x suosituksemme

Restoran Moon tarjoaa modernia slaavilaista ruokaa, joka todellakin vie kielen mennessään. Yksinkertainen on joskus parasta ja lähiraaka-aineet suuressa roolissa tämän ravintolan valikoimassa, siitä plussaa.

Restoran Pegasus on vanhankaupungin helmi. Annoksissa käytetään runsaasti satokauden raaka-aineita ja ruokalistalta löytyy monia jännittäviä makuja.

Salt Restoran on rento ja bistro-tyyppinen ravintola, jonne kannattaa suosion vuoksi tehdä pöytävaraus etukäteen. Paikka on todella pieni ja erittäin suosittu. Ravintola sijaitsee melkein Hilton Tallinn Parkin vieressä.

Noa on Piritan rannalla sijaitseva maailman makujen ja tuulahdusten ravintola, joka erityisesti pääsee kesällä oikeuksiinsa. Miljöö on todella upea, aivan meren rannalla. Noa lupaa yhtä puhtaita ja aitoja makuja kuin sisustuksensakin materiaalit ovat.

Vegan Restoran Von ihana ja jo klassikoksi etenkin vegaanien seurassa muodostunut vegaaniravintola. Muista varata pöytä etukäteen, paikka on suosittu.

F-Hoone on jo monelle suomalaiselle tuttu paikka Telliskiven sydämessa, aina tyylikäs ja hipsterihenkinen olohuone. Helppoa ja nopeaa ruokaa ja juomaa.

Restoran parrot on raikas tuulahdus Tallinnassa. Sisustus on trooppinen ja ruoka herkullista. Paikassa myös salakapakka, Parrot minibar.

Manna la Roosa on varmasti kiinnittänyt värikkäällä olemuksellaan monen Tallinnan vanhaankaupunkiin suuntaavan huomion. Vanha puutalo herättää jo kiinostuksen, puhumattakaan paikan hyvinkin villistä ja yllättävästä, värikkäästä sisustuksesta. Alakerrassa ravintola ja drinkkibaari, yläkerrassa ravintola Tai Boh.

Fotografiska on paitsi kiehtova valokuvataiteen museo, mutta myös loistava ruokapaikka. Suuntaa joko alakerran kuppilaan tai kauniiseen kattoravintolaan. Suositus myös aamupaloille!

Ülo on rennon tyylikäs ravintola, jonka annokset ovat kauniita ja herkullisia. Suositus etenkin brunssille.

Oasis tarjoaa hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa hauskassa ja rennossa miljöössä. Mukava terassi.

Värav coffee & toast on hyvin pienessä rakennuksessa sijaitseva kahvila, jota kannattaa harkita aamiaispaikaksi. Herkulliset, terveelliset aamiaiset.

× Lukuvinkki: Missä majoittua Tallinnassa? ×

× Lukuvinkki: Vinkit 24 h tunnin lomaan Tallinnassa × 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top