Hostellimatkaajan varusteet.

Tärkeät varusteet hostelleissa yöpyville reissaajille

Matkustatko hostelleissa? Hostelliyöpyminen muuttuu huomattavasti mukavammaksi, jos mukanasi kulkee oikeat varusteet. Listasimme tärkeimmät. 

Artikkeli sisältää markkinointilinkkejä, jotka on merkitty *.

Läpinäkyvät kosmetiikkalaukut

Hanki *täältä

Nämä läpinäkyvät kosmetiikkapussukat ovat loistava tapa organisoida kaikki hammasharjasta kasvojenpesutuotteisiin. Jätä pussukat paikkaan, josta löydät ne helposti, jos saavut hostellihuoneeseen vaikka keskellä yötä. Näin et joudu herättämään muita penkoessasi. Luksusta kaipaavalle voisi toimia myös vaikka *tämä versio.

5 pientä organisointipussukkaa

Hanki *täältä

Tämä viiden pussukan setti on myös toimiva kombinaatio organisoimaan pienempiä tavaroita alushousuista lääkkeisiin ja johtoihin.

Mikrokuitupyyhe.

Mikrokuitupyyhe

Hanki *täältä (Matkavaruste)

Mikrokuitupyyhe on pieneen tilaan menevä ja nopeasti kuivuva pyyhe. Hostelleista voi usein vuokrata maksua vastaan pyyhkeen, mutta järkevä reissaaja säästää kantamalla omaa ja kevyttä pyyhettään mukana.

Ear plugs

Hanki *täältä 

Nämä korvatulpat ovat kenties markkinoiden tyylikkäimmät, mutta myös tehokkaimmat. Näitä tarvitset yöllä! Monta eri kokoa. Jos sinulle riittää kepeämmätkin korvatulpat, *täältä saat ne edullisesti.

 

Lukko

Hanki *täältä (Amazon)

Hostelleissa reissatessa tarvitset usein lukon, jolla saat oman lokerosi lukittua. Vaijerimalli on kätevä ja toimii lähes kaikissa lukittavissa paikoissa. Avaimettomuus helpottaa, avaimesta ei tarvitse pitää huolta.

Suihkusandaalit

*Hanki nyt

Hostellien yleistiloissa ei hygieniasta voi koskaan huolehtia liikaa. Suihkussa on mukavampi käydä, kun jalassa on tyylikkäät *suihkusandaalit. Kevyet sandaalit toimivat myös rannalla ja vaikka kaupungillakin.

 

Silmämaski

Hanki *täältä

Hostellin dormiin saattaa joku saapua aamuyöllä ja laittaa valot päälle. Nuku silmälaput silmillä ja saat turvatummat unet. Jos kaipaat enemmän luksuksen tuntua yöhösi, miten olisi *satiiniset silmälaput?

× Lukuvinkki: Paras rinkka reissuun? ×

Hostelli
Varaa hostelli minne tahansa Hostelworldista!

 

 

× Lukuvinkki: Voiko aikuinenkin reissaaja viihtyä hostelleissa? ×

× Lukuvinkki: Kevyesti reissaajan pakkausvinkkejä ×

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top