Inspiraatiota maailmaa tutkivilta naisilta naisille – tiedostavamman ja kauniimman maailman puolesta!

Tervetuloa Seikkailijattaret-yhteisöön!

by
Seikkailijattaret on matkaileville ja matkailusta kiinnostuneille naisille suunnattu moniulotteinen yhteisö ja kollektiivinen julkaisu. Surffaa sivustolla haun kautta, etsien tietoa tai inspiroituen.  Helpoin tapa aloittaa parissamme on klikata maanosan kuvaa kartalta ja hypätä virtuaalimatkalle konkreettisten vinkkien ja inspiroivien tarinoiden parissa.

 

Minne matka? Let’s go!

 

AFRICA ASIA EUROPE NORTHAMERICA OCEANIA SOUTHAMERICA

Seikkailijattaret-sivuston sisältö

Seikkailijattaret.fi -sivustolla seikkailuhenkiset naiset kokoontuvat saman verkkokaton alle inspiroitumaan ja levittämään matkakuumeen tartuntaa. Tämä kuume leviää trooppisen taudin lailla monessa eri sosiaalisen median kanavassa, muun muassa Facebookin Seikkailijattaret-ryhmässä, Instagramissa ja luonnollisesti myös suusta suuhun menetelmällä.

Tämä kuume on positiivinen tunne. Sen seurauksena saatat rohkaistua matkustamaan entistä ennakkoluulottomammin. Matka voi viedä kauas tai lähelle, yksin tai yhdessä, toiminnan tai toimettomuuden tai vaikka vuosisadan rakkauden perässä. Saatat myös päätyä virtuaalimatkalle suoraan kotisohvaltasi.

Haluamme antaa unelmillesi siivet sekä villeimmillekin ideoillesi faktat. Vinkkejä jakaa joukko maailmanmatkaajia ammattimaisista bloggaajista elämäntapamatkaajiin ja eri alojen asiantuntijoihin. Tiimimme koostuu naisista, mutta miehet ovat luonnollisesti tervetulleita sivuillemme; täällä ei syrjitä ketään. 

Sivuiltamme löydät sekä syvällistä että kepeää sisältöä. Valitse sinulle sopivin tie ja tallaa omaa polkuasi vaikka aloittamalla reitti hakukentästä.

Haluamme levittää tiedostavan matkailun sanaa. Kerromme kohtaamisista ja kommelluksista. Haastattelemme muita ja avaudumme itse. Joukkoomme kuuluu toinen toistaan seikkailevampia naisia ja myös niin sanottuja arjen seikkailijattaria.

Matkailu on elämäntapa seikkailijattarille

Matkailu on parhaimmillaan ajatuksia herättävää maailman tutkailua ja oman maailmankuvan avartamista. Se on erilaisuuden ymmärtämistä ja myös omaan itseen tutustumista. Matkailu seikkailijatar-asenteella ei aina ole vain pelkkää lomailua, sillä haluamme usein matkoillemme myös syvemmän merkityksen. Meille matkailu on elämäntapa, ja jokainen päivä arjessakin on uusi mahdollisuus seikkailuun, pieneen tai suureen sellaiseen.

Kiitos, että olet täällä. Yhteinen seikkailumme on nyt virallisesti alkanut, annetaan sen viedä mukanaan. Muistakaa, että jokainen voi olla oman elämänsä seikkailijatar!

Perustaja: Laura Santanen, Urbaani viidakkoseikkailijatar -bloggaaja

 

Yhteydenotot: info@seikkailijattaret.fi

Palaa Alkuun