teurastamo helsinki

Teurastamo on Helsingin kaupunkikulttuurin rikastuttaja

Kerro kaverille!

Helsingin Kalasatamassa sijaitsevasta Teurastamosta on tänään kuhistu. Se mainittiin New York Times -lehdessä yhdeksi Helsingin kiinnostavimmista paikoista. Tämä luonnollisesti kiinnostaa myös seikkailijattaria! Kerromme lyhykäisyydessään, mistä on kyse.

Teurastamo on yksi niistä ihmeellisistä paikoista, jotka ovat selvinneet aikojen koetuksen ja nousseet uuteen loistoon Helsingin kulttuuri- ja katukuvassa. Teurastamo toimi vuonna 1933 nimensäkin mukaisesti teurastamona, jonka jälkeen se eli hiljaiseloa. Paikka kasvoi lähinnä liike- ja teollisuuskeskittymäksi, jonne tavallinen kaduntallaaja ei yleensä vahingossa eksynyt.

Vuonna 2012 se avattiin uudelleen kaupunkilaisten käyttöön, ja sen jälkeen paikka on isännöinyt yksi toistaan kiinnostavampia tapahtumia festivaaleista ilmaiskonsertteihin. Sen ainaisesti muuttuva ilme yllättää vierailijan joka kerta ja siellä sijaitsevien ravintoloiden makumaailma sulattaa kriittisemmänkin ruokafanin sydämen. Kahvista jäätelöön, burgerista pastaan, valikoimaa löytyy moneen makuun.

Teurastamolla voi rentoutua lukemalla Kirjaverstaan antia riippukeinussa, avartaa viskien ja ginien makumaailmaa tislaamo Distillery Barissa, saunoa turhat huolet pois tai tehdä, no, oikeastaan mitä vain. Alueelle voi mennä vaikka grillaamaan omia eväitään, palmun alle.

Teurastamon seuraavat tapahtumatärpit ovat kansainvälinen Tyynysotapäivä (maailman hauskin!) ja Teurastamon pääsiäismyyjäiset. Näe uusimmat päivitykset Teurastamon omilla sivuilla.

 

Pssst! NY Times -lehden sivuille on päässyt myös tuttu seikkailijatar! Helsinki Distilling Companyn kuvasta löytyy kukas mukaan kuin Seikkailijattarien World Dj Marietta!

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top