ticket to the moon -riippumatto

Ticket to the Moon – reissaajan riippumatto

Moni tietää värikkäät, kevyeltä näyttävät Ticket to the Moon -riippumatot. Sellaiset, jotka menevät pieneen myttyyn ja joita on helppo kuljettaa mukana jopa reppureissulla. Kyllä, sinäkin olet varmasti nähnyt sellaisen jo jossakin.

Maailmalla lähes jo legendan maineen saanut riippumatto, Ticket To The Moon, pitäisi olla jokaiselle meistäkin tuttu viimeistään nyt. Ota tämä laskuvarjokankaasta valmistettu monitoimituote mukaasi matkalle ja teet tylsimmästäkin paikasta päiväunien kohteen ja mahdollisesti jopa yöuniesi tyyssijan.

Paikkaan kuin paikkaan sulahtava Ticket To The Moon -riippumatto on pesuohjeen sanojen mukaan valmistettu ”unelmoijia varten ja tehty utopiassa”. Mikä olisikaan toimivampi paikka päiväunille ja päiväunelmointiin kuin turvalliseen syliinsä upottava riippumatto? Ripusta se puiden väliin, metsän reunalle. Ota majapaikaksi festarireissulle tai Lapin vaellukselle.

Lapin reissulla kannattaa muistaa myös mattoon liitettävä hyttysverkko, joka tulee tarpeeseen etenkin kesällä. Puuhun riippumaton saa kiinnitettyä  jopa vaurioittamatta puuta, mutta sitä varten suosittelemme puunhalaajaa eli turvallista ja puuta suojaavaa, kiinnitystä varten valmistettua köyttä.

Hanki oma reissuriippumatto *tästä. Vaativampaan makuun toimiin hyttysverkollinen riippumatto, esimerkiksi *tämä. Sadekelillä ja muutenkin suojana kannattaa myös muistaa *tarppi.

× Suuntaa Seikkailijattaret Basaariin ja hanki riippumatto ja muut reissuvarusteet! × 

riippumatto ticket to the moon

Sen lisäksi, että tiketti on mahtava reissutoveri ja päiväunien paikka, sen taustalla on kaunis tarina. Riippumattoja valmistava TTTM yhdistys on ottanut tehtäväkseen auttaa Indonesian Sumban saarella elävää heimoa, Kodin heimoa. Yhdistys on rakennuttanut saarelle koulun, opastanut malarian hoidossa ja tehnyt paljon muutakin tärkeää yhteisön hyväksi. Kannattamalla tikettiä, tuet myös hyväntekoa.

Vinkki: Kuinka kiinnittää riippumatto? Mikä on pitävä solmu? Lue se täältä. Haluatko tietää kaiken riippumattoilusta tai kaipaatko riippuiluseuraa? Tätä varten on olemassa oma Facebook-ryhmä eli Riippumattoretkeilijät.

 


 

Lukuvinkki: Inspiraatiota riippumattoyöpymiseen

Kerro kaverille!

1 ajatus aiheesta “Ticket to the Moon – reissaajan riippumatto”

  1. Paluuviite: Tampereen Supermessut inspiroi paremmin kuin koskaan ennen | Live now – dream later

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top