fbpx
ticket to the moon -riippumatto

Ticket to the Moon – reissaajan riippumatto

//

Moni tietää värikkäät, kevyeltä näyttävät riippumatot. Sellaiset, jotka menevät pieneen myttyyn ja joita on helppo kuljettaa mukana jopa reppureissulla. Kyllä, sinäkin olet varmasti nähnyt sellaisen jo jossakin.

Maailmalla lähes jo legendan maineen saanut riippumatto, Ticket To The Moon, pitäisi olla jokaiselle meistäkin tuttu viimeistään nyt. Ota tämä laskuvarjokankaasta valmistettu monitoimituote mukaasi matkalle ja teet tylsimmästäkin paikasta päiväunien kohteen ja mahdollisesti jopa yöuniesi tyyssijan.

Paikkaan kuin paikkaan sulahtava Ticket To The Moon -riippumatto on pesuohjeen sanojen mukaan valmistettu “unelmoijia varten ja tehty utopiassa”. Mikä olisikaan toimivampi paikka päiväunille ja päiväunelmointiin kuin turvalliseen syliinsä upottava riippumatto? Ripusta se puiden väliin, metsän reunalle. Ota majapaikaksi festarireissulle tai Lapin vaellukselle.

Lapin reissulla kannattaa muistaa myös mattoon liitettävä hyttysverkko, joka tulee tarpeeseen etenkin kesällä. Puuhun riippumaton saa kiinnitettyä  jopa vaurioittamatta puuta, mutta sitä varten suosittelemme puunhalaajaa eli kiinnitystä varten valmistettua lisäosaa.

riippumatto ticket to the moon

Sen lisäksi, että tiketti on mahtava reissutoveri ja päiväunien paikka, sen taustalla on kaunis tarina. Riippumattoja valmistava TTTM yhdistys on ottanut tehtäväkseen auttaa Indonesian Sumban saarella elävää heimoa, Kodin heimoa. Yhdistys on rakennuttanut saarelle koulun, opastanut malarian hoidossa ja tehnyt paljon muutakin tärkeää yhteisön hyväksi. Kannattamalla tikettiä, tuet myös hyväntekoa. Suomessa riippumattoja myy muun muassa Partioaitta.

Vinkki: Kuinka kiinnittää riippumatto? Mikä on pitävä solmu? Lue se täältä. Haluatko tietää kaiken riippumattoilusta tai kaipaatko riippuiluseuraa? Tätä varten on olemassa oma Facebook-ryhmä eli Riippumattoretkeilijät.

 


 

Lukuvinkki: Inspiraatiota riippumattoyöpymiseen

Laura Santanen

Seikkailijattarien perustaja on spontaani ja ennakkoluuloton reissaaja, joka matkustaa maailmalla ilman tarkkaa suunnitelmaa. Elämyksiä janoava esteetikko on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Lisää seikkailuja Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogissa.

3 Comments

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.