Team Seikkailijattaret

Tutustu alla Seikkailijattarien sisällöntuottajakollektiivin tiimiläisiin. Jokainen tiimiläinen allekirjoittaa seikkailijataruuden arvot ja täyttää omalla tavallaan seikkailijattaren kengät. Kaikki ovat seikkailijattaruuden ja sisällöntuotannon ammattilaisia tai kokemusasiantuntijoita.

Vakiotiimin lisäksi saatamme osallistaa yhteisön jäseniä kampanjoissa ja tapahtumissa.

× Yhteydenotot: info@seikkailijattaret.fi ×

Laura Santanen.
CEO | sisällöt | tapahtumat

LAURA SANTANEN

Seikkailijattarien perustaja on aitoja tunnelmia ja uniikkia estetiikkaa etsivä löytöretkeilijä, joka haluaa aistia ympäröivää maailmaa. Sydän sykkii avarakatseiselle tutkimusmatkailulle ja maailman rytmeille.

matkat | tapahtumat

ANNIINA SANDBERG

 
Afrikan-tutkija ja swahilin kielen tulkki. Lempipaikka on teltta jossakin syvällä savannilla. Intohimo alkuperäiskansoja kohtaan sai hänet perustamaan alkuperäiskansamatkailua edistävän matkatoimiston.

Veera Pitkanen.
sisällöt | tapahtumat

VEERA PITKÄNEN

Uniikeista elämyksistä ja autenttisesta elämänmenosta nauttiva antropologi, joka rakastaa sukeltaa syvälle maailman eri kulttuureihin. Veeran löytää usein DIY-saunan lauteilta, veneen kannelta tai ajamasta pakettiauton ratissa kohti auringonlaskua.

sisällöt | tapahtumat

EERIKA LEINO

 Maailmaan uteliaasti suhtautuva foodie ja luova sielu, jota innostaa erityisesti hidas ja merkityksellinen matkailu, mieluiten pyörän selässä. Elämässä parasta ovat sykähdyttävät kohtaamiset sekä arjen tutkimusretket

Sonia Abbassi.
sisällöt

SONIA ABBASSI

Seikkailunnälkäinen ja avarakatseinen matkailun liikkeenjohdon restonomi, joka viihtyy parhaiten harvinaisemmissa kohteissa ja tykkää pysyä reissussakin liikkeellä. Sydäntä lähellä ovat meri, trooppinen ilmasto ja vuoret.

sisällöt

EMMA MATILA

Kolmekymppinen yrittäjä ja utelias seikkailijasielu, joka on edelliset reilut 2,5 vuotta asunut reissupakussa brittiläisen kumppanin ja kahden koiran kanssa, ympäri Eurooppaa reissaten.  Intohimona on maailman näkeminen ja kokeminen. 

Aida.
sisällöt | videotuotanto

AIDA JAKOBSEN

Utelias maailmanmatkaaja ja intohimoinen tarinankertoja, joka valmistui syksyllä videokuvaajaksi englantilaisesta Bournemouthin yliopistosta, minkä jälkeen on elänyt maailmalla paikkariippumattomasti reppu selässä ja kamera kädessä.

sisällöt | tapahtumat

ULRIKA KOTIMÄKI

Adrenaalinnälkäinen esteetikko, joka on matkustanut 99 maassa. Koti Helsingissä, mieli usein kaukomailla. Tapahtumajärjestäminen on lähellä sydäntä. 

sisällöt

PINJA TAVASTI

Kulttuureista ja kielistä kiinnostunut reppureissaaja ja queer-matkailija seikkailukaverinaan perulainen rescuekoira. Kun Pinjaa ei nähdä rinkka selässä, hän toimii yrittäjänä sisällöntuotannon, valokuvauksen ja viestinnän parissa

CILLA HEISKANEN

Kohteiden yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut vastuullisen matkailun restonomi, joka harrastaa omatoimisia kiertomatkoja. 
 Sydäntä lähellä luonto, historialliset kohteet, maata pitkin matkailu ja paikallinen elämänmeno. Yli 50 maassa käynyt maabongari, mutta palaa usein myös tuttuihin maihin, kuten Meksikoon ja Italiaan.
Scroll to Top