Timo Wilderness

Timo Wilderness – Vloggaava heittäytyjä Taka-Hikiän takaa

Tämän kuun seikkailija tai niin sanottu kuumis, miten kukakin inspiroivaa miestämme haluaa kutsua, on varsinainen veijari. Timo Korpi eli videobloggaajana tunnettu Timo Wilderness ikuistaa ihmiselosta hetkiä, joiden et tiennyt edes tapahtuvan.

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Timo ”Wilderness” Korpi, videoblogaaja, videotoimittaja ja yhden miehen videotoimisto. Tulen syvältä Taka-Hikiän takaa, paikasta nimeltä Oitti. Aikuisiällä olen tamperelaistunut ja vielä enemmän helsinkiläistynyt.

Missä olet ja mihin olet menossa?

Olen kirjoitushetkellä Fiat Punton, vuosimallia 2000, takapenkillä. Olen Nelostiellä, viimeisin kyltti Kärsämäki 33. Olen menossa reissulle pohjoiseen: Oulangalle, Sodankylään ja sinne tänne.

Mikä sinua liikuttaa?

Minua liikuttavat nämä ohitse suhahtavat maisemat, Juustoportit ja kylät. Äsken ohitettu motelli oli joskus Napakymppi-ohjelmassa kolmantena palkintona. Lukitsimme sen paluumatkan yöpaikaksi.

Timo Wilderness

Timo Wilderness

Mistä nautit?

Vapaa-ajasta. Nautin siitä, että on aikaa ajatella ja bodata, lukea ja kuvata omaan tahtiin. Yritän hankkia vapaa-aikaa aina mahdollisimman paljon. Nyt on tosin kuukauden työputki takana, joten en kyllä oikein muista vapaa-ajasta mitään.

Timo Wilderness, mitä rakastat?

Näitä kaikkia läheisiä ihmisiä ja pikku retkiä.

Timo Wilderness

Timo Wilderness

Tapani matkustaa?

Kaikki käy. Viime aikoina erityisesti kotimaanharhailu on ollut kivaa. Harmittaa, kun en saanut inssiä toissa päivänä läpi. Olisin ratissa aivan kauhea harhailija; etsisin avuttomana seuraa, ajellen hiekkateitä kuin koira.

Seikkailu jota en unohda…

Varmasti ne reissut kun, lähdimme kaverini kanssa alasti reissuun pelkät passit mukanamme. Toisella kerralla oli passin lisäksi mukana kamera, ja Yle Areenasta voi vieläkin tuon reissun katsoa, jos semmoinen kiinnostaa. Sen nimi on luonnollisesti Alaston matka. Odotan edelleenkin tälle projektille jatkoa.

En koskaan matkusta ilman…

Kameraa. Koitan pitää kameran aina mukana ja totuttaa kaikki kaverini siihen. Yritän olla ihmisille, mitä Konsta Punkka on oraville ja niille talitiaisille.

Joko olet tutustut myös muihin kuukauden seikkailijoihimme? Tee se täällä!


Toimituksen huomio: Pääseikkailijattaremme Laura tutustui Wilderness-Timoon purjehduksella Turkissa. Mitä enemmän Timosta tietää, sitä jännittävämmäksi ja kiinnostavammaksi miehen elämä ja persoona muuttuu. Timo on mies, joka tanssi videolla Sian Chandelierin tahtiin, joka harrasti mutapainia ja joka vei katsojat Sompasaunaan hikoilemaan. Aikamoinen seikkailija ja heittäytyjä, eikös? Vink, vink: Timoa voi seurata myös Naamakirjassa.

 

Kerro kaverille!

1 ajatus aiheesta “Timo Wilderness – Vloggaava heittäytyjä Taka-Hikiän takaa”

  1. Paluuviite: Matka mahdollisimman lähelle | Urbaani viidakkoseikkailijatar

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top