fbpx

Seikkailijattaren etukortti

(3 tuotearviota)

12,90

Seikkailijattaren etukortti tuo käyttöösi upeita matkailuun, elämyksiin & hyvinvointiin liittyviä etuja ja alennuksia.

Voit hyödyntää kortin etuja matkaillessasi Suomessa, kotikaupungissasi tai ulkomaan reissuilla. Verkkokauppaedut saatavilla paikasta riippumatta.

Kortti on samalla klubikorttisi, joka toimii pääsylippuna Seikkailijattarien omiin ohjelmallisiin tapaamisiin ja tapahtumiin.

Nyt saat etukortin loppuvuodeksi edulliseen hintaan!

Kortti toimitetaan sinulle postitse. Hinta sisältää postikulut.

Saat kortin mukana tarkemmat ohjeet etujen lunastukseen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Seikkailijattaren etukortti ja sen mukana tuleva oikeus etuiluun ja etuoikeuksiin on jokaisen matkailua rakastavan naisen must!

Jäsenyyttä symboloiva etukortti mahdollistaa oikeuden hyötyä monista eduista. Kortilla voit hyödyntää etuja ympäri maan ja jopa maailmalla. Seikkailijattaren etukortti oikeuttaa sinut myös vip-pääsyyn Seikkailijattarien omiin tapahtumiin.

Etukortilla voit säästää satoja euroja ja saada käyttöösi monipuolisia lisäpalveluita ja bonusetuja.

Edut lunastat joko korttia näyttämällä tai kortista ja edusta ilmoittamalla varausvaiheessa. Verkkokauppoihin saat omat etukoodit.

Kortti on voimassa vuoden loppuun, mutta uudella vuositarralla voit jatkaa etujen käyttöä seuraavanakin vuonna. Monet eduista ovat jatkuvaluonteisia niin, että niistä voi hyötyä useampaan kertaan. Kortti kannattaakin pitää aina mukana lompakossa.

Verkkokaupoista saatavia alennuksia voit hyödyntää läpi vuoden asuinpaikasta riippumatta.

Seikkailijattaren etukortti on myös mahtava lahjaidea kaikille oman elämänsä seikkailijattarille!

Jos teet lahjatilauksen tai tilaat useamman kortin pyydämme ilmoittamaan ostoskorin viestikentässä kortin saajien nimet ja sähköpostiosoitteet, niin voimme viestiä jokaiselle uusista eduista sekä ylläpitää kortin omaavien asiakasrekisteriä.

Tilaa etukorttisi nyt – se on Seikkailijattaret-heimon jäsenkorttisi ja avaimesi uusiin seikkailuihin!

Tilaus- ja toimitusehdot täällä.

Palaa etujen hakusivuille tästä

Liity nyt hankkimalla oma korttisi ja aloita etuilu!

3 arviota tuotteelle Seikkailijattaren etukortti

  1. Salla K.

    Loistava idea tämä kortti! Innolla odotan lisää etuja, vaikka olen kyllä kortin hinnan säästänyt jo moneen kertaan. Tapahtumia kanssa odotan!

  2. Kaisa

    Juuri hankin tämän kortin ja aion käyttää monia etuja. Hyvä, kun on niin paljon pieniä paikkoja, joista ei muuten tietäisi.

  3. Sonja Riihikangas

    Seikkailijattaren etukortti on aivan loistava! 🙂 Se ei maksa paljon mitään, mutta etuja löytyy vaikka miten paljon ympäri Suomea. Etukortissa on mukana tosi ihania ja pieniä yrityksiä, joista moni on tullut tutuksi tätä kautta. Usein käy niin, että jo kerran korttia käyttäessä tienaa se hintansa takaisin. Etujen lisäksi kaiken takana on upea Seikkailijattaret-yhteisö, josta saa paljon inspiraatiota reissuille! <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.