fbpx

Seikkailijattaret-klubilaisuus

(3 tuotearviota)

12,90

Seikkailijattaren heimon jäsenyys & etukortti tuo käyttöösi upeita matkailuun, elämyksiin & hyvinvointiin liittyviä etuja ja alennuksia.

Voit hyödyntää kortilla saatavia heimoetuja matkaillessasi Suomessa, kotikaupungissasi tai ulkomaan reissuilla. Verkkokauppaedut ovat saatavilla paikasta riippumatta.

Heimolaisuus & etukortti toimii pääsy-/alennuslippunasi Seikkailijattarien omiin ohjelmallisiin tapaamisiin ja tapahtumiin.

Hankkiessasi Seikkailijattaret-heimon jäsenyyden nyt, saat heti käyttöösi loppuvuoden 2021 edut ja heimolaisuutesi etuineen on voimassa 2022 vuoden loppuun.

Kortti toimitetaan sinulle postitse. Hinta sisältää postikulut.

Saat kortin mukana tarkemmat ohjeet etujen lunastukseen.

Kuvaus

Liity Seikkailijattarien omaan klubiin ja pääse mukaan Seikkailijattarien sisäpiiriin, saa samalla käyttöösi Seikkailijattaren etukortin alle kasatut edut.

Klubilaisuutta symboloiva Seikkailijattaren etukortti mahdollistaa oikeuden hyötyä monista eduista, joita voi hyödyntää ympäri maan ja jopa maailmalla. Etukortilla voit säästää satoja euroja ja saada käyttöösi monipuolisia lisäpalveluita ja bonusetuja.

Edut lunastat joko korttia näyttämällä tai kortista ja edusta ilmoittamalla varausvaiheessa. Verkkokauppoihin saat omat etukoodit.

Monet eduista ovat jatkuvaluonteisia niin, että niistä voi hyötyä useampaan kertaan. Kortti kannattaakin pitää aina mukana lompakossa, vaihtoehtoisesti kuva kortistakin riittää monissa tilanteissa.

Verkkokaupoista saatavia alennuksia voit hyödyntää läpi vuoden asuinpaikasta riippumatta.

Seikkailijattaret-klubilaisuus oikeuttaa sinut pääsyyn  Seikkailijattarien omiin tapahtumiin joko etuhintaan tai maksutta.

Seikkailijattaren etukortti on myös mahtava lahjaidea kaikille oman elämänsä seikkailijattarille!

Jos teet lahjatilauksen tai tilaat useamman kortin pyydämme ilmoittamaan ostoskorin viestikentässä kortin saajien nimet ja sähköpostiosoitteet, niin voimme viestiä jokaiselle uusista eduista sekä ylläpitää kortin omaavien asiakasrekisteriä.

Tilaa etukorttisi nyt – se on Seikkailijattaret-klubikorttisi ja avaimesi uusiin seikkailuihin!

Tilaus- ja toimitusehdot täällä.

Palaa etujen selaussivuille tästä

 

Liittymällä nyt, saat ensi vuoden jäsenyyden hintaan 12,90€ ja siihen liittyvät edut 2021 & 2022 käyttöösi. Liity, saa oma etukorttisi ja aloita etuilu!

 

Miten hyödyt Seikkailijattaret-klubilaisuudesta?

 • Saat oikeuden osallistua Seikkailijattarien tapahtumiin.
 • Saat oikeuden osallistua Seikkailijattaret-matkoille.
 • Saat käyttöösi sisäpiirin artikkeleita www.seikkailijattaret.fi -sivustolla.
 • Pääset Seikkailijattarien läheisten kavereiden listalle Instagramissa ja saat pääsyn tilimme VIP-tiloihin, joissa saatamme jakaa alekoodeja tai muuta hyödyllistä.
 • Saat käyttöösi paljon erilaisia etuja, jotka saa käyttöön Seikkailijattaren etukortin numerolla.
 • Saat oikeuden osallistua verkkotapahtumiimme.
 • Uutta! Jos olet bloggaaja, uusimmat blogiartikkelisi nostetaan halutessasi Seikkailijattarien blogien feediin www.seikkailijattaret.fi -sivustolla.

HUOMIO! TUOTE UUDISTUU JA KEHITTYY PARHAILLAAN. Vuoden 2021 edut ovat voimassa normaalisti, vuoden 2022 etuja ja muuta päivitetään parhaillaan. Pysy kuulolla!

 

3 arviota tuotteelle Seikkailijattaret-klubilaisuus

 1. Salla K.

  Loistava idea tämä kortti! Innolla odotan lisää etuja, vaikka olen kyllä kortin hinnan säästänyt jo moneen kertaan. Tapahtumia kanssa odotan!

 2. Kaisa

  Juuri hankin tämän kortin ja aion käyttää monia etuja. Hyvä, kun on niin paljon pieniä paikkoja, joista ei muuten tietäisi.

 3. Sonja Riihikangas

  Seikkailijattaren etukortti on aivan loistava! 🙂 Se ei maksa paljon mitään, mutta etuja löytyy vaikka miten paljon ympäri Suomea. Etukortissa on mukana tosi ihania ja pieniä yrityksiä, joista moni on tullut tutuksi tätä kautta. Usein käy niin, että jo kerran korttia käyttäessä tienaa se hintansa takaisin. Etujen lisäksi kaiken takana on upea Seikkailijattaret-yhteisö, josta saa paljon inspiraatiota reissuille! <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.