fbpx

Seikkailijattaret-klubilaisuus

(3 tuotearviota)

16,90

Seikkailijattarien Aarresaari-klubin jäsenyys & etukortti tuo käyttöösi upeita matkailuun, elämyksiin & hyvinvointiin liittyviä etuja sekä reissunaisten omia tapahtumia.

Klubikortti toimii pääsy-/alennuslippunasi Seikkailijattarien omiin ohjelmallisiin tapaamisiin ja tapahtumiin.

Kortti on voimassa vuoden 2022 loppuun.

Klubin etukortti toimitetaan sinulle postitse. Hinta sisältää postikulut.

Kuvaus

UUTTA! Liity Seikkailijattarien omaan Aarresaari-klubiin ja pääse mukaan Seikkailijattarien sisäpiiriin, saa samalla käyttöösi Seikkailijattaren edut.

Seikkailijattarien oman Aarresaari-klubin jäsenyys on pääsylippu seikkailijattaruuden sisäpiiriin. Se oikeuttaa sinut hyötymään monista eduista ympäri maan ja jopa maailmalla. Seikkailijattaret-klubilaisuus oikeuttaa sinut pääsyyn Seikkailijattarien omiin tapahtumiin joko etuhintaan tai maksutta.

Klubilaisena saat käyttöösi myös lukuisia etuja, joita paljastamme vuoden mittaan lisää aina, kun uusi aarre löytyy. Myös klubilaiset on kutsuttu mukaan aarteenetsintään ja saatte toivoa etuja! Teemme parhaamme, että aarrearkku avautuu niiden kohdalla.

Klubiedut lunastat joko korttia näyttämällä tai kortista ja edusta ilmoittamalla varausvaiheessa. Verkkokauppoihin saat omat etukoodit. Osa eduista on jatkuvaluonteisia ja niistä voi hyötyä useampaan kertaan.

Seikkailijattaret-klubilaisuus on myös mahtava lahjaidea kaikille oman elämänsä seikkailijattarille!

Jos teet lahjatilauksen tai tilaat useamman kortin pyydämme ilmoittamaan ostoskorin viestikentässä kortin saajien nimet ja sähköpostiosoitteet, niin voimme ylläpitää kortin omaavien asiakasrekisteriä.

Onko sinulla jo Seikkailijattaren etukortti & klubijäsenyys? Voit uusia nykyisen jäsenyytesi hintaan 7,90€ tästä!

Tilaus- ja toimitusehdot täällä.

 

3 arviota tuotteelle Seikkailijattaret-klubilaisuus

  1. Salla K.

    Loistava idea tämä kortti! Innolla odotan lisää etuja, vaikka olen kyllä kortin hinnan säästänyt jo moneen kertaan. Tapahtumia kanssa odotan!

  2. Kaisa

    Juuri hankin tämän kortin ja aion käyttää monia etuja. Hyvä, kun on niin paljon pieniä paikkoja, joista ei muuten tietäisi.

  3. Sonja Riihikangas

    Seikkailijattaren etukortti on aivan loistava! 🙂 Se ei maksa paljon mitään, mutta etuja löytyy vaikka miten paljon ympäri Suomea. Etukortissa on mukana tosi ihania ja pieniä yrityksiä, joista moni on tullut tutuksi tätä kautta. Usein käy niin, että jo kerran korttia käyttäessä tienaa se hintansa takaisin. Etujen lisäksi kaiken takana on upea Seikkailijattaret-yhteisö, josta saa paljon inspiraatiota reissuille! <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.