fbpx

Seikkailijattaret-klubilaisuus

(3 tuotearviota)

16,90

Seikkailijattarien Aarresaari-klubin jäsenyys & etukortti tuo käyttöösi upeita matkailuun, elämyksiin & hyvinvointiin liittyviä etuja sekä reissunaisten omia tapahtumia.

Voit hyödyntää kortilla saatavia etuja matkaillessasi Suomessa, kotikaupungissasi tai ulkomaan reissuilla. Verkkokauppaedut ovat saatavilla paikasta riippumatta.

Klubikortti toimii pääsy-/alennuslippunasi Seikkailijattarien omiin ohjelmallisiin tapaamisiin ja tapahtumiin.

Hankkiessasi klubijäsenyyden nyt, saat heti käyttöösi loppuvuoden 2021 edut ja jäsenyytesi etuineen on voimassa 2022 vuoden loppuun.

Klubin etukortti toimitetaan sinulle postitse. Hinta sisältää postikulut.

Saat kortin mukana tarkemmat ohjeet etujen lunastukseen.

Kuvaus

UUTTA! Liity Seikkailijattarien omaan Aarresaari-klubiin ja pääse mukaan Seikkailijattarien sisäpiiriin, saa samalla käyttöösi Seikkailijattaren edut.

HUOMIO! TUOTE UUDISTUU JA KEHITTYY PARHAILLAAN. Vuoden 2021 edut ovat voimassa normaalisti, vuoden 2022 etuja ja muuta päivitetään parhaillaan. Pysy kuulolla!

Seikkailijattarien oman Aarresaari-klubin jäsenyys on pääsylippu seikkailijattaruuden sisäpiiriin. Se oikeuttaa sinut hyötymään monista eduista ympäri maan ja jopa maailmalla. Seikkailijattaret-klubilaisuus oikeuttaa sinut pääsyyn Seikkailijattarien omiin tapahtumiin joko etuhintaan tai maksutta.

Klubilaisena saat käyttöösi myös lukuisia etuja, joita paljastamme vuoden mittaan lisää aina, kun uusi aarre löytyy. Myös klubilaiset on kutsuttu mukaan aarteenetsintään ja saatte toivoa etuja! Teemme parhaamme, että aarrearkku avautuu niiden kohdalla.

Klubiedut lunastat joko korttia näyttämällä tai kortista ja edusta ilmoittamalla varausvaiheessa. Verkkokauppoihin saat omat etukoodit. Osa eduista on jatkuvaluonteisia ja niistä voi hyötyä useampaan kertaan.

Seikkailijattaret-klubilaisuus on myös mahtava lahjaidea kaikille oman elämänsä seikkailijattarille!

Jos teet lahjatilauksen tai tilaat useamman kortin pyydämme ilmoittamaan ostoskorin viestikentässä kortin saajien nimet ja sähköpostiosoitteet, niin voimme ylläpitää kortin omaavien asiakasrekisteriä.

 

Liittymällä nyt, saat vuoden 2022 jäsenyyden hintaan 16,90€ ja myös vuoden 2021 edut käyttöösi

Vai onko sinulla jo Seikkailijattaren etukortti & klubijäsenyys? Voit uusia nykyisen jäsenyytesi hintaan 7,90€ tästä!

Tilaus- ja toimitusehdot täällä.

Palaa etujen selaussivuille tästä

3 arviota tuotteelle Seikkailijattaret-klubilaisuus

  1. Salla K.

    Loistava idea tämä kortti! Innolla odotan lisää etuja, vaikka olen kyllä kortin hinnan säästänyt jo moneen kertaan. Tapahtumia kanssa odotan!

  2. Kaisa

    Juuri hankin tämän kortin ja aion käyttää monia etuja. Hyvä, kun on niin paljon pieniä paikkoja, joista ei muuten tietäisi.

  3. Sonja Riihikangas

    Seikkailijattaren etukortti on aivan loistava! 🙂 Se ei maksa paljon mitään, mutta etuja löytyy vaikka miten paljon ympäri Suomea. Etukortissa on mukana tosi ihania ja pieniä yrityksiä, joista moni on tullut tutuksi tätä kautta. Usein käy niin, että jo kerran korttia käyttäessä tienaa se hintansa takaisin. Etujen lisäksi kaiken takana on upea Seikkailijattaret-yhteisö, josta saa paljon inspiraatiota reissuille! <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.