Gemalai village on uniikki majoitus Langkawilla.

Uniikki majoitus Langkawilla: Gemalai Village

Etsinnässä uniikki majoitus Langkawilla, Malesiassa? Tässä on yksi hyvä vaihtoehto, tässä on vesipuhveleiden laidunmailla sijaitseva Gemalai Village.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Herään aamuun uniikissa majoituksessani jo juuri ennen kellonsoittoa. Tämä on mahdollista vain hyvin nukutun yön jälkeen. Aikaero painaa vielä hieman, mutten malta olla väsynyt. Kuka nyt haluaisi olla väsynyt ollessaan Malesian Langkawilla ja yöpyessään upeassa Gemalai Villagessa, vesipuhveleiden ympäröimänä? Puen päälleni majapaikkani vakiovarustukseen kuuluvan kauniin aamutakin ja sujautan jalkoihini samaan settiin kuuluvat aamutossut. Avaan luonnonmateriaaleista tehdyn ja kaksikerroksisen mökkini oven. Edessäni avautuu näkymä riisipellolle, jonka yllä kymmenet linnut lentelevät ja jonka vetisillä pelloilla vesipuhvelit jo laiduntavat.

Tutustu hintoihin ja varaa *täällä.

Gemalai village langkawi uniikki majoitus arvostelu.

gemalai village langkwi majoitus

_MG_9124

_MG_9125

Kävelen portaat alas, alakerran terassille. Aamiainen on katettu omalle terassilleni toivomukseni mukaan jo varhain aamulla. Istun alas ja nostan lierihattua muistuttavan kuvun ylös, jonka alta paljastuu herkullinen, paikallinen aamiainen. Kahvia on isossa kannussa ja mehu on laitettu kauniisti purnukkaan. Voisiko kauniimpaa aamiaista ollakaan?

Jaloissani pyörii pieni lintu, se selkeästikin toivoo pääsevänsä osingoille aamiaisestani. Eiköhän sille riittäisi syötävää edessäni olevalla riisipellollakin? Sillä on selkeästi vain annoskateus.

Lukuvinkki: Langkawi – mitä tehdä ja nähdä?

gemalai village langkawi arvostelu

_MG_9260

_MG_9261

Tunnen melkein jo kuolan valuvan suupielistäni. Samaan aikaan havahdun päiväunelmoinnistani. En ole Malesian Langkawilla, olen keskellä Helsinkiä. Kahden yön majailusta Langkawin Gemalai Villagessa on aikaa jo muutama vuosi, mutta koska tuo paikka teki minuun suuren vaikutuksen, haluan jakaa kokemukseni teidänkin kanssa.

Gemalai Village on luonnollinen ja uniikki majoitusvaihtoehto Langkawilla

Luonnonmateriaaleista rakennetut Gemalai-kylän tyypilliset mökit (kampung hut) ovat oikeastaan melko täydelliset. Voisin jopa asua sellaisessa, vaikka aina. Majapaikka on uudehko ja kaikki on raikasta ja modernia, loppuun asti mietittyä. Seinät ovat osittain bambua ja sängyn päällä on värikäs taideteos. Kylpyhuoneessa on käsin tehty saippua ja luonnollinen hyttyskarkoite, citronella.

_MG_9262

_MG_9265

_MG_9476

gemalai village langkawi kokemus

Talo hengittää ja luonto tulee jopa ääninä sisälle asti. Samoin myös viereisen tien melu kantautuu sisälle, ikävä kyllä. Alkuun koin sen erittäin häiritsevänä, mutta toisena päivänä aloin jo tottua pieneen melusaasteeseen. Opin hyväksymään, että kaikkea ei voi kontrolloida ja oikeastaan jopa unohdin pian koko tien. Tämä tie onkin Gemalai Villagen ainoa miinus.

Kahden majoitusvuorokauteni aikana olisin helpostikin voinut viettää aikaa ainoastaan mökkini verannalla, seuraten vesipuhveleiden ja lintujen päiväohjelmaa. Olisin viihtynyt aika täydellisesti niinkin. Ohjelmaa tosin  riitti, enkä levottomana matkailija malttanut olla tutkimatta paikkoja. Vuokrasinkin pyörän ja seikkailin ympäriinsä, paikallisen asutuksen keskellä. Kävelyetäisyydelläkin on ranta ja ravintoloita. Myös paikan oma ravintola on loistava valinta ja ruoka tarjoillaan riisipellon laidalle rakennettuihin majoihin.

_MG_9494

_MG_9499

Uniikki majoitus Langkawilla.

Uniikki majoitus Langkawilla.

Gemalai Village saa suositukseni! Langkawin upean ja monipuolisen majoitustarjonnan takia en välttämättä majoittuisi viikkoa yhteen menoon tässä paikassa, mutta ainakin pari tai kolmekin yötä on ehdottomasti sen väärti! Sijainti on todella keskeinen, lähellä pääsaaren vilkkainta rantaa, Pantai Cenangia. Gemalain mökeissä voi hetkeksi unohtaa kaiken muun ja uppoutua vain vaikka lukemaan kirjaa omalla terassilla, vesipuhveleiden ympäröimänä. Tänne voisin palata!

Vinkki: Toinen majapaikkavinkki Langkawille löytyy täältä!

Tutustu hintoihin ja varaa *täällä.


Muutama muu uniikki majoitus Langkawilla

  • Upeat ja perinteiset huvilat: Kunang Kunang Heritage Villas – varaa paikka *täältä.
  • Mökit vesipuhveleiden laidunmailla: The Gemalai Village – varaa ja tutustu *täältä.
  • Luksusta kaipaavalle luonnon ystävälle: The Datai – tutustu *täällä.
  • Luksusta vetten päällä: Berjaya – tutustu paikkaan *täällä.

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top