Upea majapaikka Langkawilla.

Upea majapaikka Langkawilla – perinteiset villat

Kerro kaverille!

Malesian Langkawilla sijaitsee upea majapaikka. Sellainen helmi, josta ei ole kiire pois ja joka hellii aisteja. Pääsin testaamaan sen taikaa ja täyttämään paikan kauneimmassa perinteisessä huvilassa vuosia.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Vietin helmi-maaliskuussa kaksi yötä Malesian Langkawin yhdessä kauneimmista majapaikoista. Olin Langkawilla jo toista kertaa ja olin halunnut yöpyä edes yhdessä majapaikassa, josta voisin ilolla kertoa eteenpäin. Sellainen löytyi. Kunang Kunang Heritage Villas on nähtävyys jo itsessään. Kaikki pienen resortin rakennuksista ovat perinteisiä ja vanhoja malesialaisia taloja, jotka on tuotu Langkawille Malesian mantereelta. Ne on entisöity ja muokattu tähän päivään, sisustettu tähän aikaan ja vaativammankin esteetikon mieltä ylentäväksi.

Upea majapaikka Langkawilla.

Puiset rakennukset ovat yksityiskohtaisia ja jokaisessa on katettu, osittain parvekkeella sijaitseva kylpyhuone. Oman kylpyhuoneeni puinen, paljumainen kylpyallas, oli erittäin kutsuva ja taisin siellä rentoutuakin syntymäpäiväsankarina, ylhäisessä yksinäisyydessäni.

Kahden päivän ajan katselin vain ympärilleni ja ihailin kaikkea. Paikka on niin kaunis. Alueella sijaitsee villojen lisäksi uima-allas, jossa saa rauhassa uida ja rantatuoleja, joissa voisi viipyä vaikka koko päivän. Hauskaa seuraa saa alueella viilettävistä rotukanoista.

majoitus langkawi

Upea majapaikka Langkawilla.

Lukuvinkki: Mitä tehdä ja nähdä Langkawilla?

Paikka sijaitsee Langkawin sisämaassa, kuitenkin järkevän etäisyyden päästä vaikka Cenangin rannalta. Hotellilla on oma ravintola, jota voi lämpimästä suositella.

Tämä on ehdottomasti kokemisenarvoinen majapaikka, jos Langkawin suunnalle menee. Täydellinen esimerkiksi pariskunnille. Paikan omistaa Kuala Lumpurissa asuva malesialaismies, joka on ammatiltaan muotisuunnittelija ja joka on puvustanut monia maan hallitsevia henkilöitäkin. Tyylitaju näkyy kaikessa Kunang Kunang Heritage Villojen yksityiskohdissa, joiden kauneutta on todella vaikeaa saada vangittua edes kuviin.

Tutustu paikkaan ja sen hintoihin *täällä.

Upea majapaikka Langkawilla.

majoitus langkawi
Paikan vastaanotto on todella kaunis ja yksityiskohtainen. Pyydä ihmeessä kierrosta ja kysele paikan historiasta. Avulias henkilökunta avustaa ja kertoo varmasti!

Muut majoitusvinkit Langkawille

  • Upeat ja perinteiset huvilat: Kunang Kunang Heritage Villas – varaa paikka *täältä.
  • Mökit vesipuhveleiden laidunmailla: The Gemalai Village – varaa ja tutustu *täältä.
  • Luksusta kaipaavalle luonnon ystävälle: The Datai – tutustu *täällä.
  • Luksusta vetten päällä: Berjaya – tutustu paikkaan *täällä.

 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.