Vieraskirjoittajat

 Vieraskirjoittajaksi?

Oletko oman elämäsi seikkailijatar, joka rakastaa matkustamista, kirjoittamista ja valokuvausta? Onko sinulla hauska, koskettava, hullu, mukaansatempaava tarina kerrottavanasi? Hienoa, sillä kirjoittajamme ovat juuri kaltaisiasi, maailmasta kiinnostuneita naisia, jotka haluavat kertovaa omalla äänellään ainutlaatuisista ja autenttisista kokemuksistaan.

Matkakertomuksia ja vinkkejä
Kerro luontokokemuksista, elämyksistä, rakkauksista, peloista, kulttuurieroista, tunteista, töistä, kaupungeista…Mitä olet nähnyt/tehnyt/kuullut/tuntenut/maistanut ja miksi? Anna vinkkejä, tarjoa neuvoja, jaa tietoa.

Tyyli
Sekä proosa että listat ovat tervetulleita, puhe- tai kirjakielellä. Toivomme mahdollisimman sujuvaa tekstiä, omalla tyylilläsi. Haluamme inspiroida, innostaa ja hymyilyttää, mutta haluamme myös puhutella, ymmärtää ja kyseenalaistaa.

Valokuvaus
Toivomme esteettisiä ja korkealaatuisia kuvia. Mikäli sinulla ei kuitenkaan satu olemaan sielukasta lähikuvaa sukellusreissullasi tapaamastasi valkohaista, ei hätää! Emme jätä juttuasi julkaisematta valokuvien puutteen vuoksi.

Juttujen julkaiseminen
Kaikki kirjoitusaiheet ja -ideat ovat tervetulleita. Mikäli ne eivät sovellu julkaisun teemaan, pahoittelemme. Seikkailijattaria on satoja ja ihania tarinoita aivan liikaa! Meidän tehtävämme on luoda niistä kokonaisuus.

Palkkio ja tunnustus
Valitettavasti emme voi vielä maksaa kirjoittajillemme palkkiota, mutta jokainen kirjoittaja mainitaan  hänen oman postauksensa yhteydessä. Voit myös linkata juttujasi omaan blogiisi.

Käyttöoikeudet
Kaikkien Seikkailijattarissa julkaistujen teosten, niin kirjallisten kuin kuvallistenkin, oikeudet jäävät sinulle.

Kerro meille ideasi (älä lähetä valmista juttua)!

info@seikkailijattaret.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top