fbpx

Seikkailijattaren etukortti on avain VIP-seikkailuihin

Meitä seikkailijattaria on jo suuri joukko. Halusimme antaa jokaiselle oman elämänsä seikkailijattarelle mahdollisuuden liittyä seikkailijattarien VIP-kerhoon ja avata oven VIP-seikkailijattarille tarkoitettuun, ekslusiivistenkin etujen maailmaan.

Loimme Seikkailijattaren etukortin teitä varten ja nyt seuraa aito mainospuhe, oletteko valmiit?

Olemme kortistamme ylpeitä. Seikkailijattaren etukortti inspiroi matkailemaan lähellä ja kaukana, yhdistää yrityksiä ja kuluttajia. Kortti takataskussa tai vain kortin kuva ja sarjanumero puhelimessa saa nauttia edullisemmin monista palveluista ja saa lisää vastinetta reissurahoille.

Kotimaan matkailua pidetään usein kalliina, joten olemmekin kasanneet kortille alennuksia ja etuja lukuisista kotimaan kohteista ja matkailuun liittyvistä palveluista. Seikkailijattaren etukortti on mitä mainioin reissukaveri kotimaan helmien tutkimiseen, tekee seikkailusta edes himpun verran halvempaa.

etukortti

Kortti inspiroi tutustumaan tuntemattomampiinkin reissukohteisiin ja palveluihin. VIP-seikkailijatar voi poimia itselleen runsain määrin säästöjä ja tutustua samalla uusiin matkailu- ja elämyspalveluihin. Kortti on voimassa aina vuoden 2021 loppuun asti, joten aikaa etujen lunastukseen on reilusti ja myös uusia etuja pompsahtelee ilmoille aivan koko ajan. Välillä tuomme ilmoille kampanjoita ja ennenkuulumattomia yllätyksiä.

Kortin hinta on tienattu takaisin helposti jo yhtä etua käyttämällä, jonka jälkeen kaikki muut käytetyt edut merkitsevät säästöjä. Yhden edun arvo voi olla jopa kymmeniä euroja, tästä esimerkkinä upea St. George -hotellin -20% etu, jossa normaalisti noin 200 euroa maksavan huoneen saa noin 160 euron hintaan. Tällaista etua ei saa muiden palveluiden kautta. Lisäksi mukana on yrityksiä, jotka eivät anna kenellekään muulle minkäänlaisia alennuksia tai etuja. Kortti kourassa voi todellakin kokea olevansa VIP.

Korttia käyttämällä tukee myös suomalaista matkailualaa ja etenkin pieniä yrityksiä uuteen nousuun pandemian keskellä. Antamalla alennuksen tai edun yrittäjät ovat halunneet kutsua meitä seikkailijattaria matkakumppaneineen luokseen, avata ovensa meille.

Seikkailijattaren etukortti on myös upea lahjaidea jokaiselle oman elämänsä Seikkalijattarelle ja muistakaa, että aivan kuka tahansa ikään tai sukupuoleen katsomatta voi olla oman elämänsä seikkailijatar!

Etukorttilaiset saavat myös etuoikeuden osallistua kaikkeen toimintaamme ja pian starttaaviin klubi-iltoihin. Etukortti on avain uudenlaisten seikkailujen maailmaan ja lupaamme keksiä sen ympärille lisääkin kaikkea kivaa!

Joko sinulla on oma korttisi? Mitä muuta toivoisit kortilta? Lupaamme ainakin yrittää toteuttaa toiveenne!

Tutustu etuihin nyt ja tilaa oma korttisi hintaan 24,90€! 

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seuraava seikkailu

Lapuanjoen Rantakeidas - Täydellistä majoitusta Alahärmässä

Latest from Etukortti