Seikkailijattaren etukortti on avaimesi etuihin ja elämyksiin

Kerro kaverille!

etukortti

Meitä seikkailijattaria on jo suuri joukko. Halusimme antaa jokaiselle oman elämänsä seikkailijattarelle mahdollisuuden liittyä seikkailijattarien etukorttikerhoon ja avata oven seikkailijattarille tarkoitettuun, ekslusiivistenkin etujen maailmaan.

Loimme teitä varten Seikkailijattaren etukortin.

Olemme kortistamme ylpeitä. Seikkailijattaren etukortti inspiroi matkailemaan lähellä ja kaukana, yhdistää yrityksiä ja kuluttajia. Kortti takataskussa tai vain kortin kuva ja sarjanumero puhelimessa saa nauttia edullisemmin monista palveluista ja saa lisää vastinetta reissurahoille.

Kotimaan matkailua pidetään usein kalliina, joten olemmekin kasanneet kortille alennuksia ja etuja lukuisista kotimaan kohteista ja matkailuun liittyvistä palveluista. Seikkailijattaren etukortti on mitä mainioin reissukaveri kotimaan helmien tutkimiseen, tekee seikkailusta edes himpun verran halvempaa.

Kortti inspiroi tutustumaan tuntemattomampiinkin reissukohteisiin ja palveluihin. Etukortillinen seikkailijatar voi poimia itselleen runsain määrin säästöjä ja tutustua samalla uusiin matkailu- ja elämyspalveluihin. Kortti on voimassa aina vuoden 2021 loppuun asti, joten aikaa etujen lunastukseen on reilusti ja myös uusia etuja pompsahtelee ilmoille aivan koko ajan. Välillä tuomme ilmoille kampanjoita ja ennenkuulumattomia yllätyksiä.

Kortin hinta on tienattu takaisin helposti jo yhtä etua käyttämällä, jonka jälkeen kaikki muut käytetyt edut merkitsevät säästöjä. Yhden edun arvo voi olla jopa kymmeniä euroja. Lisäksi mukana on yrityksiä, jotka eivät anna kenellekään muulle minkäänlaisia alennuksia tai etuja.

Korttia käyttämällä tukee myös suomalaista matkailualaa ja etenkin pieniä yrityksiä uuteen nousuun pandemian keskellä. Antamalla alennuksen tai edun yrittäjät ovat halunneet kutsua meitä seikkailijattaria matkakumppaneineen luokseen, avata ovensa meille.

Seikkailijattaren etukortti on myös upea lahjaidea jokaiselle oman elämänsä Seikkalijattarelle ja muistakaa, että aivan kuka tahansa ikään tai sukupuoleen katsomatta voi olla oman elämänsä seikkailijatar!

Etukorttilaiset saavat myös etuoikeuden osallistua kaikkeen toimintaamme ja klubi-iltoihin. Etukortti on avain uudenlaisten seikkailujen maailmaan ja lupaamme keksiä sen ympärille lisääkin kaikkea kivaa!

Joko sinulla on oma korttisi? Mitä muuta toivoisit kortilta? Lupaamme ainakin yrittää toteuttaa toiveenne!

Tutustu etuihin nyt ja tilaa oma korttisi hintaan 24,90€! 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.