FAQ  – Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia Seikkailijattaret-klubilaisuuteen ja sitä todentavaan etukorttiin liittyviin tyypillisiin kysymyksiin.

Mikä on Seikkailijattaret-klubilaisuus?

Kuka tahansa itsensä reissunaiseksi kokeva voi kuulua Seikkailijattarien moniulotteiseen yhteisöön, mutta niin sanottu Seikkailijattarien klubilaisuus on maksullinen upgreidaus, jolla saa käyttöönsä etukortille kasatut edut ja mahdollisuuden osallistua Seikkailijattarien tapahtumiin.

Huom. Seikkailijattaren etukortin funktio muuttui vuonna 2022  ja etukortti on nyt klubilaisuus.

Voiko kuka tahansa ostaa Seikkailijattaren etukortin tai liittyä klubiin?

Kyllä voi! Kortti on kuitenkin kohdennettu etenkin naisille, jotka pitävät matkustelusta ja käyttävät matkailuun liittyviä palveluita. Kortti on suunnattu oman elämänsä seikkailijattarille, jotka haluavat kuulua reissunaisten sisäpiiriin ja olla mukana Seikkailijattarien toiminnassa.

Vaikka kortti on suunnattu naisille, voi kortin hankkia ja ottaa käyttöönsä halutessaan myös mies. Ehkä luontevinta on kuitenkin se, että mies ostaa puolisolleen / kumppanilleen kortin ja pääsee hänen rinnallaan hyötymään joistakin eduista. Myös suuri osa tapahtumista on suunnattu vain naisille.

Miten määritellään Seikkailijatar?

Seikkailijattaren määritelmä on laaja, kantavana ajatuksena on, että jokainen voi olla oman elämänsä Seikkailijatar!

Seikkailijatar on matkaileva nainen, joka tutkii ympäröivää maailmaa ja lähiympäristöään uteliaasti, avoimin silmin ja mielin. Hän nauttii matkoistaan, uusista kokemuksista ja elämyksistä juuri omalla uniikilla tavallaan. 

Seikkailijattaret keskustelevat ja jakavat vertaisvinkkejä Facebookin Seikkailijattaret-ryhmässä, jonne mukaan voi liittyä niin halutessaan. Facebook-ryhmään kuuluminen ja Seikkailijattarien sosiaalisen median kanavien seuraaminen ovat tapoja seurata myös heimon etukorttiin liitettyjä uusia etuja ja muita ajankohtaisia asioita. Nämä ovat kuitenkin täysin vapaaehtoisia, eikä niitä edellytetä.

Tutustu kaikkiin tapoihin olla mukana täällä.

Voiko matkaseuralaiseni hyötyä klubikorttini eduista, vaikka hänellä ei ole omaa korttia?

Osa eduista on sellaisia, että niistä pääsee hyötymään myös klubilaisen matkaseuralaiset. Esimerkiksi alennukset majoituksista ja kaupanpäälliset majoituksen tai muun palvelun oston yhteydessä ovat tällaisia. Kunhan palvelun tilaajalla/maksajalla on klubilaisuutta todentava etukortti. 

Luonnollisesti 2 yhden hinnalla edut ovat sellaisia, joissa kaveri/ kumppani pääsee kaupanpäälle mukaasi tai voitte jakaa kulut haluamallanne tavalla.

Yleensä se onko etu vain kortin haltijalle vai myös seuralaisille on mainittu edun esittelyn yhteydessä. Voit vielä halutessasi varmistaa asian edun tarjoavasta yrityksestä. 

Miten nopeasti saan korttini, jotta pääsen käyttämään haluamaani etua?

Kortit postitetaan yleensä 1-3 päivän sisään tilauksen saapumisesta. Ja postin kulkuun menee  tavallisesti 2-3 päivää. Jos sinulla on kiire käyttää haluamaasi etua, lähetä meille siitä tilauksen yhteydessä tieto, saat kuvan kortistasi ja asiakasnumerostasi sähköpostiin. Näillä tiedoin pääset jo kiiretapauksessa käyttämään etuja.

Haluaisin noutaa kortin, miten toimin?

Etukortin voi myös noutaa tällä hetkellä Helsingin Ullanlinnasta, Parturi-Kampaamo Aroha Helsingistä, osoitteesta Vuorimiehenkatu 16. Noudot aukioloaikojen puitteissa. 

Valitse verkkokaupan ostoskorissa ennen maksua “nouto” ja näin sinulta ei veloiteta toimituskuluja.

Jos tilaan kortin sitoudunko johonkin?

Tilaamalla kortin ei sitoudu mihinkään muuhun kuin käyttämään korttia omien intressiesi mukaan, annettuja ohjeita noudattaen. 

Miksi kortista ei ole sovellusta?

Etukortin ensiversio on ihan fyysinen kortti, jatkossa selvitämme mahdollisuuksia tuoda rinnalle myös sovellus. Etukortin etuja voit kuitenkin selailla ja hyödyntää aina, kunhan sinulla on puhelin ja toimiva nettiyhteys.

Ostetusta kortista voit ottaa kuvan siltä puolen, jossa on asiakasnumero sekä ja nimi, tämä kuva henkkarien kera on käypä tapa osoittaa etuoikeutesi. 

Etukoodien sivun ja salasanan voit myös tallettaa puhelimeesi ja näin voit hyödyntää etuja aina halutessasi.

Miten käytän kortille kasattuja etuja?

Etuja käytetään pääsääntöisesti joko näyttämällä korttia palvelua tilatessa ja/tai kertomalla siitä varauksen yhteydessä sekä antamalla tarvittaessa kortissa olevan asiakasnumeron. 

Vaikka olet kertonut etukortista varauksen yhteydessä, ota se mukaan ja varaudu näyttämään se vielä palvelua lunastaessasi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tarkempi ohje lunastukseen löytyy yleensä kunkin edun kuvauksen yhteydestä.  

Verkkokaupat ja verkkokurssit toimivat etukoodeilla. Myös osa majoituksista voi olla varattavissa alennettuun hintaan verkkovarausjärjestelmässä etukoodia käyttämällä. Etukoodit ovat omalla salasanasuojatulla sivullaan. Saat kortin yhteydessä ohjeet niiden käyttöön. Talleta etukoodisivu ja salasana esim. puhelimeesi.

Jos edun lunastuksessa on mitään epäselvää, varmista edun oikea lunastustapa suoraan yritykseltä.

Täältä voit katsoa tarkempaa ohjeistusta kortin käytöstä.

Voiko korttia lainata toiselle? Saanko jakaa verkkokaupan etukoodin?

Kortti on aina henkilökohtainen sille, jonka nimi kortissa lukee ja kenelle se on oston yhteydessä rekisteröity. 

Kortin omistajan ja palvelun tilaajan tulee olla käytännössä sama henkilö, kaverille lainaaminen ei siten käy. Yritys voi tarkistaa tarvittaessa kortin käyttäjän henkilöllisyyden. Kaverin voi ottaa kuitenkin mukaan etuja käyttämään ja hyötyä jakamaan. Tai kaverille voi tilata oman kortin.

Jos kortin ostaa lahjaksi, on syytä ilmoittaa oston yhteydessä henkilön nimi, jolle se tulee. Kirjaamme rekisteriimme henkilön nimen ja hänelle lähetetyn kortin asiakasnumeron.

Verkkokauppojen koodit ovat vain klubilaisille  tarkoitettu ja niitä ei tule jakaa eteenpäin.

Pitääkö minun kuljettaa korttia aina mukanani?

Ei välttämättä, kunhan sinulla on kuva kortista, jossa näkyy nimesi ja asiakasnumerosi. Varaudu myös todistamaan tarvittaessa henkilöllisyytesi.

Miten saan tiedon uusista eduista?

Tiedotamme klubiin liittyneitä uusista eduista sähköpostitiedotteella (liitythän siis sähköpostilistallemme ja kurkkaat myös roskapostikansion silloin tällöin) noin kerran kuussa sekä jonkin verran sosiaalisen median kanavissa. Uusimmat edut ovat nähtävissä aina ensimmäisenä, kun menet sivuille www.seikkailijattaret.fi/etukortti

Onko minun järkeä liittyä klubiim, jos käytän ehkä vain muutamaa etua?

Sinun kannattaa suunnitella etujen käyttö niin, että saat ensinnäkin kortin hinnan takaisin ja tämän jälkeen teet vielä säästöjä. 

Etujen arvo vaihtelee 5 -100 € välillä / etu, eli jos käytät vain yhtä etua, jäät plussalle, jos edun arvo on vaikkapa 30 € tai siitä yli. Jos käytät kortin voimassaoloaikana esimerkiksi viittä etua, joiden arvo on keskimäärin 25 € / kpl, olet kortin hinnan jälkeen säästänyt 100 €. 

Jos käytät etuja enemmän ja säännöllisemmin, voit säästää kortin voimassaoloaikana useita satoja euroja normaalihintoihin nähden. Siinä on varmasti järkeä! 

Muista myös, että pelkät edut eivät ole ainoa syy liittyä klubiin. Kortti avaa oven Seikkailijattaret-tapahtumiin.

Kortti on voimassa 2021 vuoden loppuun saakka, joten mitä nopeammin kortin hankkii sitä enemmän ehtii hyötyä eduista (Huom. Seikkailijattaren etukortin funktio muuttuu 2022).

Entä, jos en pysty käyttämään haluamaani etua, kun kohde on loppuun varattu tai koronarajoitukset estävät matkustamisen?

Emme voi tietenkään taata, että esimerkiksi tietyssä majoituksessa on tilaa juuri haluamillesi päiville, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä varausten kanssa. 

Ulkomailla sijaitsevat kohteet ovat kotimaata alttiimpia koronaan liittyville matkustusrajoituksille. Näille force major -esteille emme valitettavasti voi mitään, mutta uskomme ja toivomme, että kauemmaksikin pääsee matkustamaan turvallisesti ainakin 2021 aikana. 

Suomalaisille, maailmalla toimiville yrittäjille matkailijoiden paluu on tietenkin äärimmäisen tärkeää ja haluamme olla kannustamassa heidän palveluidensa käyttöön heti, kun se on mahdollista ja turvallista.

Voinko ehdottaa tiettyä yritystä etukorttiin mukaan? 

Ilman muuta! Voit lähettää meille ehdotuksia toivomistasi eduista / yrityksistä os. info@seikkailjattaret.fi tai Seikkailijattarien Facebook / Instagram -tilien kautta. Pyrimme neuvottelemaan kaikkien toivottujen yritysten kanssa niiden mukaan saamiseksi.

Uudistus 2022: Jatkossa tämä tulee olemaan suuressa roolissa ja klubilaiset saavat olla mukana aarteenetsinnässä!

Miten saan oman yritykseni mukaan etuihin?

Jos haluat oman yrityksesi mukaan etuihin, lähetä meille sähköpostia info@seikkailjattaret.fi, niin saat infopaketin yhteistyökumppanuudesta ja voimme edetä sen pohjalta. Uusia kumppaniyrityksiä otetaan mukaan jatkuvasti, sisältöyhteistöihin sidottuna.

 

Mietityttääkö jokin asia etukortissa/klubilaisuudessa vielä? Lähetä meille kysymys, niin vastaamme siihen!

 

Scroll to Top