9 x kylpylä Virossa aikuiseen makuun

Kylpylä Virossa aikuiseen makuun? Minne mennä ja mikä kylpylä olisi paras omiin tarpeisiin? Tutustu ainakin näihin kylpylöihin ja kylpylähotelleihin.

Sivustolla käytetään mainoslinkkejä, jotka on merkitty *. 

Inspiroidu ainakin näistä Viron kylpylöistä

Elamus Spa

Elamus Spa on Viron suurin päiväkylpylä Tallinnassa, jossa tarjolla lukuisia altaita ja saunoja, sekä erilaisia hoitoja. Tarjolla myös aikuisten alue. Paikassa ei majoitusta, mutta valitse vaikka joku suosikkimme täältä.

Ring Spa

Tallinnassa sijaitsevan Ring Spa on todella kaunis ja moderni kylpylä, varsinainen nautiskelijan valinta. Useita saunoja ja erilaisia uima-altaita, saunaosastoa voisi kuvailla jopa mahtavaksi. Kylpylässä on myös erilaisia saunarituaaleja sekä mahdollisuus varata erilaisia hoitoja. Paikasta on mahdollista varata myös vain omalle porukalle oma keidas, oma alue. Auki joka päivä. Paikassa ei ole majoitusta, mutta ehkä majoitut jossakin näistä paikoista?

Estonia Resort Hotel & Spa

Tyylikäs ja suuri kylpylähotelli, joka sijaitsee Pärnussa.  Kylpylässä on useita erilaisia altaita, saunoja ja höyryhuoneita. Erikseen varattavissa myös hierontaa, miten olisi vaikka yrttihieronta? Soveltuu vaikka koko perheelle. *Tutustu lisää.

Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park

Tämä suuri  kylpylähotelli sijaitsee Pärnun rannalla ja tarjoaa laajan valikoiman kaikenlaisia kylpyläpalveluita. Kylpylässä on sisä- ja ulkoaltaita, vesipuisto, saunoja ja erilaisia hoitoja. Kylpylä ei ole uusimmasta päästä, mutta se on hiljattain uusittu. Soveltuu koko perheelle.

Grand Rose SPA Hotel

Tämä romanttishenkinen *kylpylähotelli sijaitsee Kuressaaressa, Saarenmaalla. Kylpylässä on useita erilaisia altaita, porealtaita, saunoja ja hierontaa. Majoittuessa hotellissa on nautinnollista kävellä kylpytakissa vaikka hoidosta hoitoon. Loistava valinta ystäväporukoille tai romanttiselle lomalle. Ei suuria massoja, pienemmän porukan nautiskelua.

3Vihula Manor Country Club & Spa

Tämä historiallinen ja kaunis kartanohotelli sijaitsee Vihulan kylässä ja tarjoaa vierailijoilleen käyttöön ylellisen kylpyläosaston, jonka palveluissa on ekologista ajatusta. Kylpylässä on sisä- ja ulkoaltaita, saunoja, höyryhuoneita. Saatavilla myös erilaisia hemmotteluhoitoja. Paikka keskittyy enemmän hoitoihin kuin itse kylpemiseen. *Tutustu lisää!

Hotel Mövenpick

Kaunis ja moderni hotelli, joka kannattaa pitää mielessä, kun haaveilee kylpylälomasta vaikka oman rakkaan kanssa. Hotellin spa-osasto on kaunis ja tyylikäs. Tilaa juoma spa-osaston tuoliin ja katsele takkatulta, sauno vaikka höyrysaunassa ja vilvoita oloa välillä altaassa. Sijaitsee Tallinnassa, Vanhankaupungin kupeessa. Hotellin yleistilat ovat todella viihtyisät ja aamainen tarjoillaan ylimmässä kerroksessa. Tutustu *täällä.

Hedon Spa & Hotel

Tämä kylpylä sijaitsee kauniissa Pärnun ranta- ja kylpyläkaupungissa. Se tarjoaa laajan valikoiman hoitoja ja palveluita upeassa, uusklassisessa rakennuksessa. Kylpylässä on erilaisia altaita, saunoja, hierontaa ja suosittuja mutahoitoja. Hoidot kannattaa varata etukäteen. Paikkaa voi ajatella jopa boutique-kylpylänä. Tutustu *täällä.

Viimsi Spa

Aivan Tallinnan keskustan lähettyvillä ja Pirittan rannan suunnalla sjaitseva kylpylähotelli Viimsi Spa on tehty seesteiseksi ja kauniiksi. Altaalla voi nauttia vaikka juomaa ja useissa saunoissa on joku lisäelementti kuorinta-aineista takkatuleen. Viimsissä on sekä vain aikuisille suunnattu puoli että vauhdikkaampi vesipuisto koko perheelle. Toimii sekä hotellina että päiväkylpylänä. Suositus myös lisämaksullisille hoidoill.

 

× Lukuvinkki: Parhaat vinkit 24 tunnin mini-lomalle Tallinnaan × 

Viro kylpylaloma.

× Lukuvinkki: Mitä lahjaksi seikkailuhenkiselle isälle? ×

Kylpyläloma Virossa tai muualla – ota huomioon nämä seikat

  • Kuka tai ketkä lähtevät matkalle? Kylpylähotellia varatessa on hyvä ottaa huomioon, mikä on matkan tavoite ja millä kokoonpanolla reissuun lähdetään. Onko kyseessä romanttinen loma? Kaveriporukan reissu? Lapsiperheen loma? Joku muu? Ota tarkasti selvää, kenelle hotelli on suunnattu. Eläkeläisille suunnatut kylpylät ovat luonnollisesti yleensä rauhallisia, lapsiperheille sopivat hotellit saattavat olla vesipuistomaisia ja usein näissä melutasokin saattaa ajoittain nousta korkealle.
  • Kaipaatko hotellilta aktiviteetteja ja palveluita vai haluatko paikan, jonka ympäristössä riittää tutkittavaa? Osa hotelleista sijaitsee hieman kauempana ja kaikki toiminta sijoittuu hotellin alueelle. Tällaiset hotellit ovat loistavia niille, jotka eivät oikeastaan haluakaan vaihtaa kylpytakkia ulkovaatteisiin. Ota selvää, mitä aktiviteetteja hotelli tarjoaa. Usein aktiviteetit saattavat olla jopa ilmaisia hotellin vieraille.
  • Uima-allasosastot saattavat välillä olla vilkkaita, etenkin sesongilla ja viikonloppuisin. Jos kaipaat rauhaa, suuntaa saunoihin ja allasosastolle esimerkiksi aikaisin aamulla, lounasaikaan tai myöhään illalla.
  • Ota mukaan tossut (esimerkiksi varvastossut), niissä on mukavampaa liikkua ihan jopa hygieniasyistä. Myös liikuntavaatteet kannattaa pakata mukaan; hotellin kuntosalia kannattaa hyödyntää.
  • Ota mukaan myös omia kosmetiikkatuotteita. Vaikka hoitolan hoitoja kannattaa hyödyntää, myös hemmottelu omalla ajalla omassa huoneessa on nautinnollista.
  • Varaa hieronnat ja hoidot mieluusti jo etukäteen. Näin varmistat, että pääset juuri haluamiisi hoitoihin.
  • Muista, että juhlapyhinä ja loma-aikoina kaikkialla on ruuhkaa.
  • Jos toivot kylpylälomalta rentoutumista ja jopa hiljaisuutta, kannattaa tutustua myös niin sanottuihin K18-kylpylöihin. Sellainen on muun muassa Tallinnan Vimsi Spa. Toisaalta, lapsiperheillekin suunnatut kylpylät rauhoittuvat suuresti iltaa kohti ja joskus aikuisten kylpylöissä voi olla juhlivia seurueita.

× Lukuvinkki: 4 x ihana kylpylä Suomessa aikuisten hetkiin ×

Tiesitkö, että varaamalla kauttamme (*affiliate) tuet toimintaamme ja samalla kiität matkainspiraatiosta. Kiitos ♥

Kerro kaverille!

Scroll to Top