Tallinna iglu park.

Seikkailijattaren valinnat: Tallinnan parhaat hotellit ja hostellit

Tallinnan hotelli- ja hostellivalikoima on laaja. Mitkä ovat Tallinnan parhaat hotellit ja hostellit? Missä kannattaa majoittua, kun etsii uniikkia majapaikkaa naapurimaamme pääkaupungissa? Mikä on budjettitietoisen majoittujan valinta Tallinnassa ja missä yöpyä, kun etsii paikkaa romanttisiin hetkiin? Lue valintamme majoitukseksi Tallinnan lomalla.

Loma Tallinnassa voi saada uuden ulottuvuuden, kun varaa majoituksen huolella. Ikimuistoinen majoitus tekee lomasta aina paremman ja lomalla on tärkeää valita majoitus omien tarpeiden mukaan. Kuka nyt haluaisi päätyä bilehostelliin etsiessään rauhaa tai kylpylähotelliin etsiessään menoa ja meininkiä. Tutustu vinkkeihimme Tallinnan majapaikanmetsästyksen viidakossa.

Tallinnan hotellit ja hostellit – tutustu ainakin näihin majapaikkoihin

Iglupark Tallinn – majoitusvalinta Tallinnassa uniikkien majoituselämyksien vaalijoille (artikkelikuvassa)

Jos etsit hotellielämystä Tallinnassa vailla vertaa, jotain aivan muuta, tämä on valintasi. Yövy meren äärellä pienessä ja mökkimäisessä majassa, varaa käyttöösi sauna ja jopa toimisto ja koe olevasi kaukana arjesta. Tämä vaihtoehto sopii loistavasti pariskunnille ja pienille porukoille, jotka haluavat kokea jotain erilaista.

Fun fact: Tiesitkö, että muun muassa David Beckhamilla on oma iglusauna?

Tutustu ja varaa tästä.


Telegraaf Hotel: Tallinnan hotelleista ehdoton valinta modernia luksusta kaipaaville matkaajille

Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva Telegraaf Hotel on luksusmatkaajan valinta. Hotelli on tyylikäs ja loppuun asti viety viiden tähden hotelli. Huoneet ovat siistit ja tyylikkäät, huokuen vanhan ajan luksusta.

Tallinnan parhaanakin hotellina tituleerattu hotelli tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen elämyksen. Muista varata aika myös spa-hoitoihin, rentoutuminen on taattu!

Tutustu hintoihin ja varaa hotelli täältä.

 

× Lukuvinkki: Pelasta hiukset kaupunkilomalla – parhaat kuivashampoot ×


Schlössle Hotel – Linnamaista viiden tähden romantiikkaa

Tallinnan vanhakaupunki kätkee sisäänsä pienen, vain 23 huoneen hotellin. Schlössle Hotel on kuin pieni linna, kirjaimellisestikin. Vanhan ajan tunnelmaa ja alkuperäistä arkkitehtuuria. Telegraafiin verrattuna maalaisromanttisempi sisustus kattoparruineen ja lähes kuninkaallisine antiikkikaluisteineen ja sänkyineen.

Tämä on valintamme vanhan ajan tunnelmaa ja lämminhenkistä luksusta kaipaaville seikkailijoille ja seikkailijattarille. Plussaa maksuttomasti käytettävästä saunasta.

Tutustu ja varaa täältä.

 


Swissotel tallinna.
Swissotelin näkymät ovat upeat. Kuva: Swissotel

Swissotel Tallinn – Hotelli Tallinnassa näköalaa vaaliville, tyylikkäille reissaajille

Tallinnan hotelleista Swissotel on hotellivalinta Tallinnasta modernia luksusta kaipaaville. 30-kerroksisen, suuren hotellin huoneista on näköala merelle tai kaupungin yli ja hotellin spa-osasta on hulppea. Sopii loistavasti astetta paremmalle lomalle etenkin pariskunnille ja business-matkaajille.

Tutustu ja varaa tästä.


Hektor Container -hotelli – Ekologisen ja modernin reissaajan valinta

Tallinnan rosoisen Telliskiven luovan kaupungin keskellä sijaitsee uniikki ja kestävät arvot edellä toimiva hotelli, Hektor Container Hotel. Vietä yö merikontissa ja vaikutu, miten tehokkaasti neliöt voidaan hyödyntää; kontissa on jopa oma WC ja suihku.

Tämä konttihotelli toimii loistavasti myös soolomatkailijoille ja diginomadeille. Hektorissa on myös hyvät työskentelytilat.

Varaa: Lue kokemuksemme paikasta.

 


Capsule Hostel – Majoitu budjettiystävällisesti omassa kapselissa

Sooloreissaajan valinta voisi olla tämä: japanilaistyylinen kapseli. Capsule Hostel sijaitsee hieman niin sanotun ydinkeskustan ulkopuolella, mutta lähellä kaikkea. Hostellimaisen edullinen hintataso, mutta perinteistä hostellin dorm-majoitusta enemmän yksityisyyttä. Omassa kapselissa on pistorasiat ja muutenkin kapseli on kaikin puolin toimiva. WC ja suihkutilat ovat jaetut.

Tämä valinta sopii etenkin yksin matkaileville tai kaveruksille tai jopa kaveriporukoille. Romanttiseen viikonloppuun emme tätä luonnollista suosittele.

Tutustu ja varaa tästä.


Old Town Munkenhof – Edullisin valinta budjettimatkaajille

Kenties Tallinnan vanhankaupungin edullisin valinta, sillä hostellin puolella yöpyy edulliseen 16€ hintaan. Jaetussa huoneessa voi siis majoittua todella edullisesti ja runsaasti yksityishuoneita tarjoavassa majatalossa saa hostellin parhaat puolet käyttöönsä. Tämä majapaikka on sisustukseltaan melko vanha, emme varsinaisesti suosittele esteetikoille tai myöskään romanttista viikonloppua suunnitteleville pariskunnille. Silti sijainti on aivan loistava ja yleisestä keittiöstä plussaa. Sopii loistavasti myös kaveruksille ja jopa perheille.  Sopii myös diginomadeille ja muille työmatkalaisille.

Tutustu ja varaa tästä.

Vinkki: Etsitkö ohjelmaa Tallinnan lomalle? Tutustu ja varaa *Tripadvisorin kautta!

Siisti ja moderni hotelli Tallinnassa.
Mövenpickin huoneet ovat modernit ja siistit. Tilava kylpyhuone.

Mövenpick Hotel – tyylitietoisen nautiskelijan valinta

Uusi ja tyylikäs hotelli Tallinnassa. Kaikin puolin siisti ja moderni hotelli. Yläkerrassa kattojen tasolla on ravintola ja samassa paikassa runsas aamiainen. Hotellilla kaunis uima-allasosasto, jossa voi viettää aikaa nautiskellen ja saunoa. Sopii loistavasti aikuiseen makuun!

*Varaa tämä hotelli tästä.Booking.com

 


× Lukuvinkki: Vinkit 24 h lomalle Tallinnaan ×

 

Olisiko Seikkailijattaret basaarissa sinulle se oikea majapaikka? Kurkkaa koko ajan kasvava valikoima täältä.

Kerro kaverille!

1 ajatus aiheesta “Seikkailijattaren valinnat: Tallinnan parhaat hotellit ja hostellit”

  1. Olin tässä hotellissa 80 luvulla useasti kun olin liikematkalla eri maissa Euroopassa ja lopuksi täytimme Kalevin tuotteilla peräpään silloin kyydissä olin.1500 kg konvehteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top