Hotelli & ravintola Sandvik

Pensarin saaren Hotelli & ravintola Sandvik  on oikea lomakohde kaikille, jotka unelmoivat lomasta meren äärellä, koskemattomassa luonnossa. Loma-alue sijaitsee Turun saariston Pensarin saaren eteläisimmässä kärjessä, joten rauha ja upea merimaisema on taattu. Tarjolla monenlaista majoitusta. Etu: -12% majoituksesta Varaukset ja edun lunastus: Ilmoita Seikkailijattaret-klubilaisuudesta varausta tehdessä ja näytä korttisi paikan päällä. Voimassaoloaika: 1.6.-30.9. 2021 (ei koske 24.6-27.6)  

LUE LISÄÄ

PetriS Chocolate

Petri´s Chocolate on hurmaava suklaakeidas ja majapaikka Mathildedalin ruukkikylän tunnelmallisissa miljöössä. lähellä Saloa . Etukortilla majoitut -10% etuhintaan Mathildedalin Bed & Breakfastissa  ja saat -10% take awayna ostettavista suklaista Edun lunastus: varaukset osoitteesta [email protected] Lukuvinkki: Onko Mathildedal vielä tuntematon? Lue myös tämä juttu Seikkailijattaret-mediasta.

LUE LISÄÄ

Café Victor

Café Victor on tunnelmallinen levähdyspaikka Turun taidemuseossa. Seikkailijattaren etukortilla saa kaikista kahvilan tuotteista jatkuvana etuna -10% alennuksen. Näytä etukorttisi tilauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Airisniemen kartano

Turussa meren äärellä sijaitseva Airisniemi tarjoaa ihanteelliset puitteet niin ikimuistoisille häille, syntymäpäiväjuhlille, kokouksille, tyky-päiville kuin rapujuhlillekin. Tilausravintola ja juhlatila Airisniemen kartano tarjoaa etukortilla 10% alennuksen normaalihinnoistaan. Edun lunastus: Mainitse kortista varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Nordic Activities

Nordic Activitiesin valikoimassa on esim. kiipeily-, laskeutumis-, kajakointi- ja vaelluselämyksiä sekä melontavälineiden vuokrausta. Etukortilla -15% kaikista palveluista ja retkistä. Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla: [email protected] Kerro varauksen yhteydessä etukorttiedusta ja varaudu esittämään korttisi.  

LUE LISÄÄ