Elämys Ämmi

Elämys Ämmi on luonnollisten elämysten koti ja persoonallinen majapaikka, joka tarjoaa lähiruokaa, majoituspalvelua, elämyksiä ja hyvää oloa idyllisessä ympäristössä. Paikka sijaitsee Turun ja Salon välimaastossa. Etukortin haltijalle Elämys Ämmi tarjoaa majoituksen yhteydessä shindo-metsäjoogaa (kesto 1,5 tuntia) kaupan päälle. Kerro etukortista varauksen yhteydessä. Varausohjeet: Majoitus 2 hh. Suorat varaukset (puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella) majapaikalta hintaan 99€/2 henkilöä (sis. maalaisaamupalan ja saunan käytön). Yhteystiedot täällä.  

LUE LISÄÄ

PetriS Chocolate

Petri´s Chocolate on hurmaava suklaakeidas ja majapaikka Mathildedalin ruukkikylän tunnelmallisissa miljöössä. lähellä Saloa . Etukortilla majoitut -10% etuhintaan Mathildedalin Bed & Breakfastissa  ja saat -10% take awayna ostettavista suklaista Edun lunastus: varaukset osoitteesta [email protected] Lukuvinkki: Onko Mathildedal vielä tuntematon? Lue myös tämä juttu Seikkailijattaret-mediasta.

LUE LISÄÄ

Café Victor

Café Victor on tunnelmallinen levähdyspaikka Turun taidemuseossa. Seikkailijattaren etukortilla saa kaikista kahvilan tuotteista jatkuvana etuna -10% alennuksen. Näytä etukorttisi tilauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Airisniemen kartano

Turussa meren äärellä sijaitseva Airisniemi tarjoaa ihanteelliset puitteet niin ikimuistoisille häille, syntymäpäiväjuhlille, kokouksille, tyky-päiville kuin rapujuhlillekin. Tilausravintola ja juhlatila Airisniemen kartano tarjoaa etukortilla 10% alennuksen normaalihinnoistaan. Edun lunastus: Mainitse kortista varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ