Elämys Ämmi

Elämys Ämmi on luonnollisten elämysten koti ja persoonallinen majapaikka, joka tarjoaa lähiruokaa, majoituspalvelua, elämyksiä ja hyvää oloa idyllisessä ympäristössä. Paikka sijaitsee Turun ja Salon välimaastossa. Etukortin haltijalle Elämys Ämmi tarjoaa majoituksen yhteydessä shindo-metsäjoogaa (kesto 1,5 tuntia) kaupan päälle. Kerro etukortista varauksen yhteydessä. Varausohjeet: Majoitus 2 hh. Suorat varaukset (puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella) majapaikalta hintaan 99€/2 henkilöä (sis. maalaisaamupalan ja saunan käytön). Yhteystiedot täällä.  

LUE LISÄÄ

Turun Kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatteri kutsuu Seikkailijattaret katsomoon Osta 4 maksa 3 -lippuedulla, joka koskee teatterin omaa ohjelmistoa. Syksyllä 2020 tarjolla on muun muassa rakastettu Cabaret-musikaali, Eero Ahon tähdittämä klassikkokomedia Don Juan, moderni kansallistarinamme Nokia viihdyttävänä draamana ja musta komedia Rakkaani, Conan Barbaari. Etu on voimassa vuoden 2020 loppuun. Toimi näin: Varaus tulee tehdä teatterin myyntipalveluun (02 262 0030 / [email protected]) omalla Seikkailijattaret-kortin numerolla. Samalla hoituu myös väliaikatarjoiluvaraus.  

LUE LISÄÄ

Venn

VENN Wiklund on rento seurusteluravintola Turun keskustassa. Etukortilla VENNIN LANKUTUS – Vennin levy ja pullo viiniä 34,90 Valitse Vennin levy: Kana-avokado / Lohi-jokirapu / Calabro / Veggie Valitse viini: valkoviini / punaviini / kuohuviini (0,75l / 11-13%) tai alkoholiton virvokekannu 1l Näytä etukorttia tilausta tehdessäsi. Etu on kertaetu.

LUE LISÄÄ

Café Victor

Café Victor on tunnelmallinen levähdyspaikka Turun taidemuseossa. Seikkailijattaren etukortilla saa kaikista kahvilan tuotteista jatkuvana etuna -10% alennuksen. Näytä etukorttisi tilauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Airisniemen kartano

Turussa meren äärellä sijaitseva Airisniemi tarjoaa ihanteelliset puitteet niin ikimuistoisille häille, syntymäpäiväjuhlille, kokouksille, tyky-päiville kuin rapujuhlillekin. Tilausravintola ja juhlatila Airisniemen kartano tarjoaa etukortilla 10% alennuksen normaalihinnoistaan. Edun lunastus: Mainitse kortista varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ