Matkasuunnittelun ABC

Matkan suunnittelu on monivaiheinen prosessi. Mitä tulee tietää ja ottaa huomioon, kun suunnittelee matkaa? Miten valita kohde, mistä varata lennot tai junalippu ja mikä vakuutus toimii parhaiten matkalla? Koostamme Matkasuunnittelun ABC -oppaaseen kaiken oleellisen.

Sivustolla käytetään mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Matkan suunnittelu.
Matkasuunnittelu ja vinkit matkalle.

Ennen matkaa

Matkan suunnittelu

Matkoja on yhtä monenlaisia kuin on ihmisiä. Matkan suunnittelu kannattaa aloittaa perusasioista eli matkan tarpeesta, budjetista ja matkan kestosta. Kaikkialla voi viettää onnistuneen matkan ja toisaalta, joka paikassa matka voi mennä pieleen, elleivät odotukset kohtaa.Matkalippujen varaus

Kaikkia matkalippuja ei tarvitse varata etukäteen etenkään pidemmillä reissuilla, mutta monesti se helpottaa asiaa. Halpojen lentojen metsästykseen kannattaa seurata eri lentoyhtiöiden tarjouksia, mutta myös esimerkiksi *Skyscannerissa hakemalla ”kaikkialle”, näkee joustava matkailija tarjonnan hintoineen. Maata pitkin lippujen varaukseen kätevä työkalu on *Omio, jonka avulla voi helposti suunnitella reittejä.

Majoituksen ABC

Missä majoittua ja miten? Tutustu suosittelemiimme majoituspaikkoihin ja opettele etsimään majoituksia paremmin, omien tarpeidesi mukaan.

bed, furniture, interior-6830011.jpg


Käytännön järjestelyt ja valmistelut

Mitä kaikkea muuta pitääkään hoitaa matkaa suunniteltaessa? Vakuutukset, valuutta, pakkaus ja kaikki muu. Alta löydät lukuvinkkejä jokaiseen oleellisen vaiheeseen.

Pakkaamisen ABC

Pakkaamisvinkit ja kaikki, mitä haluat tietää pakkaamisesta listattuna Seikkailijattaren pakkaamisen ABC -osioon.

 

Matkainspiraatio kohteen mukaan

Tutustu Seikkailijattarien tarinoihin ja vinkkeihin kohde edellä.

Matkainspiraatio teeman mukaan

Onko sinulla intohimo, jonka perässä haluat matkustaa? Matka luontoon tai kaupunkiin? Yksin tai vaikka pyörällä? Inspiroidu täällä.

Kaikkea matkalle Basaarista

Seikkailijattarien basaari on kuratoitu kooste kaikesta matkailuun liittyvästä, tutustu ja varaa majoitus, hanki vakuutus tai tilaa matkavarusteet.

Tarkeimmat retkeilyvarusteet.
Scroll to Top