Katalonian patikointimatka

Miten olisi patikointimatka Katalonian maisemissa? Iberian niemimaan muusta Euroopasta erottava Pyreneiden vuoristo tarjoaa loistavat puitteet aktiivilomailuun. Alueella on runsaasti patikointi- ja vaellusreittejä, viehättäviä pikkukyliä, monipuolista luontoa, herkullista ruokaa, vanhaa paimentolaiskulttuuria sekä upeita maisemia.

Matkalla patikoidaan Katalonian Pyreneillä kauniin Cerdanyan laakson ympäristössä ja Cadi-Moixeron luonnonpuistossa. Reitit kulkevat todella kuvauksellisissa, huikeissa maisemissa!

Matkalla tehdään päiväretkiä ja majoitutaan koko matkan ajan mukavasti samassa hotellissa kylpylä-, jooga- ja pilatesmahdollisuuksineen.

Hinta: 1760€

Kesto: 8 vrk

Kenelle: Matka soveltuu luonnosta nauttiville reissaajille, jotka nauttivat  maisemista. Kuntoa vaaditaan jonkin verran, mutta tämä matka soveltuu myös nautiskeleville seikkailusieluille.

→ Tutustu matkaan tarkemmin ja VARAA täältä.

× Seikkailijatar-etu kaikille: Rekisteröidy varaussivulla, kirjaudu sisään ja syötä lisätietokenttään koodi ”seikkailijatar” niin saat matkan 50€ edullisemmin. Summa vähennetään loppulaskusta.

Scroll to Top